Melitta horoszkóp (03.04.-03.10.)

0
1075
Fotó: gettyimages.com
„Az okos nő nem vár a csodára, hanem megteremti azt.”
(Moldova György)

Kos

(március 21.-április 20.)

Kos (III. 21 - IV. 20.)  Itt a tavasz. A csillagok, bolygók állása azt jelzi, hogy ez a magok elültetésének ideje. Először még nem látszik semmi, idő és türelem kell hozzá, hogy bármi is kibontakozzék. Csillagjegyedre számos újdonság, fordulat vár a korábbiakhoz képest. Vannak Kosok akiket az első közös otthonba költözésnek már a gondolata is izgalomba hoz, és a kreativitás forrását jelenti számukra. Míg másokat a hideg is kirázza ettől, csupa riasztó élményként élik meg szabadságuk elvesztését. Semmi nem könnyű, ezért ne hamarkodd el a dolgot! Együttélésetek sikere attól is függ, hogyan kezelitek a problémákat, az ellentéteket. Egy esetleges szakításnál is maradj úrinő, vagy akár férfiként viselkedj szépen, nyugalmadat megőrizve! 

Bika

(április 21.–május 21.)

Amikor rájössz, hogy a kedvesed nem csupán veled flörtöl, hanem minden más nővel/férfival, akkor azt is végig kell gondolnod, hogy te mennyire vagy hibás a probléma ilyen szintű eszkalálódásában! Például amikor szakmai célokról és jövőképről beszélsz vele, bizonyosodj meg arról, hogy ennek elérésében kölcsönösen támogatjátok egymást! Te is engedd magad kiteljesíteni, tanulj, haladj a korral! A Hold csupa olyan tevékenységre sarkall, melyek nem mindennapiak, mint pl.: intimtorna, hastánc, hangtálterápia, és az ezekkel együtt járó, teljes külső változás. Lehetőség szerint éld meg amire vágysz! Ha szakításra kerül sor az életed eme szakaszában, ne hisztériázz! Nem jó az senkinek, és attól nem lesz jobb a helyzet. Gyászold meg, és nyiss teret új lehetőségeknek!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)

Dobj ki mindent ami már nem kell, szabadítsd fel magad! A mostani hét napjaiban jobbára szívügyek kötik le az idődet, a munkára sem tudsz kellően összpontosítani. Sokszor a legjobb barátaid/barátnőid sem tudják követni, kivel kavarsz. Amennyire csak lehet, forgasd jól a lapjaidat, és csak olyat tegyél mással, amit te sem bánnál, ha veled teszik! Ha pénzt kapsz, vagy adsz kölcsön, tisztázd és tartsd/tartasd is be a türelmi időt! Lehetséges, hogy párod munkája miatt másik városba, vagy új lakásba kell költöznötök, de vajon képes vagy-e úgy szeretni őt, hogy feladd az otthonodat, a helyet ahol eddig éltél? Az Ikrek aki szakít, vagy vele szakítanak, fogadja el a sors alakulását! Addig kell együtt lenni bárkivel, amíg az a kapcsolat működik.

Rák

(06.22.–07.22.)

A kedvező Hold hatás miatt a héten csinálj mindent, ami külsőddel, szépítkezéssel kapcsolatos! Anyagi jóléted a legkiemelkedőbb prioritásod közé tartozik: kiszámított és biztosított kockázatot vállalhatsz azért, hogy pénzügyi nyereségre tegyél szert. A családi háborúk leggyakoribb csatatere a házimunka. Beszéld meg pároddal, hogy vegye ki a részét ő is belőle, járuljon hozzá a háztartás könnyebb működtetéséhez! Ebben az időszakban sok haszna van a továbbtanulásnak is. Ha a továbbképzés, vagy a külföldi nyelvtanulás is szerepel terveitek között, most megszerezhetitek azt a tudás-, illetve képzettségi szintet, amelyre vágytok. Ha szakítás részese vagy/leszel, köszönd meg az együtt eltöltött időt és haladj tovább utadon!

Oroszlán

(07.23.–08.23.)

Ha kicsit magadba nézel, rá fogsz jönni, hogy a gondjaid közel sem olyan nagyok, mint amennyire te megijedsz tőlük. Figyelj a saját reakcióidra egyes helyzetekben, mert elképzelhető, hogy nem vagy elég elszánt, és ezért félsz ennyire a kudarctól! Nincs semmi okod a félelemre, mert jó passzban leszel, a kreativitásod és az aktivitásod magasan szárnyal. Kevesebb felesleges fejtörés és aggodalmaskodás, energiáidat összpontosítsd inkább a teljesítményedre! Ha kimerültnek érzed magad, szabj határokat, nem kell mindig és mindenhol, mindenki számára elérhetőnek lenned! Szakítás esetében sose akard a másikat megsemmisíteni, még akkor sem, ha neked van/volt igazad!

Szűz

(08.24.–09.23.)

