Melitta horoszkópja

0
396

2019. február 16-tól február 22-ig

Kos

(március 21 – április 20) – Az egyedülálló Kos számára februárnak ez a hete nem a párkapcsolatok időszaka lesz, amitől persze cseppet sem kell elkeseredni. Ismerkedj, menj minél többet társaságba, de arra számíts, hogy az igazit nem ezen a héten fogod megtalálni! Majd jön, amikor jönnie kell. A párban élő Kosnak sem lesz felhőtlen a hét, talán inkább az jellemzi z érzelmi életedet, hogy kissé zavarossá válhatnak a dolgok. Úgy érzed, a párod igen kevés időt tud rád szánni és ettől rosszkedvűvé válsz. Persze nem az a megoldás, hogy magadban duzzogsz, inkább beszéljétek meg a dolgot és alakítsátok át az életeteket úgy, hogy mindenkinek jó legyen! Pénzügyek terén viszont kedvező napok jönnek. Az egészséged az, amire most némileg több figyelmet kell fordítani, mert sokat dolgozol, jössz – méssz állandóan, és ehhez a nagy energiafelhasználáshoz igen csak kell a test és a lélek folyamatos edzése és karbantartása, harmóniája.

Bika

(április 21 – május 21) – Élvezetes hétre számíthatnak a Bikák minden területen. Remekül alakul a párkapcsolatod, akár már egy rég óta tartó szerelemről van szó, akár egy új kapcsolatról. A dolgok alakulásában az is benne van, illetve még az sem kizárt, hogy egy régi kedves személlyel újra összehoz a sors, és ebből alakul ki egy hosszan tartó érzelmi kötődés. Az üzleti életben is jó időszak vár rád, megfelelően tudod alakítani a pénzügyeket és haszonra tehetsz szert a hét közepén, ha szemfüles és ügyes vagy. Nagyon jó időszak ez arra is, hogy akár elindíts egy új vállalkozást. Önállóan, vagy egy megfelelő társsal összefogva, csak ebben az esetben légy nagyon alapos az üzlettárs kiválasztásakor! A Bika jegyű emberek gyakran küszködnek reumás betegségekkel, de mivel jó karban vagy az állandó odafigyelésnek köszönhetően, ezért most ezekben a napokban nem lesz problémád komoly az egészségeddel. Hogy ne is legyen semmiféle nyavalyád, fordíts nagy figyelmet arra, hogy elegendő vitamint vegyél magadhoz!

Ikrek

(05.22 – 06.21) – Szerelmi kérdésekben az Ikrek nem lesznek egészen biztonságban a hét során. Úgy tűnik, belebonyolódhatnak egy eléggé zűrös, komplikált kapcsolatba. Annál is inkább érdemes egy ilyen új kapcsolatot alaposan átgondolnod, mert köztudottan olyan személyt néztél ki magadnak, aki körül elég nagy az összevisszaság, és nem biztos, hogy a te kedvedért képes/akar az életvitelén változtatni. A munkád során jobban kellene arra koncentrálni, hogy a rád bízott feladatokat önállóan oldd meg, hiszen nem lehet állandóan másokra támaszkodni, vagy másoktól várni a segítséget. Csak akkor jöhet el számodra is az anyagi biztonság, ha magad végzed el, látod át a feladatokat, ráadásul minél gyorsabban és alaposabban. A hét második felében rengeteg remek ötleted támad, kreativitásod az egekben szárnyal, használd ezt ki és talán most lehetőséged lesz az előrelépésre! A sokféle megoldandó probléma közepette megtörténhet, hogy apróbb egészségügyi gondjaid támadnak, így például küzdhetsz némi gyomorfájással, vagy gyomorégéssel. Ne kezdj házi orvoslásba, jobban jársz, ha elmész az orvoshoz. Ha nem is kell magad gyógyszerekkel teletömni, de mindenképp kérj tanácsot, lehet, hogy elég az étkezési szokásaidon változtatni!

