2019. április 20-tól április 27-ig

Kos

Nem férsz a bőrödben. A tavasz első napsugarai tetterővel ruháznak fel. Most nem állsz meg, nem gondolkodsz: a cselekvést részesíted előnyben. A környezeted meglepve tapasztalja ezt a soha nem látott gyorsaságot. Különösen pénzügyekben leszel hatékony. Amennyiben külföldi ajánlatot, vagy hírt kapsz, ott is elsősorban a pénz játszik szerepet. Talán egy nagyobb összeget kell kiadnod, de nem lesz gond. A teliholdra könnyen rányomjuk a feszültség bélyegét, de ne feledd, nem kényszerít senkit sem vitára, csupán hajlamosíthat rá! Húsvétkor örvendj a locsolóknak, a találkozásoknak, a jó kis beszélgetéseknek! Engedd, hogy a feltámadás öröme neked is átjárja lelkedet!

Bika

Nap a születési jegyedben ténykedik, mely egyben asztrológiailag új dolgok kezdetét is jelzi. Egész héten igen jelentős tendenciák, lehetőségek érkezhetnek az életedbe. Fontos, hogy bármilyen helyzet áll elő, őrizd meg a nyugalmadat, a higgadtságod! A türelem most valóban rózsát terem. Az égitestek határozottságot, és vállalkozó kedvet is adnak. Húsvétkor légy egy kicsit gyerek! Lazulj, fess tojásokat, fogadj locsolkodókat, vagy őrizd a hagyományokat és menj te locsolkodni! Telihold után két héten át fogy a Hold, ami remek lehetőség méregtelenítésre, fogyókúrára, selejtezésre, a rossz szokásoktól való megszabadulásra. Szóval Húsvét ünnepe után máris belevághatsz…

Ikrek

A pénz megszerzése és elköltése most helyet cserélnek egymással. Előbb költesz, és csak utána gondolod át az anyagi lehetőségeidet. Ez a kissé kényelmetlen helyzet azonban már húsvét után megoldódik. Jó a kommunikációd, így hamar megtalálod azt az embert/embereket, aki tanáccsal szolgál, vagy éppen hoz számodra új lehetőséget. Itt pedig már csak okosan kell dönteni, azaz meglépni dolgokat. Húsvétkor ünnepelj, de az ételeket, italokat mértékkel fogyaszd! Hagyd, hogy szervezeted válassza ki azt, ami jólesik.

Rák

Elsősorban a megjelenéseddel hívod fel magadra a figyelmet, de néhány rendhagyó ötlettel is előrukkolsz. Társadat, párodat rendkívül szórakoztatja megújult személyiséged. Néha azonban kicsit meginogsz. Elvész az önbizalmad, és olyankor legszívesebben csak a háttérből figyelnéd az eseményeket. Ez a lehetőség most nem adott. Mindig a porondon kell lenned. Sokak szeme van rajtad. A telihold és a Húsvét most a gyógynövények használatában fejti ki számodra legjobban a hatását.

Oroszlán

Eleinte jobbnak látod, ha csendes magányodba vonulsz, és felméred a helyzetet. A Vénusz jó kapcsolatba kerül a Jupiterrel, miközben a párkapcsolati területeden masíroz. Népszerűség, vonzerő, páratlan stílus jellemez. A párkapcsolatodat átszövi a szenvedély, de némi gyanakvás is felüti fejét. Bármit észlelsz, nem biztos, hogy az a valóság. Egy érzéki csalódás miatt pedig kár szüntelen morgolódni. Mindent taktikusan és türelmesen – legyen ez a jelszó! Szellemileg is topon leszel. Az újdonságokat ilyen területeken kell megkeresned, és hasznosítanod.

Szűz

A barátságokat illik ápolni. Ne csak akkor legyetek kedvesek egymás számára, ha az érdekeitek úgy kívánják! Ezen a héten kapcsolataidat legfőképpen a pénz oldaláról szemléled. Ne érezd kihasználásnak, ha adnod kell, adj, de ne ess túlzásokba! Amennyiben hivatásodban nagy célt tűztél magad elé, használd fel a tavasz dupla erejét, tanulj, cselekedj, legyél kitartó! Elsősorban magadnak mutasd meg mire vagy képes, és valójában ki vagy! A nagy célok elérése nem mindig könnyű, de feladni sosem szabad. A húsvéti időszakot töltsd sok sétával és törődj a külsőddel is! A mostani arcpakolásnak, a víznek ilyenkor mágikus ereje van.

