Teljes élet műfogsorral? Igen lehetséges!

0
2071

Zavarja, hogy folyton mozog a műfogsora? Keményebb ételeket nem tud elrágni vele? Készíttetett több műfogsort, de egyik sem illeszkedik pontosan a szájába? Ne adja fel, van megoldás a műfogsorproblémákra!

Létezik egy modern technológia, amely révén fájdalommentesen, hosszú távra stabilizálhatja meglévő műfogsorát. Ez az eljárás a FixfogsorŸ Protézisrögzítés (http://www.fixfogsor.hu), amely során extra vékony titán implantátumokkal stabilizálják műfogsorát.

 

fizetett hirdetés

Nem könnyű megszokni a „bolti fogat”!

Sokak életében még a nyugdíjas kor elérése előtt elérkezik a pillanat, amikor fogorvosuk javaslatára meg kell barátkozniuk a kivehető műfogsorviselés gondolatával. Még 2-3 stabil fog esetén is, de teljes fogatlanság esetén mindenképpen a protézis jelenti a legtöbb magyar ember számára a fogpótlás lehetőségét. Természetesen van lehetőség fogbeültetéssel is pótoltatni a hiányzó fogakat azok számára, akik rendelkeznek millió feletti anyagi kerettel erre a célra, illetve vállalják a vele járó műtéteket. Van, akinek nem jelent komoly problémát megbarátkozni a kivehető fogakkal, de sok pácienst lelkileg is megvisel a protézis viselés gondolata, nem beszélve az első időszak hozzászokási nehézségeiről. Sokat segíthet a problémák leküzdésében, ha a fogsort készítő fogorvos és technikusa megfelelő gondossággal végzi munkáját!

Miért panaszkodnak oly sokan műfogsorukra?

Ha Ön vagy közeli rokona, ismerőse protézist használ, biztosan szembesült a vele járó problémákkal. A nehezen rögzíthető protézis kellemetlen, ami az önbizalmat és magabiztosságot is csökkenti. A keményebb ételek megrágása is nehézséget okoz, és a nem megfelelő táplálkozás következtében emésztési problémák is felléphetnek. A pontatlanul illeszkedő kivehető protézisek gyakran okoznak a szájüregben felszíni sérüléseket, amelyek szintén komolyabb szájüregi betegséget okozhatnak. A műfogsort viselők gyakran panaszkodnak az ízlelés érzékelés romlására is. A pontatlanul elkészített műfogsor kényelmetlen, sokszor a formája miatt nem nyújt természetes hatást.

Műfogsorviselés kompromisszumok nélkül!

Nem kell többé elviselnie a műfogsorviseléssel járó kellemetlenségeket! Az extra vékony titán implantátummal történő protézisrögzítés segítségével megszabadulhat műfogsorproblémáitól.

Tudjon meg mindent a protézisrögzítésről! Látogasson el a http://www.fixfogsor.hu weboldalra!

A protézisrögzítés lényege a néhány darab apró titán implantátum, amelyeket közvetlenül az ínyen keresztül, műtét nélkül helyeznek az állcsontba. Alsó fogsor rögzítése esetén 4 darabot, felső fogsor esetén 6 darabot. A titán biológiailag semleges, így nem vált ki allergiás reakciót, sőt 3 hónap alatt a csontsejtek ránőnek a felszínére! A kivehető műfogsor rögzítéséről a protézisbe beépített gumigyűrűs patentok gondoskodnak, melyek az implantátum gömb formájú végére pattannak rá. A rögzített műfogsor véletlen elmozdulása kizárt.

Egy műtét nélküli kezelés révén megszűntetheti a műfogsorral járó problémákat. Visszakapja önbizalmát, természetes mosolyát. Akik elvégeztették a protézisrögzítést, úgy érzik, hogy visszatért a régi életminőségük!

A protézisrögzítés már az Ön számára is elérhető!

Az immár 4-ik éve működő FixfogsorŸ Rendelő, amely tudomásunk szerint Magyarország első kizárólag protézisrögzítésre és műfogsorkészítésre szakosodott magánrendelője, Budapesten és Kecskeméten várja a stabil fogsorra vágyókat.

Látogasson el a http://www.fixfogsor.hu weboldalra most, ahol kérheti a „Kőkemény kérdések és válaszok a FixfogsorŸ Protézisrögzítésről” című információs sorozatot. A tájékoztató részletesen bemutatja az eljárás menetét, ráadásul megtekintheti korábbi páciensek véleményét is, akik már több éve élvezik a FixfogsorŸ Protézisrögzítés fantasztikus előnyeit.

Megkérdeztük a FixfogsorŸŸ Rendelő egyik korábbi páciensét, mit gondol a protézisrögzítésről!

Fizetett hirdetés