Rák

(06.22 – 07.22) – Február hónapnak eme hete a Rákok számára egy izgalmas, de megoldandó feladatokban is dúskáló periódus. Párkapcsolatok terén, ha most keresed a nagy Ő-t, akkor légy nyitott, ismerkedj, és ne csapj le az első adandó alkalomra, inkább adj magadnak lehetőséget arra, hogy a számodra leginkább megfelelő párt megtalálhasd! A stabil párkapcsolatban élő Rákokra kiváló napok köszöntenek, kapcsolatotok megerősödik, és szép napokat töltötök együtt. Pénzügyeidben nagyobb változások nem lesznek mostanában, de talán egy kicsit lazíthatsz a nagy spórolás terén. Nem ütöd meg a főnyereményt, azonban a munkahelyeden igen szép külön díjazásra számíthatsz egy remekül megoldott feladat kapcsán. Ettől persze nem leszel dúsgazdag, de egy mozit, egy kirándulást most nyugodt szívvel megengedhetsz magadnak, akár a családdal együtt. A közérzeted kielégítő, sőt jó lesz, az egészségeddel nincs semmi probléma, de ettől függetlenül ne hanyagold el sem a tested, sem a lelked ápolását!

Oroszlán

(07.23 – 08.23) – Kellemes napok elébe néznek a párban és egyedül élő Oroszlánok egyaránt, érzelmi téren most kiteljesedhet az élet számotokra. Aki most keresi a párját, az nagy szerencsére, és talán egy életre szóló kapcsolatra számíthat. Februárnak eme hetében remek üzleti lehetőségek jönnek szembe veled, semmi esetre se szalaszd el ezeket, de persze arra nagyon vigyázz, hogy meggondolatlanul ne ugorj fejest semmilyen pénzügyi manőverbe! Ha körültekintő és ügyes leszel, akkor nemsokára igen szép summához juthatsz és ez nem csak megelégedettséggel tölt el, de olyan dolgok megvalósítására is esélyt kapsz, melyekről eddig csak álmodozni mertél. Vigyázz, hogy csak becsületesen járj el minden üzleti ügyben, mert ha nem így teszel, akkor az egész végkimenetele több kárral járhat, mint haszonnal! Az egészségeddel jóval többet kellene törődnöd, az állandó hajsza és az izgalmak eléggé megviselnek, fizikailag és lelkileg egyaránt. Mint Oroszlán szülött, nem nagyon tudod korlátozni a bevállalt munka mennyiségét, amin mindképp változtatnod kell. Ha lerobbansz egészségileg, akkor a munkából is kieshetsz, az pedig lelkileg szintén megviselne.

Szűz

(08.24. -09.23.) – A Szűz jegyében születettekre nyugalmas és kedélyes, jó hangulatú hét vár, szinte minden szempontból. Rég nem volt az életed ennyire kerek és kiegyensúlyozott érzelmi, egészségi, és munkahelyi téren is. A munkahelyeden megbecsülnek, sorra bíznak meg új és felelősségteljes munkákkal.  Amire jobban kellene figyelned az, hogy a család mellett a barátokra is igyekezz kis időt szakítani, mert szükségetek van egymásra! Legalább egy-két hetente érdemes összejönni, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat. Az egyedül élő Szűz most ne számítson fergeteges új szerelmi kapcsolatra! Ez a hét inkább arra lesz jó neked, hogy alaposan felkészülj egy új életre, a nagy találkozásra. Most nem csak a karriered építésében mozognak megfelelően a bolygók, de arra is remek esélyt kapsz, hogy végre aktívan ki tudd magad pihenni és az egyébként jó egészségedet még tovább tudd stabilizálni. Semmi esetre ne hagyd magad belehajszolni a folyamatos munkába, mert az állandó készenléttől, a kevés pihenéstől és a gyakori stresszes helyzetektől az immunrendszer vészesen meggyengül!