Mérleg

Nagy szükséged lesz arra, hogy ápold kapcsolataidat. Sokkal sarkosabb jellem vagy, mintsem ok nélkül dicsérj valakit. Erre továbbra sem lesz szükség, arra azonban igen, hogy a korrekt véleményedet ne selyempapírba csomagolva add elő. A diplomácia fél siker, ezt tartsd szem előtt. Elsősorban tanulmányi területen lehetsz sikeres, akár tanulsz, vagy másokat tanítasz. Nincs kedved a meglévő, vagy már elköltött pénzeken vitatkozni, mégis azt teszed. A húsvéti időszakod szóljon a lazaságról és könnyedségről! Ráérsz utána feszengeni.

Skorpió

Ahol bátor, kreatív személyiségre van szükség, neked ott a helyed. Lehet ez egy új poszt a meglévő munkahelyeden, de egy vadonatúj helyen is. Kihívásokban, érdekes feladatokban nem lesz hiány. A tavasz az önállóvá válás útján egy újabb lehetőséget tartogat számodra. Minden vonzó tulajdonságodat latba veted, így szép számú csodálód, követőd lesz mostanság. Húsvétra lehet kicsit későn fő meg a sonka, részben készül el a dekoráció, és fogod a fejedet kétségbeesetten. A csillagok állása szerint mégis mindennel elkészülsz.

Nyilas

Kapkodásra semmi okod.  Hidd el, ha megfigyelő pozícióba helyezkedsz, az információk akkor is megtalálnak. Amibe belekezdesz, azt legtöbbször szenvedéllyel töltöd meg, mindemellett óriási kitartásodat siker koronázza. A magánélet most kicsit háttérbe szorul. Elsősorban a hitelességed, hűséged és kreativitásod megalapozásán dolgozol. Húsvét előtt, szinte koppra megérkezik, amit megrendeltél, amire vártál. Ez lehet piperecucc, ékszer, ruha, de akár ajándékutalvány is.

Bak 

Rendkívül pezsgő, lehetőségekkel teli időszak előtt állsz. Szinte napról napra újabb kihívások várnak. Józan mérlegeléssel elfogadhatod a felkéréseket. Amennyiben idősebb férfival/nővel szűröd össze a levet, készülj arra, hogy birtokolni szeretne téged. Lehet, hogy eleinte megterhelő lesz, de hamar megtapasztalod vastag pénztárcájának az előnyeit. A tavasz teljes megújulást hoz az életedbe. Húsvétkor és azt követően pár napig mindenkivel úgy kell bánnod, mint a hímes tojással.

Vízöntő

Kisebb-nagyobb magánéleti csalódások nehezíthetik a napjaidat. Túlságosan megbíztál valakiben, aki ezt nem érdemelte meg. Most nincs más hátra, mint begyógyítani a sebeket, és kialakítani egy új elfoglaltságot. Lehet ez egy hobbi, vagy még jobb lenne valamilyen sport, persze minden Vízöntőnek a képességeihez, egészségéhez mérve. Szükséged van arra, hogy csak önmagaddal foglalkozz. A hivatásod területén ne aggódj, jó kollégáknak köszönhetően, szinte maguktól mennek a dolgok! A nagypénteki telihold napját követően főleg a gyerekek, fiatalok válhatnak kezelhetetlenné.

Halak

Egy kicsit kevesebbet kellene foglalkoznod másokkal, azok véleményével, mások életével és azokkal a pletykákkal, hogy kivel mi, hogyan történt. Lassan kezdesz olyan lenni, mintha valaki más életét élnéd és nem a sajátodat. Ha akkora figyelmet szentelnél a saját életednek is, mint másokénak, megváltozna minden körülötted. Tegyél egy próbát ezzel! A Húsvét és azzal járó ténykedés, inspirálóan hat rád, átalakítja lelkivilágodat, felkészít, megerősít az elkövetkezendő időszakra. Azt is mondhatnánk, megemeli az energiaszintedet.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu