Könyvbemutató: Magyar Alváskönyv

0
796

A Magyar Alvásszövetség új kiadványa megjelenik a 2019. évi Alvás Világnapja alkalmából a Galenus Kiadó gondozásában. A könyv bemutatójára a Magyar Tudományos Akadémián kerül sor 2019. március 12-én 10 órakor.

EZ A KÖNYV AZOKNAK SZÓL, AKIK SZERET(NÉ)NEK JÓL ALUDNI!

Miért nem tudok aludni?
Betegség vagy átmeneti állapot?       
Meddig lehet kialvatlanul maradni?
Gyógyszer vagy természetes gyógymódok?

Egyre gyakrabban hangzanak el ezek a kérdések, amelyekre sokan keressük a választ és főképpen a megoldást. Mert pihentető alvás nélkül nem jó az ébredés, és nyomott a nappalunk is.

Könyvünkben a téma kiváló hazai szakértői, tudósok és gyakorlati szakemberek adnak választ az alvástudomány új eredményeinek a figyelembevételével arra, hogy mit is tehetünk mi magunk a jó alvásunk érdekében.

Megismertetnek az alvás lélektanával és olyan praktikákkal, amelyek segítenek eligazodni a sokféle szakterület ismereteiben, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jól aludjunk. Alvásorvos, tüdőgyógyász, ortopédus, pszichológus, szexológus, fogász és más szakterületek tudása kerül most egy kötetbe, az alváshoz kapcsolódóan.

A Magyar alváskönyv bemutatására az Alvás Világnapja – World Sleep Day Hungary 2019 rendezvényen kerül sor 2019. március 12-én 10 órakor a Magyar Tudományos Akadémián.

Puha táblás, 352 oldalas (148×210 mm), színes, illusztrált könyv

A könyv ára: 4667 Ft + áfa+ csomagolási és postaköltség

A könyv megrendelhető itt!