Mérleg

(09.24 – 10.23) – Romantika, szerelem, nagy érzelmi hullámok. Ezek jellemzik a Mérleg februári napjait. Csak légy óvatos, mert a szerelem első látásra valóban tarthat egy életen át, de igyekezz némileg megfontoltan dönteni, már amennyire ez egy szerelmes szívtől elvárható! 🙂 Ha a jelölt olyan kisugárzású, és pár találkozás után is ugyan olyan nagy hatással van rád, hogy valóban őt tudod elképzelni életed párjának, akkor persze nincs min gondolkodni, bele kell vágni és átadni magad a boldog napoknak, heteknek, éveknek! A külsődre fordíts most több figyelmet, ez ugyanis nem csak a megfelelő partner keresésekor fontos, de nagy jelentősége lehet a munka kapcsán is. Amennyiben például új állást keresel, rengeteget jelent az első megjelenés során okozott benyomás, a kép, amit rólad alkotnak. Nem feltétlenül kell a legutolsó divat szerint öltözködni, de ha meg tudod tenni, akkor érdemes szolidan a ruhatáradat felfrissíteni, ráadásul ettől a hangulatod is megújul. Mérlegként sajnos hajlamos vagy a fejfájásra, ezért ha észleled magadon ezt, vagy ennek jeleit, mindenképp azzal kezdd a gyógyulást, hogy kicsivel több időt szánsz saját magadra, amiből legalább napi egy órát a szabad levegőn töltesz! Ennél jobb gyógymód nem nagyon létezik, a gyógyszerhez való nyúlás pedig a legutolsó legyen a módszerek között.

Skorpió

(10.24. – 11.22.) – Régóta nem köszöntött a Skorpiókra olyan szép és kellemes időszak, mint a mostani. A napjaid tele lesznek kellemes és érzelmes fordulatokkal, gyengédséggel és kedves apró meglepetésekkel. Ezeket ráadásul nem csak te magad okozod, hanem rád is várnak a partnered részéről igen kedves meglepetések. Engedd, hogy szeressenek, abból nem lehet baj és itt az ideje, hogy jóval nyitottabb légy, tanuld meg elfogadni a tiszta szeretetet. A Skorpióknak megvan az a jónak, vagy rossznak mondható szokásuk, hogy munkamániások. Próbálj egy keveset lazítani a feszített tempón! Pénzügyek terén egyébként is jól állnak a dolgaid, nincs okod sem aggódni, sem agyondolgozni magad. Amire azonban figyelned kell, hogy a kiruccanások, programok alkalmával semmiképp ne ess át a ló túlsó oldalára, annyira ne ereszd el magad, hogy belebetegedj, vagy az egészséged bármilyen módon kárát látná! Mivel a te jegyedre jellemző, hogy gyakorta lépnek fel bőrbetegségek, kiütések, így erre fordíts különös gondot, és ha ilyesmivel állsz szemben, semmi esetre ne kezdj házi orvoslásba.

Nyilas

(11.23. – 12.21.) – Nem ígérhetünk felhőtlen hetet a Nyilasoknak, nagyobb bajok, vagy problémák nem merülnek fel, de eléggé nehezen, vagy inkább akadozva mennek most a dolgaid. Mintha homokszem került volna a gépezetbe, valamiért minden napra jut egy kis idegeskedni valód, mert a dolgaid nem pontosan úgy alakulnak, ahogy azt elképzelted. Talán túlzottan magasra tetszed saját magaddal szemben a mércét – és lehet másokkal szemben is -, ezen érdemes lenne elgondolkodni. Ha így van, akkor csak megnehezíted a magad és szeretteid életét. Nyugodtan üljetek le, beszéljétek át, hogy mik azok a pontok, ahol mindenképp lehetséges kicsit engedni. A Nyilasok párkapcsolatában egyébként nem lesznek különös problémák, a szilárd kapcsolatok még jobbá válhatnak, a friss szerelmek pedig szépen alakulhatnak. Ami Nyilas létedre a legintenzívebben foglalkoztat, ez az anyagi javaid alakulása. Az biztos, hogy most megéri a nagyobb energia-befektetés, mert igen jó üzleteket köthetsz és ügyesen kezeled a megszerzett pénzt, így bátran bele is vághatsz a jónak ígérkező dolgokba. A pénzszerzési manővereid közepette azonban többet kell törődnöd ezekben a napokban az egészségeddel, ezért, és a téli időszakban könnyen felmerülő vitaminhiányos állapot miatt is a megszokottnál jóval több vitaminra és vitamindús ételre van szükséged.

