Merülés a wellness világába a Balaton-parton

0
467

Fizetett hirdetés – A Balaton-parti pihenés már-már elengedhetetlen alkotóeleme a wellness kényeztetés. Zord időben a fűtött medence partján elnyúlva szemlélni a természet csodáit, kiválóan kisimítja a háborgó lélek hullámait. A Hunguest Hotel Bál Resort egész évben várja a pihenni vágyókat!

Az 500 négyzetméteren elterülő wellness világ minden igényre kiterjedő vizes élményeket és szépségkezeléseket kínál. Testkezelések, masszázsok, pakolások széles palettája közül választhatnak vendégeink, akik a teljes feltöltődés jegyében ezeket is kipróbálnák. Úszómedence, pezsgőfürdő, Kneipp-medence és a különböző szaunák: finn szauna, infraszauna és gőzfürdő kényeztet az év minden napján. A jó idő beálltával saját balatoni strand áll a vendégek rendelkezésére.

A két áldásos hatást egyesítve alkottuk meg úszómedencénket, amit nemcsak a sportolni vágyó, de a napot aktívan indító vagy záró kedves vendégeink is előszeretettel használnak. Hiszen mennyivel kellemesebb a hűs medencében pár hossz után indítani a napot, mint rohanva készülni és munkába indulni? A maximális ellazulás érdekében megmártózás meleg vizű pezsgőfürdőnkben hatékony a stresszoldás és a szervezet megfelelő energiaáramlásának elérése érdekében, így kihagyni vétek.

Kneipp-medence

Az élvezeti értékek mellett az egészségmegőrzés is fontos szerepet kap, így fontos megemlítenünk, hogy szállodánkban több féle sportolási és gyógyulási módra is van lehetőség. Felszerelt fitness terem, squash pálya és a modern vízkezelés, azaz Kneipp-medence is a vendégek rendelkezésére állnak. A speciálisan kialakított sekély medence a megfelelő hőfokú vízzel megtöltve, valamint különböző méretű kövekkel borítva a talp masszírozása által elősegíti a test saját gyógyulási folyamatainak beindítását, valamint jó hatással van a vérkeringésre. (x)