Melitta horoszkóp

0
651

2020. február 8-tól 14-ig

Kos

Bármennyire szereti, ha ön körül pezseg az élet, ha mindig történik valami, valahogy ezen a héten inkább a csendre, nyugalomra vágyik. A társtalanok számára ezek a napok érdekes, tartalmas találkozásokat ígérnek, nem kizárt, hogy megtalálják „az életre szóló” kapcsolatukat. A fiatalabb nem szülötteit utazások, tanulás, ismerkedés és tapasztalás köti le. Keveset lesznek otthon, családjuk szóvá is teszi, hogy telefonjukat nyomkodva, állandóan mehetnékjük van.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: Azok a figurák, amelyek sast ábrázolnak.

Bika

Szűnni látszanak az indokolatlan szorongások, a megfelelési kényszer és a mindenféle kreált bajok. Lehetséges, hogy az életmódváltás, avagy az új kapcsolat van ennyire jó hatással a Bika szülöttre. Kisebb lakásfelújítási munkálatba fog, ami jobban lefárasztja, mint azt gondolta. Ne csodálkozzon rajta, hiszen nem ez a kenyere és nem rutinos ebben a szakmában! A magányos Bika szívét Ámor hatalmába keríti, lehetőséget adva az igazi boldogság megismerésére.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: Az elefánt figurák, szobrok, amelyeknek felfele áll az ormányuk szerencsét hoznak és segítenek a rossz dolgok elkerülésében. Az olyan szobrok, amelyeken az elefánt ormánya lefele mutat bánatot, stresszt vonzanak.

Ikrek

Egyre gyakrabban tör fel az érzés, hogy többre hivatottak, mint amit most képviselnek. Ez így van jól, csak ne feledje, tanulás, tapasztalás nélkül nem lehet előbbre jutni! Legyen szelídebb, kifinomultabb és ne próbálja akaratát másokra kényszeríteni! Az erőszakos megnyilvánulásait tartsa meg magának, különben mindenki elhagyja! Szerelmi ügyeiben nagyon alsó szintet mutatnak a csillagok. Nem kizárt, hogy útjaik rövidesen elválnak.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: Képek, rajzok, amelyek zavaró elemeket tartalmaznak, feszültté teszik az embert.

Rák

A csendes belső munka időszaka a mostani, ami nem látványos, hosszútávon mégis megváltoztathat mindent. A magánéleti sikereket a melegebb idő és a napsütés hozza el. Nem szerelem lesz az első látásra, sőt az elején még azt sem sejtik, hogy bármit akarnának egymástól. Egy ismeretség, barátság alakul át egyik percről a másikra. Ne feledje, a csodák általában akkor toppannak be az életünkben, amikor hiszünk benne!

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: A halas figurák és képek nem hoznak szerencsét, vonzzák pl. a betörőket.

Oroszlán

Kisebb munkahelyi viták okozhatnak feszültséget ezen a héten. A jó emberi kapcsolatoknak az is az egyik záloga, hogy nem kell mindig, mindenben igazunknak lenni. Könnyen lehet, hogy sok időt tölt a képernyő előtt, a telefonbabrálásról nem is beszélve. Ha ezeket a perceket megfelezné, többet foglalkozna testével, lelkével, és szeretteivel, minden más lenne. Ha nem is hisz benne, legalább próbálja meg!

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: A gipszből készült figurák, apró tárgyak csökkentik az akaraterőt.

Szűz

Az esztétikus környezet talán az összes jegy szülöttei közül a legfontosabb. Ez a hét jó alkalmat kínál arra, hogy partnerkapcsolatának függőben lévő kérdéseit megtárgyalják. Bár ez nagyon hivatalosan hangzik, valójában egy laza beszélgetésre van szükség. Ehhez kell megteremteni a kellő feltételeket! A jegyében járó Vénusz meglágyítja mostanában oly szélsőséges természetét. A tapintat a legnagyobb erények egyike. Ne dörgöljön olyasmit a másik orra alá, amit önmaga sem szívesen hallana.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: A repedezett, hibás tányérok és bögrék rosszkedvet szülnek.

Mérleg

Szabad és független életszemlélete miatt valaki rosszindulatúan besározni próbálja. Így előfordulhat, hogy a hét eleje teljesen felesleges magyarázkodással telik majd. Ahelyett, hogy felhúzná magát, próbáljon továbblépni, hagyni a hülyéket! A szerencsés bolygóállások a napokban a szerelmi életét fellendítik, vonzerejével sokakat lenyűgöz. Azért a valódi korát ne feledje, öltözködésben, randizgatásokban nehogy nevetségessé váljon!

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: A régi papucsok és ruhák vonzzák a negatív dolgokat.

Skorpió

Mielőtt kiadná kezéből a munkát, ellenőrizze, minden tökéletes-e! A bolygók ugyanis arra utalnak, hogy könnyen becsúszhat egy – egy apró hiba. Ha nincs igazi társa, azaz a szinglik táborához tartozik, ne dicsekedjen vele. Ne tegyen úgy, mintha ez önnek tetsző állapot lenne! Erotika: A Skorpió nők ezekben a napokban a bolygók szerencsés hatásának köszönhetően kiélhetik nőiességüket. A férfiakra az ellenkezője lesz igaz, kedvükre van a szexben uralkodni partnerük felett. Vágyaikat bátran kiélhetik szerepjátékokban, amit a nők valójában igen nagyon szeretnek.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: Bármilyen stimulációs szer, pláne ha nem ismert a hatóanyagának összetétele, és eltarthatósági ideje.

Nyilas

Úgy tűnik, nem a hétfő lesz a kedvenc napja. Sok munka, számtalan unalmas feladat, nagy hajtás lesz osztályrésze. Szerencsére több olyan ember veszi körül, akiknek zseniális a humora, mellette jó húzóerők. A hét második felében valami többe fog kerülni, mint tervezte, ami pedig igencsak rosszul érinti. Mert ahogy közeledik a tavasz, ez kell, az kell, és buksza meg egyre csak apad.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: Azok az apró sótartók, amelyeknek a peremén lerakódik a só, negatív dolgokat vonzhatnak.

Bak 

A Bak jegyén átvonuló, lassú bolygó igen kedvező fényszöget vetít. Ezáltal jobban tudják érvényesíteni az égbolt áldott hatásait. A semmiből megjelennek önt és elképzeléseit támogató emberek, jöhet egy kis plusz pénz is a kasszába. Egy biztos, ha jó úton jár, fogja azt tudni, vagy érezni. A hétvégéket, amikor csak lehet, töltse családjával, és az eltöltött idő legyen minőségi! Ne a telefont nyomkodja, úgy ahogyan szokta! Helyette beszélgessenek, társasjátékozzanak, vagy csak úgy legyenek együtt! A többi alakul majd.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: A kínai lámpák szomorúságot vonzanak.

Vízöntő

Aki párkapcsolatban éli életét, annak nagyon rajta kell lenni, hogy a jó kapcsolat megmaradjon. Például e hét során mindketten elég fáradtak, fásultak lesznek. Igyekezzen ezt vidámsággal, egy kis otthoni átrendezéssel, vagy szeretete kinyilvánításával kompenzálni! Az a Vízöntő, aki eddig szingliként élt, vagy társas magányban, óriási esélyekkel indulhat hét végén párja megtalálására. Fontos, hogy csak akkor lépjen tovább, ha törekvését viszonozzák.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: A régi seprűk anyagi veszteséget okozhatnak. Aki pl. este söpröget, elsöpri a pénzt a háztól.

Halak

Hullámzó lelkivilága miatt sokszor érzi egyedül magát. Még társaságban is. Így telik el a hét is, sajnos, olykor szomorúan, a kegyetlen és hazug világ dolgain elmélkedve. Hagyja az ostobán lelkendező, ha kell, ha nem rikácsoló, mosott agyú kreténeket, foglalkozzon inkább környezetével! Vonuljon vissza családja, ha nincs ilyen, akkor őszinte barát menedékébe, ott talál törődést, szeretetet, és értelmet is! Rezgésszintje emelésében a kisállatok simogatása, segítése lehet felemelő.

Fontos! Csillagjegyedre balszerencsét hozó tárgy: Az agancsok betegségeket és traumákat vonzhatnak.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu