Melitta horoszkóp (12.23.-12.30.)

0
425
(Fotó: 123rf.hu)
„Jézus Krisztus karácsonykor nem egy csomó mennyei kütyüvel jött közénk, hiszen hozhatott volna Józsefnek láncfűrészt, Máriának habverőt, ehelyett ő maga volt az ajándék.” 
(Böjte Csaba) 

Kos

(március 21.-április 20.) Hogy anyagi tartalékaid mennyire csappannak meg, az csak attól függ, képes voltál-e uralkodni magadon, legyőzni az ünnepi összevissza vásárlás csábítását. Amennyiben mostanság utazol, a szokásosnál is légy óvatosabb! Vedd figyelembe, hogy hamar sötétedik, és az útviszonyok is gyorsan változhatnak. Az utakon ilyenkor a szokásosnál erősebb a forgalom és mindenki igyekszik minél hamarabb a céljához érni. Ráadásul ilyenkor autóba ülnek azok is, akik egész évben csak pár napot vezetnek. Ha tapasztaltabb vagy, vigyázz rájuk! Karácsony után az új év közeledte sok ismeretséget tartogat számodra. Ezek közül lesz/lehet számodra életre szóló is. 

Bika

(április 21.–május 21.) Nehezen viseled az otthoni és munkahelyi feszültséget. Ilyenkor könnyen elveszítheted érzelmeid felett az uralmat, és a híres türelmednek is egy szempillantás alatt vége. Ebből következhet, hogy a felgyülemlett stressz miatt olyan kijelentést teszel, amit nem lenne szabad. Valójában nem is gondoltad komolyan, de már nem tudsz mit tenni, sikerül mindenkinek elrontanod a kedvét. Lehetőség szerint próbáld visszafogni magad! Akire kivetetted a hálódat, lehetséges, hogy tartózkodó, ami miatt gyors sikerben ne reménykedj! Mindenképpen igyekezz lassítani, nehogy idő előtt elriaszd a hevességeddel.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Élvezed az ünnepi hangulatot, és az ezzel járó érzelmi töltődést. Egy két napon belül egy kis zavart is mutatnak a csillagok, amiben erőszakosan küzdesz akaratod érvényesítéséért, és még jól is esik másokat kibeszélni. Utána újra visszaáll a rend, égsz a vágytól, hogy minél több időt tölts azokkal, akiket szeretsz. Egyébként meg jólesik, ha dicsérik főztödet. Sosem szégyen tanulni a tapasztaltabb emberektől. Ne csinálj hiúsági kérdést belőle, hanem hallgasd meg bölcs tanácsaikat! 

Rák

(06.22.–07.22.) Több bosszantó apróság is próbálja elrontani az ünnep hangulatát. Példának okáért több üzletben kirekesztik azokat a vásárlókat, akiknek nincs bankkártyája. Bizonyos órákban nem lehet magyar forinttal fizetni, csak kártyával. Az ilyen, és hasonló emberiesség ellenes igazságtalanságokat leszámítva, eme jegy szülöttei számára nagyon spirituális lesz a Karácsony, sok kedvességet, törődést és szép szót kapnak, ami jót tesz a lelküknek. Ahogy közeledik a szilveszter, már nagyon fáradt leszel, de állod a sarat, legfeljebb nem te leszel a táncparkett ördöge. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Várakozással teli a karácsony. Szereted kicsomagolni az ajándékokat, és kicsit azt hiszed, azok nagyságától függ az, hogy mennyire szeretnek téged. A karácsonyi dallamok, az ünnepi illatok teljesen beszippantanak. Amikor a szívednek kedves személlyel van találkozód akkor a legfontosabb, hogy a félszegségedet és a félelmeidet otthon hagyd. Bizony, az alkalomhoz illő megjelenés mellett fontos a magabiztos fellépés is. Természetesen, egy kicsit izgulhatsz, mert ez minden jelentős találkozó velejárója. A pihenésre és kikapcsolódásra is lesz időd, úgy fogod érezni, hogy a dolgaid fejlődnek anélkül, hogy folyamatosan kontrollálni kellene. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Mint minden Szűz jegyű, szereted a minőséget, sőt a luxust is, de azért érdemes lenne elkerülni a szélsőségeket, a végleteket! Legjobb az, ha például az egyéniségednek megfelelően öltözöl. Nagyon nehezen viseled egy szeretett személy/kisállat hiányát, és az is ront a helyzeten, hogy nem akarod elmondani senkinek a bánatodat. Naivan azt hitted, hogy már túl vagy a nehezén, és szíved gyógyulóban van, de szomorúan tapasztalod, hogy ez messzemenően nem így van. Türelem, a fájdalom lassan, de biztosan enyhül!n egy Szüzet szeretnél megajándékozni, tuti biztos tippek: masszázs, fürdőbérlet, finom szálú törülköző, fitnesz előfizetés, edzőcipő.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Szeretsz adni, ajándékozni és nem jellemző, hogy a fogadhoz vernéd a garast. Inkább az a baj, hogy időnként nem érzed a realitás kereteit. Szerencsére puttonyodat újratöltik, így komoly aggódásra nem lesz okod. Ünnepek alatt próbáld a negatív gondolataidat elhessegetni, és végre jól érezni magad! Egyél, igyál, pihenj, és keresd azok társaságát, akik fontosak a számodra! Két ünnep között készíts egy számadást az évedről, a történtekről, és írd ki magadból azokat a rossz gondolatokat, amiket el kell engedned! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nem érzel fáradságot, hogy meghallgasd a panaszokat, sőt úgy érzed, akkor tudsz lelkileg kiteljesedni, ha gondoskodhatsz másokról. Szerencsére tudod, hol van az egészséges határ. Gyengédségre, figyelemre, megértésre vágysz. Ha van párod, mondd el neki, mit szeretnél! És engedd, hogy most az ő ötlete, javaslata érvényesüljön! Csináljátok azt, amit ő kitalált! Cserébe az áhított gyengédséget, figyelmet és megértést fogod kapni. A két ünnep között kicsit tehermentesítsd a gyomrodat, emésztésedet! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Jövésmenéssel és vendégeskedéssel telik a pár ünnepi nap, aminek nagyon örülsz, mert alapjában véve, egy társasági ember vagy. Imádod az érdekfeszítő beszélgetéseket, és szívesen folytatsz eszmecseréket finom ételek és italok mellett. Nem érdemes kapkodni, hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Hiába sürgeted az elképzelésed megvalósulását, azzal csak rontanál a helyzeteden! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Nyugodtság és higgadtság – ez most a legfontosabb, amire szükséged van. Ezekkel a tulajdonságokkal könnyedén képes leszel megakadályozni bármilyen konfliktus kialakulását. Karácsony után a munkahelyeden nagy szükséged lesz rá, mert a feszültséget szinte tapintani lehet a levegőben. Csak idő kérdése, hogy mikor jön el a pillanat arra, hogy a békebíró szerepét bevállald. Pedig legszívesebben visszavonulnál a szobádba, mert egyedül szeretnél lenni az érzéseiddel, és a gondolataiddal. Most sajnos nem teheted, mert mást várnak el tőled. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ha eddig úgy érezted, hogy megrekedtél a kapcsolatodban, és inkább visszafelé haladtál, mint előre, akkor jó hírem van. Az eddig lassúnak, unalmasnak tűnő szerelmi életed most felgyorsul. Belső energiáddal és az együttérzéssel képes vagy segítséget nyújtani azoknak a barátoknak, családtagoknak is, akik nehezen viselik, hogy az ünnepeket egyedül töltik. Nem érzed fárasztónak, hogy meghallgasd a panaszaikat, sőt akkor tudsz lelkileg kiteljesedni, amennyiben gondoskodhatsz felebarátaidról. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Örömed határtalan, úgy érzed, mintha csak álmodnál. Szinte el sem akarod hinni, hogy milyen szépen telik az ünnep, és végre együtt van mindenki. Nincsenek viták, vagy nézeteltérések, amik elsimítására máskor igen sok energiát kellett fordítanod. Mostanában már mindenki egyre jobban átérzi, s megérti az együvé tartozás jelentőségét, a békesség örömét. Van rá remény, hogy ez a tendencia kitart a 2024-es év során is.   

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online