Számodra érdekesen kezdődik a hét, elsősorban az érzelmi életed terén tapasztalhatsz rég nem érzett változásokat, ha figyeled saját magadat. Vigyázz, ne riadj vissza az újfajta érzésektől, mert ezzel elijeszthetsz magadtól valakit, aki pedig igazi szeretettel és valódi érzésekkel közeledik feléd. Hagyd, hogy az események egymást kövessék. A hét közepére kimondottan romantikus hangulatba kerülsz, egyszerűen vágyódni kezdesz arra, hogy ez az érzés felerősödjön, ezért szeretnél pároddal minél több időt tölteni. Akivel szakítottak, esetleg te magad szakítasz, annak ténye nem tartozik senkire. Nem kell nyilvános cirkuszi bohózatot csinálni belőle! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)

 A Mérlegek vidám, boldog hétre számíthatnak, függetlenül attól, hogy a munkahelyen előfordulhatnak apróbb kellemetlenségek, nagyobb kihívást jelentő feladatok. Kiváló hozzáállásod és kreativitásod révén ügyesen meg fogod oldani ezeket a helyzeteket. Pozitív gondolkodásoddal és okos tisztánlátásoddal magaddal ragadod a környezetedet is, ezért az emberek szeretik és keresik a társaságodat. Bízz erődben töretlenül! Akinél szakítás van a levegőben, ne időzítse „sátoros ünnepekre”! Az ünnep mindig felfokozott érzelmi állapottal jár, ilyenkor kiszámíthatatlanok lehetnek a következmények. Egy közönséges hétköznapon, békésen átbeszélve, mindenféle nagyképűség nélkül lépd meg! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)

Kiemelkedő időszak ez, hogy életedet folyását figyelve fontos felismeréseket tegyél. Amennyiben belső monológod tele van magad iránti ítélkezéssel, addig nehéz lesz az utadon haladni. Ha egy munkahelyi, vagy szerelmi kapcsolatod zátonyra futott, tégy meg mindent annak érdekében, hogy ne kövesd el még egyszer ugyanazokat a hibákat! Az utazás, továbbtanulás, vagy külföldi munkavállalás olyan terület, amelyet a barátságos Jupiter-Szaturnusz és a Szaturnusz-Uránusz kapcsolat tálcán kínál majd neked. Ne csak az olyan barátok, haverok társaságát keresd, akik kétely nélkül elismerik tudásodat, és bólogatnak mindenre. Szakítás dolgában higgadtan, nem visszaélve a helyzettel oldd meg a válást! A gyerekeket soha nem szabad eszközként felhasználni! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)

Lehetnek nehézségeid, az is előfordulhat, hogy valaki szándékosan igyekszik akadályt eléd gördíteni. Semmi esetre se hátrálj meg, mert olyan időszak következik az életedben, amikor a legjobb döntéseket leszel képes meghozni! A munkahelyeden felütheti fejét némi kis pánik. Nagy valószínűséggel itt is lényeges ügyekben kell igen fontos döntéseket hoznod. A belső inspiráció hangjai megszólalhatnak benned és új, még járatlan utakra vezethetnek. Ha szakítófélben vagy, az is sorsod része. A kevésbé jót higgadt méltósággal, tisztelettel lezárni azt jelenti, hogy jót, jobbat kapsz a helyére.

Bak 

(12.22.-01.20.)

Az, hogy a szeretteidért aggódsz, az egy természetes érzés. Arra azért ügyelj, hogy ha a másik fél nem igényli a segítséget, akkor ne erőszakold rá magad! Amennyiben vezető pozícióban vagy, és látod a hibákat, mások szenvedését, de Te nem teszel semmit, ugyanolyan bűnössé válsz, mint annak okozója. Ezek a mostani napok erősen igénybe vesznek testileg és lelkileg, ezért találj mindenképp időt magadra, figyelj az egészségedre és főként az egészséges táplálkozásra! A karriereddel minden rendben lesz, annak ellenére, hogy néha elbizonytalanodsz. Párkapcsolati szakítás esetében fogadd el a másik döntését! Ne feledd, erőszakkal nem lehet szerelmet megélni!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)

Nem vagy hozzászokva, hogy hosszasan várakoztassanak, ahhoz meg pláne nem, hogy netán nemet mondjanak neked. Ha mégis bekövetkezik, pattanásig feszülnek az idegeid és a hangulatod sziszegő kuktafazékhoz hasonlít, egészen addig, amíg nem látsz tisztán. Ez minden bizonnyal egy érzelmi kérdés, ami a másik félben talán még nem forrt ki egészen, így, ha tényleg olyan fontos neked, akkor erőltess magadra jóval nagyobb türelmet! Lehetőség szerint add át magad egy békés, nyugodt állapotnak, amiben világossá válnak előtted a megoldások! Ha nem megy, és már párkapcsolati szakítás van a levegőben, legyél korrekt! Ne akarj mindenáron bosszút állni, engedd el azt, ami nem teljes! Hadd jöjjön helyére jól működő, boldogsággal csordultig teli! 

Halak

(02.20.– 03.20.)

Szép és komoly kihívásokkal lesz tele a Halak hete. szerencsére könnyedén ugrod meg az akadályokat, amelyek különben nem is nehézségek lesznek, inkább szokásos feladatok, csak nagyobb számban. Igyekezz egész hét folyamán kiegyensúlyozott és nyugodt maradni! Ha a múlt héten volt lehetőséged pihenni és feltöltődni, akkor nem kell semmitől tartanod, mert bírni fogod energiával ennek a hétnek az iramát. Ha egy szakítás folyamatában leledzel, természetesen szomorú, bánatos leszel. A szakítás gyászfolyamat, így a tagadás, a düh, az alkudozás, a depresszió és az elfogadás mindenkit érint. Az alkudozás is benne van, hogy bárki is legyen a szakító fél, újra és újra szeretné folytatni a kapcsolatot. Ebbe csak akkor menj bele, ha valami értelmet is látsz benne!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online