Rád hogy hatnak a bolygómozgások ezen a héten? Mutatjuk!

KOS [03.21-04.20]

kos

Sértődékenységet hozó Hold és Vénusz szembenállás megmérgezheti a napjaidat. Jó lenne, ha vita nélkül megúsznád ezt az időszakot! Nincs szükséged még több ellenségre. Kedden Vénusz a pénzügyeidnek, szerdán Merkúr a kommunikációnak kedvez. A hét legfontosabb és legmozgalmasabb napja a péntek lesz, amikor a csillagok állása, feltéve, ha nem figyelsz, vagy kapkodsz, balesetveszélyt mutat. Közben Jupiter több hónapos hátrálás után végre elindul előre, ami a párkapcsolatodra lesz jó hatással.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSok a keszekuszaság most körülötted. Sok minden nincs tisztázva, ez viszont nem enged továbblépni utadon. Ha azt szeretnéd, hogy minden az elvárasaid szerint alakuljon, vissza kell venned rövid időre a jelenlegi őrült tempóból, és át kell gondolnod, újból meg kell tervezned mindent. Időnként szüksége van az embernek arra, hogy kiszakadjon a megszokott környezetéből, hogy megfelelő inspirációkat kapjon. Rád férne némi hangulatváltozás…

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy családi dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy több hete húzódó kellemetlen ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, és az érintettek is kevésbé sérüljenek! Szerelmi életed, ha kapcsolatban élsz, szépen alakul. Tetszik neked, ahogy haladtok egyről a kettőre. Ha egyedül élsz, készítheted a szekrényt egy új társ fogadására.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzinte egész héten a szerelem, illetve a párkapcsolat fog foglalkoztatni. A csütörtöki konstelláció új fordulatot hozhat ezen a területen. Nem biztos, hogy ez a végső megoldás, de az igen, hogy közelebb kerülhetsz hozzá, tanulhatsz tőle, nemcsak adsz, hanem kapsz is, ha nyitott vagy. Munkahelyeden valaki lassúságával és nehézkes felfogásával hozhat ki a sodrodból. Jobb, ha nem bonyolódsz vitába. A hétvégédet töltsd a családoddal! Nagyon várják, hogy szánj rájuk egy kis időt. Te is élvezni fogod a közös programot, amit a Rák – Hold „garantál”.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az egyensúly elengedhetetlenül fontos számodra. Ezen a héten mind a négy elem megjelenik: kedden tűz, szerdán föld, csütörtökön a levegő, vasárnap a víz. Ettől stabillá, kiegyensúlyozottá válsz. Szükséged lesz rá, ugyanis egy gyorsan jövő majd menő bolygóállás a munkahelyeden új helyzetet mutat, ami kicsit tesz bosszússá. Legbölcsebb most a háttérben maradni, nem támadni. Nem tudhatod, hogy később hogyan alakulnak a dolgok. A hétvégéd, a Rák – Hold tükrében, baráti körben leszel igen vidám. Tölts velük minél több időt, jó hatással vannak rád!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzBár kissé döcögősen indul a heted, kárpótol majd az Ikrekbe lépő Merkúr. Életkedved napról napra jobb lesz. Ha most hozol döntést, az elsősorban a bizakodáson fog alapulni. Ennél kedvezőbb fundamentum nem is kell. A pénteki zűrzavart okozó bolygók együttállása nem érint téged közvetlenül. Még jobb hír, hogy ezen a napon Jupiter tör előre, és átbillenti a holtponton elakadt terveidet! Hétvégéd töltődéssel, lazulással teljen! Testednek, lelkednek szüksége van a megújulásra.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Folyamatosan elemedben leszel egy vizes fényszög szerint. Élvezd ki a szabad pillanatokat, tervezz és töltődj! Kedden Vénusz, a szerelem bolygója vonzó, egyben tartós találkozást hozhat neked. Amennyiben szabad vagy, örömmel köszöntsd az új kapcsolatot! Ha párkapcsolatban élsz, akkor is jó, mert napról napra erősödik a kötődésetek. Viszont vigyázz, mert a pénteki, szombati vásárlási konstelláció léket üthet a pénztárcádon! A hétvégi jó fényszögek utazásnak, kirándulásnak kedveznek. Használd ki a nyári kánikulát!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióPrivilegizált leszel, mert a hétfői és a szerdai bolygóváltás kedvezően hat rád. Vénusz a Bikába kiegyensúlyozottságot, Merkúr az Ikrekbe kommunikációs kihívásokat hoz neked. Utóbbira azért ügyelj, mert a feletteseddel konfrontációba keveredhetsz. Pénteken és szombaton a magánéleteddel kapcsolatosan feszültségek merülnek fel. Szerencsére inkább egy a jegyedben átvonuló problémára utal. Jó hír azonban, hogy a Jupiter, a pénzügyeidre hat kedvezően. Ezek után a hétvégi Föld elem-dominancia elégedettséget mutat.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A meditálás, gondolkodás és pszichés ellazulás szellemében telik az egész hét. Nem kell ennél jobb alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és kitaláld, miben szeretnél változtatni, újítani. A hétnek több jó napja is lesz. Ekkor a Hold – Jupiter szuper fényszög kreatív ötletekkel jutalmaz meg. A hétvégéd szokatlanul szentimentális lehet a Rák Holdállásnak köszönhetően. Jó, ha vannak megérzéseid, amiket felszínre engedhetsz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSok mindenben hiányérzeted lesz ezen a héten. Pedig csak arról van szó, hogy a heti konstellációk nem érintenek téged közvetlenül. Aggódnod nem kell, mert nem maradsz ki semmi jóból. Például a hét közepétől remek esélyed lesz többféle újításra. Bárminemű témában a bátorságodtól függő mértékben jutsz tovább. A Rák Holdállás miatt kissé érzékeny leszel, de már vasárnaptól oldódik mindenféle feszültség.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ne hagyd magad, csinálj mindent a saját tempódban! Akkor is, ha Vízöntő a jegyed, most a Kos bolygók sürgető hatással lesznek rád. Szerdától a Bika – Hold és a Bak – Plútóval alkotott fényszöge megnyugtat, és visszaadja az irányítást a kezedbe. A csütörtöki holdállás új pénzforrást nyit meg neked. Mérlegeld, hogy mennyi a szabad kapacitásod! Ha utazhatnékod támad és jó a társaság, a világért se mondd le! Nem kell messzire, vagy hosszú időre menned ahhoz, hogy kikapcsolódj! A jól kiválasztott úti cél felér egy több napos vakációval.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAmilyen feszülten indul a heted egy a Jupiteri szembenállás miatt, olyan kitűnően folytatódik majd, egy másik fényszög miatt. Szerdától felélénkül a társasági életedet. Az új emberek révén olyan fontos információkhoz, ismeretséghez jutsz, ami nem csak hasznosnak, de élvezetesnek is bizonyul. Minél több diskurzusba kapcsolódsz be, annál jobb. A hétvége a Rák – Hold miatt családi összejöveteleknek kedvez. Nem fogod megbánni, ha közös programokat szervezel.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu