2020. június 20-tól 26–ig

KOS

(március 21 – április 20) Ezekben a napokban egyre többször kerülnek elő a jövővel kapcsolatos kérdések. Vár rád egy döntés, melynek hatására az előtted lévő idők nagyobb nyugalmat, és biztonságot nyújthatnak az élet szinte minden területén. A latolgatással járó extra megterhelés időnként ingerlékenységhez vezethet. A hét második felében fokozottan ügyelj az egyértelmű megfogalmazásokra, mivel a helyzetben benne van egy, a pontatlanság miatti félreértéseken alapuló feszültség. A jelenleg pár nélkül élő Kos meglehetősen faramuci helyzetbe kerül szerelmi téren. Ellenállhatatlan vonzalmat érez valaki iránt, aki ráadásul nem is biztos, hogy viszonozza gyengéd érzelmeit. Arra is van esély, hogy bár az érzés kölcsönös, valami/valaki miatt mégsem volna szabad komolyabban beleszeretniük egymásba. 

Bika

(április 21 – május 21) Amennyiben egyedül élsz, vagy akár társas magányban, hajlamos leszel kifejezetten az élvezeteket és izgalmakat keresni. Ez addig nem is probléma, amíg ezt kellő megfontoltsággal teszed. Jó esélyed van arra, hogy egy izgalmas kapcsolat összejöjjön. Ugyanakkor meglehet, hogy később esetleg megbánhatod, ha gyorsan túlléptél valakin, ami ígéretesnek mutatkozott, de aztán jött más, aki jobban lángra gyújtotta szívedet. Egy hír, vagy váratlan esemény hatására új irányok kezdenek megfogalmazódni benned. Nem kizárt, hogy hosszú évek alatt rögzült rutinokat adsz fel, vagy alakítasz át. Ezekben a napokban olyannyira körülleng a siker illata, hogy nem csak önmagad, hanem a környezeted számára is lelkesítően hat, amit teszel, vagy éppen mondasz.

Ikrek

(05.22 – 06.21) Ezekben a napokban a környezeted felől extra figyelem és gyengédség irányul rád, de nem ez lesz az egyetlen pozitívum. Nagy az esélye ugyanis annak is, hogy egy kis szerencsével komolyabb összegű pénzhez jutsz. Vagy egy remek lehetőség kapujába kerülsz, ami arra ad alkalmat, hogy újragondolj néhány eddig bebetonozottnak vélt prioritást az életedben. Ha mérges vagy, esetleg csalódott, ne mutasd ki kedves Ikrek, mert azzal ellehetetleníted az érdemi kommunikációt szerelmeddel! Legyél türelmesebb, próbálj konszenzusra törekedni vele! Használd ki a szabadabb mozgás lehetőségét, szervezz hétvégére programot, lehetőleg a természet lágy ölére!

Rák

(06.22 – 07.22) Az események hatására önmagaddal foglalkozhatsz, és az idődet jellemzően a saját sorsod alakulásának menedzselésével töltheted. Ezekben a napokban talán lesz olyan a környezetedben, aki emiatt kissé önzőnek ítél, de neked ezzel nem szabad foglalkoznod. Vannak időszakok az életben, amikor kizárólag önmagunkkal kell törődnünk, és neked ez az időszak valószínűleg most jött el. A hétvégén olyan ügyben kérhetik ki a véleményedet, amelyben te is érintett vagy, elsősorban érzelmileg. Éppen ezért most nagyon nehéz tárgyilagosnak maradnod. Jobban tennéd, ha a döntést most a sorsra bíznád, és te kimaradnál ebből!

Oroszlán

(07.23 – 08.23) A hét első napjai csalódottságot és dühöt hozhatnak számodra, mivel valamiben, amiben már szinte elkönyvelted a hasznot, nem sikerült kielégítően teljesülni mindennek, amit vártál. Bárhogyan is alakul, semmiképpen ne reagálj agresszíven a helyzetre, inkább próbáld meg önmagadban levonni a következtetéseket! Ha kapcsolatban élsz, akkor végre olyan irányba kezdenek változni a hétvégén a dolgok, amelyben már régóta reménykedtél. Most könnyebben szót értetek egymással és teljes lesz köztetek a harmónia. Amennyiben még keresed az igazit, akkor az a legjobb, ha kiélvezed a flörtölési lehetőségeket, melyekben most bőven lehet részed!

Szűz

(08.24 – 09.23) Ezekben a napokban, mind a magánéletedben, mind pedig a munkádban, pozitív események várhatók. Az egyetlen dolog, amivel vigyáznod kell, hogy a vágyaidat sikeresen igazítsd a lehetőségekhez. Ne kergess léhán álmokat, maradj két lábbal a földön! Most ez a siker titka számodra. A hét második felében egy sor újdonság történhet a környezetedben és ezek hatására talán még te is úgy érzed magadat, mintha kicseréltek volna. Ne feledd, a lehetőségeket ki is kell használni, a dogok nem történnek meg maguktól! A hétvégén kisebb konfliktusok alakulhatnak ki pároddal, de szerencsére semmi komolyabb veszekedésre nincs kilátás. Nincs okod aggódni a kapcsolatodért, de most érdemesebb lenne, sokkal türelmesebbnek lenned vele a megszokottnál. Ha még várod a nagy ő-t, akkor a hétvégén jó eséllyel összeismerkedhetsz vele. Járj nyitott szemmel!

Mérleg

(09.24 – 10.23) A szokásosnál többet kell költened. Ez arra ösztönöz, hogy néhány prioritást újragondolj a költségvetésedben, de ez nem feltétlenül jelent majd problémát. Közben ugyanis könnyen előfordulhat, hogy a nagy átszervezés során kiderül, a helyzeted valójában jobb annál, mint amit előzetesen elképzeltél. Persze néhány felesleges kiadást ettől még meg kell szüntetned, vagy ésszerűsítened. Az égiek most segítenek neked abban, hogy meghozd a döntést, amely már egy ideje érlelődik benned. Ehhez viszont egyedüllétre van szükséged, vonulj el, próbáld kizárni a külvilágot, hogy átgondolhass mindent! Amennyiben keresed a szerelmet, akkor váratlan, de kedvedre való találkozásban lehet részed.

Skorpió

(10.24. – 11.22.) Felgyorsulhatnak körülötted az események, ami nem csak pozitív hatást jelent számodra. Fokozódhat az ingerlékenységed és türelmetlenség lehet úrrá rajtad, különösen akkor, ha úgy érzed, hogy a környezetedben valaki hátráltatja a dolgaidat. Ezekben a napokban fontos döntéseket csakis megfontoltan hozz, ha pedig nem vagy biztos a dolgokban, érdemes inkább óvatosan kivárnod! Próbáld meg a legtöbbet kihozni magadból ezen a hétvégén, és vedd észre azokat a kedves gesztusokat, amelyekkel a párod igyekszik a kedvedben járni! Ha egyedülálló vagy, egy meghatározó találkozás vár rád, ami először meglepetésként hat rád. De aztán majd jobban belegondolsz… 

Nyilas

(11.23. – 12.21.) A hét első fele belső nyugalmat és egyensúlyt hoz számodra, és azt a pozitív hozzáállást, amely a sikeresség irányába mozdíthatja el körülötted a dolgokat, mind a magánéleted, mind pedig a munkád terén. Ha célokat tűzöl ki, akkor légy reális, és ne akarj egyből a Holdra repülni! Bármennyire is pozitív a hangulatod és bármilyen erős most az önbizalmad, maradj meg a realitás talaján, és eszerint értékeld azt az ajánlatot is, amely ezekben a napokban megtalál téged! Lehet, úgy érzed, hogy a párod nem ad bele ugyanannyi energiát a kapcsolatotokba, mint te. Vagy éppen nem kötelezi el magát hozzád hasonló mértékben. Ne próbálj meg nyomást gyakorolni rá, erőszakkal – te is tudod – nem érsz el nála semmit! Legfeljebb egy nagyobb veszekedést generálsz vele, ami nem vezet sehova.

Bak 

(12.22. – 01.20.) Egészséges mértékben növekedhet meg az önbizalmad, amikor kiderül, hogy nem csak a munkádban vagy sikeres, hanem pénzügyileg is eredményesebb időszak vár rád, mint amilyenre számítottál. A dekád közepén a lelkesedésed és kreativitásod szárnyalni fog, önbizalmad megnövekedik, kezdeményező készséged szinte áradni fog, így komoly hatással lehetsz majd a környezetedre. Most hatékonyan szervezhetsz magad köré csapatot, legyen az egy munkával kapcsolatos projekt, vagy akár egy magánprogram, például egy utazás, nyaralás. Ha még nem talált rád a szerelem, akkor ne aggódj, legyél türelmes és járj nyitott szemmel, mert most jó eséllyel találkozhatsz valakivel, aki idővel fontos szerepet tölthet be az életedben.

Vízöntő

(01.21 – 02.19) Ezekben a napokban egy kis bátorsággal és hittel belevághatsz egy, a szokásosnál kockázatosabb dologba is, de túl sok mindent azért nem szabad bedobni abba a kalapba. Elképzelhető, hogy egy kisebb provokációval is meg kell küzdened, mivel valakinek nagyon szúrja a szemét a sikered, és úgy érzi, ennek a kárvallottja részben ő lehet. A szokottnál most feszültebb és érzékenyebb lehetsz, ez a feszült lelkiállapot most hajlamossá tehet arra, hogy olyasmit is támadásnak vegyél, ami mögött semmilyen rossz szándék nem húzódik meg. Érdemes most minden szavadra és cselekedetedre odafigyelned! Ez most, de a továbbiakban is nagyon hasznos lehet. Ha még egyedülálló vagy, akkor mutasd meg hódító énedet! Add önmagad, ez már fél siker a mai álságos világban!

Halak

(02.20 – 03.20) Nagyon izgalmas és produktív időszak jöhet el most az életedben. Egyben egyre növekvő feladatot jelenthet számodra, hogy a céljaid, és a magánéleted darabkái megfelelő összhangban legyenek egymással. A feszültség, amely most egyre erősebben jelentkezik, egy napon fájdalmas döntésre kényszerít majd téged. Ne félj felvállalni nehezebb életkörülményeket, ha azok biztos pontot jelentenek számodra! Úgysem tartanak sokáig, ha okosan cselekszel. Ezen a hétvégén szeretnél kicsit elbújni a világ szeme elől és pároddal kettesben tölteni az időt. Szeretnéd kizárni a zavaró körülményeket, amelyek megakadályoznak abban, hogy meghitt perceket tölthessetek együtt. Ha keresed a párod, akkor legyél nagyon körültekintő és óvatos!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu