Melitta horoszkóp (05.27.-06.02.)

0
4437
Fotó: gettyimages.com
„Pünkösd napján az embereknek ott a helyük, ahol a szívük.”
(Bódi Attila)

Kos

(március 21.-április 20.) Nem szeretnéd a jól bevált életritmusodat senki és semmi kedvéért felborítani. Ezen a héten valahogy a változásokat is szívesebben elkerülöd, egyik porcikád sem kívánja, az ismeretlen új út felfedezését. A hét második felétől fontos leckéket tartogat neked az élet, melyeket fel kell ismerned, mert biztos, hogy gazdagodsz általuk. Megtalálod azt a személyt, aki vezet az úton, bármerre is tartasz. Ha még egyedülálló vagy, egyik exedről hallhatsz érdekes pletykát

Bika

(április 21.–május 21.) Ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy a hatalmat magadhoz ragadd, és mindent meg is teszel érte. Nem törődsz semmivel, csupán a végcél lebeg szemeid előtt. Vannak riválisaid és ellenfeleid, nem is kevesen. Ők legalább annyira elszántak és semmiképpen sem szeretnének veszíteni, mint ahogyan te sem. Egy régi kapcsolat, vagy szerelem újraéledése is van a levegőben. Másoknál egy külföldi személy tűnhet fel, aki segítségedre lehet.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Egyelőre még keményen állod a sarat és ügyesen kitérsz kedvesed keresztkérdései elől. Ne bízd el magad, mert bármennyire is csavaros az észjárásod, pillanatok alatt megbukhatsz! Sok olyan külső körülmény adódik az életedben, melyeknek meg kell felelned, és ez kényelmetlenséget hozhat számodra. Minden botlás, vagy akadály a tanulás és az önismeret elmélyülésének lehetőségét hordozza. Egy régi jó baráttal futsz össze véletlenül. Panaszaidat meghallgatva nyugalomra int, és igaza van.

Rák

(06.22.–07.22.) Ki sem látszol a munkából annyi a teendő és úgy érzed, hogy ennek a napnak/hétnek sohasem lesz vége. Még ha halálosan fáradtnak is érzed magad és szinte jártányi erőd sincs, de ez sem akadályoz meg abban, hogy ha szerelmed randevúra hív, hogy ne találkozz vele. Természetesen akkor már semmi bajod sincs, sőt nagyon is élsz és virulsz. Kreatív megoldásokat találsz a problémáidra, ezzel egy új életszakasz veszi kezdetét. Ha van olyan hobbid, amiben tehetséges vagy, elképzelhető, hogy komolyabban is tudsz foglalkozni vele.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Bár a hét elején még várnak fárasztó munkahelyi feladatok, a hét második felében lazábbá válik időbeosztásod. Nem szabad elkeseredni és rémeket látni, csak azért, mert riválisod látványosan magabiztosnak mutatja magát. Sose ülj föl a látszatnak, mert azzal csak elbizonytalanítod saját magad! Te erős vagy, már erővel születtél. Bár most nem túl rózsás a helyzeted, ne add fel a reményt, mert rövidesen jobbra fordul sorsod! Ne add fel, küzdj és légy kitartó, rövidesen látni fogod a kézzelfogható eredményeket!

Szűz

(08.24.–09.23.) Amennyiben erőszakosan nyomulsz, kiszemelted menekül előled. Legyél türelmes, egyszerű és kedves! Nem kell mást mutatni csak azt, amilyen vagy. A csillagok arra utalnak, hogy figyelj és tudd értékelni az élet adta örömöket! Hétvégén a szerelemben kisebb zavartság lesz érezhető, elképzelhető, hogy szabadabb életre vágysz és kerülöd a tartós elköteleződést. Ez egy olyan érzés, állapot, amit ma így, holnap máshogy érzel. Anyagiak: a gyorsan szerzett pénz gyorsan el is megy.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Kedveseddel egy kirándulás, vagy utazás teheti kalandossá a hetet. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két pasi/nő csaphatja neked a szelet. Láthatóan új vonzalom kialakulása van a levegőben. A nőies energiák arra utalnak, hogy tudatalattid elsődlegesen hoz elő mély vágyakat, melyek a későbbiekben megvalósulnak. Ez jelenthet termékenységet, gyermekáldást, de akár új gondolatok megszületését is. Egyébként nagyon ügyesen bánsz éles megjegyzéseiddel, pontosan oda bököd, ahol az célba ér.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Skorpió őszintesége kifizetődik a héten. Tökéletes időszak karrier építésre. Haladj utadon. tedd amit jónak látsz, de még véletlenül se állj be az áskálódók táborába! Ha valami nyomja lelkedet, találj arra megfelelő alkalmat, hogy tisztázd sérelmeidet! Első pillanatban az események kedvezőtlennek tűnnek, ám hosszú távon fejlődésedet szolgálják. Célszerű lenne a jövőbeni lehetőségeid sorát szemügyre venni, kalkulálni velük. Ne akkor kapkodj, amikor körülötted mindenki, veled együtt, pánikban van!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ennek a hétnek az elején abszolút ideálisnak tűnik minden körülmény arra, hogy végre pontot tegyél egy bizonyos ügy végére, amely kezdett már nagyon a fejedre nőni. Most végre lehet egy kis szabadidőd arra, hogy kikapcsolódj és energiát gyűjts ahhoz, hogy a hét második felében is töretlen lendülettel teljesíthess. Meditálj, egyél finomakat, menj vásárolni, ülj be egy moziba, vagy tedd azt, ami csak úgy jól esik!

Bak 

(12.22.-01.20.) Meggondolatlanul ne ugorj fejest semmilyen utazásba! Kapkodással számos hibát követhetsz el, és igen fontos dolgok kerülhetik el a figyelmedet. A színes prospektusok mindig szépek. Most ne vállalj a szükségesnél nagyobb kockázatot, sem a szerelemben, sem az üzleti életben! Nagyon valószínű, hogy jelenleg kifejezetten rosszul mérnéd fel az erőviszonyokat. Szerelmeddel új hobbit próbáltok ki, ami hosszú távon az életetek része maradhat. Ha még egyedülálló vagy, valamilyen szabadidős tevékenység során ismerkedhetsz meg valakivel

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Mostanában hajlamos lehetsz csípőre és combra hízni. Kellő mennyiségű testmozgás, éveid számától függetlenül is, rendkívül fontos. Próbáld megállni, hogy ha ideges és bánatos vagy, akkor ne az étellel vigasztald magad! A munkahelyeden, vagy az ismerősi körödben valaki a csodálóid közé lépett: a dologból azonban csak akkor lehet több is, ha van szemed rá, és észreveszed a küldött jeleket. És ne légy kishitű, neked is vannak olyan tulajdonságaid, amikkel másokban minimum rokonszenvet kelthetsz!

Halak

(02.20.– 03.20.) Szíved egyre gyakrabban jelzi a fáradtságot. Nem feltétlenül a fizikai fáradtságra gondolok, az agyalásba is le lehet merülni. Ráadásul túl sokat rohangászol mások érdekében. Érdemes szerényebben hozzáállni a teljesítendő feladatokhoz, hisz hosszabb távon így a sikerre is nagyobb esélyed lehet. Hidd el, a kevesebb néha több. Szerdán, pénteken nagyobb meghittségre, nyugalomra vágysz, s arra, hogy egy kicsit egyedül is legyél. Jól teszed, ha szakítasz egy kis időt az elvonulásra, mert így ismét magadra találsz.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online