Bak 

(12.22. – 01.20.) – Szinte az összes Bak szülött munkahelyi kérdésekkel van elfoglalva. Ez  nem jelent feltétlenül problémát, sőt sokak számára éppen remek lehetőségek adódnak az előrelépéshez, a kiugráshoz. Hagyd mégis, hogy e nagy elfoglaltság közepette az élet a magánjellegű kérdéseidet is megoldja! Amennyiben egyedülálló Bak vagy, most remek esélyed van arra, hogy egy kedves, számodra fontosnak tűnő személlyel megismerkedj. Még nagyobb az lehetőséged, hogy új barátokat szerezz, és lássuk be, a jó barátokra legalább annyira szükség van, mint egy jó kapcsolatra. Azok a Bakok, akik tartós kapcsolatban vannak,  régóta nem tapasztalt harmonikus napokat élnek meg. Kiváló alkalom ez a szép időszak arra, hogy a jövőt tervezgesd minden szempontból, így a pénzügyi kérdésekkel is foglalkozhatsz, amelyek eléggé kedvezően alakulnak. Az egészségedet nem fenyegeti veszély, fizikailag és lelkileg, szellemileg toppon leszel, de ez nem zárja ki azt, hogy folyamatosan megtámogasd a szervezetedet azokkal a vitaminokkal és minden jóval, amelyekkel ez az állapot hosszabb távon is fenntartható.

Vízöntő

(01.21 – 02.19) – Remek előrejelzések láthatók egészségi, pénzügyi és szerelmi téren is a Vízöntők horoszkópjában. Az egyedül élőknek kiváló alkalmuk adódik többször is ismerkedni. A párban élő Vízöntők élete a megszokott mederben zajlik, nagy az összhang és teljes békességben, szeretetben zajlik az életed. Minden esetre akár párban, vagy egyedül élsz, figyelj arra, hogy mozdulj ki, fogadd el a baráti meghívásokat, hisz ezek nélkül nem teljes a te életed sem. Igen kedvező jelek mutatkoznak az üzleti és pénzügyi életed terén is, amibe most belefogsz, az mind jól fog elsülni és kamatozó, jól fizető ügyletekbe nyúlsz bele. Az egészségedet nem fenyegeti veszély, mégis légy résen és figyelj, vigyázz magadra! Nem is a betegségektől kell tartani, inkább arra ügyelj, hogy ne érjen semmiféle baleset! Vízöntő férfi életében feltűnik egy diplomás (ügyvéd, jogász,…?) hölgy, akinek ragyogó mosolya elbűvöli. Gondolj arra, hogy ez a mosoly okkal ily ragyogó!

Halak

(02.20 – 03.20) – Halak létedre, ha van egy rég óta húzódó lezáratlan kapcsolatod, akkor ennek most mindenképp pontot kell tenned a végére! Akár egyedül vagy, akár már egy újabb kapcsolatban, az ilyen és hasonló helyzetek megmérgezik az ember mindennapjait. A régebb óta együtt élőknél, te, mint Halak, jó hangulatban és remek passzban leszel. Végre magad is teljesen képes vagy megnyílni, és egyre több szeretetet árasztani párod felé, aki ezért nagyon hálás lesz. Most is rengeteget dolgozol, mint általában, de nagyobb változások nem várhatók e téren. Arra törekedj, hogy szilárd talaj legyen a lábad alatt, mert számodra különösen fontos, hogy biztonságban érezd magad anyagilag is. Úgy tűnik, már túl vagy egy kisebb téli betegségen, de mivel eléggé felfokozott és strapás életet élsz, így neked folyamatosan oda kell figyelned a helyes táplálkozásra, és arra, hogy kellően ki tudd magad pihenni! Csak így leszel képes ebben a hónapban is a maximumot kihozni magadból, anélkül, hogy elfáradnál, vagy lebetegednél.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu