Heti horoszkóp 2013. augusztus 24-től 30-ig

0
1047

Itt a nyár utolsó hétvégéjének csillagmustrája!

KOS [03.21-04.20]

kos

Most rengeteg imádója lehet. Hallgasson a megérzéseire, és válassza ki közülük azt a bizonyos egyetlen egyet, lehetőleg a legjobbat! Egy közös utazás aztán kiváló alkalom lehet arra, hogy kiismerje a másikat. Zavaró körülmény, hogy hajlamos felpuffadással, bélproblémákkal járó megbetegedésre, epés dolgokra, s nem utolsósorban ételallergiára. Munkájában ez a hét felkészülés legyen a szeptemberi változásokra, melyek nem kis mértékben forgatják fel élete eddigi rendjét!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Ha független és  szerelemre vágyik, sikeres lehet az elkövetkező pár nap.   De akkor is kényezteti szívügyekben Vénusz, ha valakivel együtt él. A hét eleje úgy általában a feszültségeké. Hét közepétől azonban megnyugszanak a kedélyek. Hétvégére már az esthajnalcsillag a szerelem házában lép és ez a fiataloknál rengeteg randevúzási lehetőséget ígér. Családosoknál inkább a gyermekekkel való foglalatosság kap nagyobb teret, beleértve az iskolakezdést is. Ennek anyagi része nem jár minden kalamajka nélkül.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Otthonát érintő ügyekben most eredményes lehet. Lépéselőnybe kerülhet munkahelyi és érzelmi riválisaival szemben is. A jegyében járó Jupiter, a Merkúrral számottevően megnövelik személyisége jelentőségét. Azt fogja tapasztalni, hogy minden eddiginél nagyobb hatást tud gyakorolni másokra, már pusztán személyes jelenlétével is. Fizikai ereje nem hagyja cserben, persze ezért nem ártana többet tennie. A jó levegő, a megújulás most minden szinten fontos.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákPárkapcsolata stabilitását megerősítheti egy közös hétvégi pihenéssel, ha esetleg még nem voltak, kései nyaralással. Az utazás felejthetetlen élmény lesz mindkettőjüknek, ráadásul ezután már párja pénzügyi támogatását is jobban élvezheti. Jó tesz Önnek – testének és lelkének egyaránt – a mozgás, bármilyen aktív sport. Felszabadítja, majd kiüríti az indulatokat, alakja formálásáról nem is beszélve. Munkájában az elkövetkező napok felkészült, edzett embert kívánnak.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Ha változtatni szeretne sorsán, itt az ideje, hogy megtegye az első lépéseket. Most maga mögött tudhatja a munkatársai legjavát, hiszen belátják, mindenkinek a javára válik, ha ön magasabb pozícióba jut. Az egészségével is törődjön! Az agykontroll és a meditációs tanfolyam, soha nem volt szükségszerűbb, mint most. A feszültségeket, amit az új helyzet jelent, csak így tudja kezelni. Erotikus vágyait kis időre tegye takarékra! Nem jó, ha egy short láttán robbanni készülő kuktafazékká változik a feje!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Rengeteg a teendője, kötelezettsége, és ezt meglehetősen nehezen viseli. Talán nem ártana néhány munkáját végre átadnia, leosztania másoknak is, különben azok heggyé halmozódnak, és lavinaként maguk alá temetik önt. A folyamatos stressz miatt idegi túlfeszültség lesz jellemző önre, amely minden pillanatban kivághatja a biztosítékot. Adjon magának a mostaninál sokkal több időt a rekreációra, mert nem tudhatja, mit hoz a következő pillanat!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nincs pénzügyi akadálya, hogy nekivágjon a nagyvilágnak. Ne tétovázzon, a gyors, de megalapozott elhatározások jobb eredményre vezethetnek, mint a vég nélküli bizonytalan nyammogás. Ez idő tájt sok mindent kimond, ami régóta nyomasztotta. Ez egyszerre hat felszabadító erőként a lelkére, és a párkapcsolatára. Egyre azonban ügyeljen: véleményét olyan formában adja mások tudtára, hogy azok ne sértsék vérig az érintetteket! Ugyan felemelő érzés, ha bebizonyítjuk igazunkat, de ez adott esetben azzal is járhat, hogy környezetüket magunk ellen fordítjuk.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A Nap a kalandok házában járva olthatatlan vágyat ültet a szívébe egy kis kimozdulásra. Nehéz azonban eldöntenie, merre is vigye a ába. Ami biztos, döntenie és mennie kell. Ha a változás vágya munkájával kapcsolatos, előtte mindenképpen nézzen jó hosszan a tükörbe! Mérje fel vágyait, és képességeit, hozza ezeket összhangba, s az így kikövetkeztetett irányba induljon el! Mások tanácsait hallgassa meg, de véletlenül se kövesse őket szolgai módon! Fontos: legalább naponta egy óra kikapcsolódást biztosítson magának, ha nem akar kimerültség miatt ágynak dőlni!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Munkahelyet, anyagiakat érintő változásokra kerülhet sor. Fontos, hogy ne ragaszkodjon a régi, megszokott sémákhoz, mert különben elmarad a siker. Komoly, hosszan tartó párkapcsolat érdekében valamin változtatnia kell. Akár testiekben is. A vese például a párkapcsolatot érintő szerv. Ha valakinél gyenge, nem működik, az orvosi dolgok mellett keresni kell az ezzel összefüggő lelkieket is. Vesebetegség: félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat. Jobb vese férfival kapcsolatos ügy, bal vese nővel kapcsolatos ügy.

BAK [12.21-01.19]

bakAz Uránusz a kalandvágyat növeli, a Jupiter egészen másra tereli a figyelmet. Azt mutatja, hogy nagy változásokra szánja el magát, családdal, lakással kapcsolatos ügyekben. Ráadásul az Uránusz hatása miatt idegkimerültség fenyegeti, főleg, ha egyszerre több téren is meg akar felelni. Tanuljon meg nemet mondani! Ha  egy negatív érzelem kibillent minket az egyensúlyunkból, és ez az állapot tartósan fennáll, akkor a szervezetet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramlani.  Elakadások, blokkok keletkeznek, amelyek szintjén az egyes szervekben kezdetben kisebb funkciózavarok, később egyértelműen kimutatható betegségtünetek jelentkeznek.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Hangulata változékony. Mindenben bizonytalan, szerencsére alkalmazkodóképességének köszönhetően hamar beleszokik az új helyzetekbe. A Vénusz most segíti Önt abban, hogy jobban kihasználja vonzerejét – mind az üzleti életben, mind a szerelemben sikeresebb lehet, mint általában. Érzelmi potenciálja megnő, ha azonban nem ad esélyt az emóciók megélésére, hormonális problémái jelentkezhetnek. Az ilyenkor tapasztalható betegségtünetek figyelmeztetnek  arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Tudásra szomjazik, ez jó. Arra azért ügyeljen, hogy a sok tanulás ne menjen fizikai állapotának rovására! Rövidesen családi ügyekben kell okos döntést hoznia. Pénzügyi helyzete most elég lehangoló. Jelentős költségektől kíméli meg magát, ha nem rest bizonyos adminisztrációs teendőket elvégezni. Fontos: testi betegségeink intő jelek, melyek arról árulkodnak, hogy lelkünkben megszűnt a harmónia. Aki dühét, gyűlöletét nem tudja kiadni magából, az bizonyos idő után gyomorpanaszokat észlel, de számolhat nyálkahártya-gyulladással, vagy gyomorfekéllyel is.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu