Vészabó Noémi: Titok, nem titok?

0
682

A Galenus Kiadó legújabb könyve „Vészabó Noémi: Titok, nem titok?” a 90. Ünnepi Könyvhéten jelenik meg. Ez alkalomból a szerző június 15-én, 15 órakor (Budapesten, a Duna-korzó 119-es pavilon, információs pult mellett) dedikálja könyvét.

Minden pillanat lehet valami új kezdete és talán életed leggyönyörűbb napja vár rád! Nem tudhatod soha, ki fordul feléd a sarkon, kit veszítesz el, mit nyersz aznap és ki monja neked, hogy számára te vagy a legcsodálatosabb a világon!

Az életünk misztérium, varázslatos mandala, sorsunk könnyen fordul, mint a szerencsekerék: egyszer lent, máskor fent vagyunk. Az ember hatalmas mélység és mámorító magasság, a lélek ékszerként fényesedhet, mint a gyémánt, mely csiszolássá válik nemesebbé.

Minden nap lehet a csodák születésének ideje, hiszen több mint egy út vezet a titokhoz.

Ahogyan a hajnal sugarai megszabadulnának a sötétségtől, mi ébredéskor újjászületünk és lehetőséget kapunk, hogy szívünkben kinyíljon az élet virága.
Gyönyörű utazás vár rád. A könyv olvasása után már nem az leszel, aki előtte voltál.

Vészabó Noémi
festőművész-író
Zsigmond Márta-Médiadíjas szerkesztő-műsorvezető
A Magyar Mecenatúra Program,
a Magyar Alkotóművész Egyesület rendes tagja

Andorai Péter, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész így ajánlja a könyvet:

Mindig figyelek a jelekre. A teremtővel parolázom. Nagyon mélyen gyökerezik bennünk a forrás, mely felcsillan, ha kutatjuk a bennünk létező valóságot.
A világon minden ok-okozat összefüggésre épül, igyekszem értelmezni az üzeneteket. Vészabó Noémi könyvével szívemből egyetértek, hasonlóan gondolkodom a világról, az életről. Sosem adom fel, mert az éjszakák hosszúak, de amikor új nap indul, ismét látom a reményt.