Melitta horoszkóp – farsangi babona

0
361
(Fotó: 123rf.hu)

2020. február 15-től 21-ig

Kos

Mindig időben kapsz mentőövet. Éppen ezért érdemes figyelned a barátokra, és a téged érintő jelekre. Sok jóakaród lesz ebben a periódusban, akik nem csak segíthetnek a nehéz helyzetekben, de komoly tippeket adhatnak, amelyeket a szerencsében kamatoztathatsz.  Rendkívül energikusnak érzed magad hét elején, nem esik nehezedre, hogy a fárasztó munkanapok után együtt mulatozz munkatársaiddal. Rendezzetek céges farsangi bulit! Öltözzetek be valami meghökkentő jelmezbe! Lehetőség szerint vidd el kedvesedet is szórakozni egy nívósabb, esetleg fényűző helyre! Tedd emlékezetessé számára a báli szezont! Hadd érezze királynőnek magát!

Farsangi babona: Egyedülállók vágjanak gyümölcságat, sötétedés után, vagy éjfélkor tegyék vízbe! Ha hét napon belül kihajt, rövidesen párt találnak.

Bika

Romantikus hangulatban vagy, a farsang pedig új szerelmet tartogathat neked. A szerelem rögös útjai kiszámíthatatlanok, éppen ezért légy figyelmes egy közeli barátoddal, mert könnyen mosódhatnak össze a barátság határai. Kedvező ez az időszak arra is, hogy meglévő kapcsolatodat kicsit felpezsdítsd. Ötlet: menj kedveseddel álarcosbálba, s legyen meglepetés egymás előtt is jelmezetek! Izgalmas lesz megkeresni egymást a farsangi forgatagban! A párban élő Bika számára az igazi kihívást ezen a héten az jelentheti, hogy miként lesz képes kedvese kirohanásait, féltékenykedését türelemmel kezelni.

Farsangi babona: Egy papírra írd fel saját és kedvesed nevét, tekerd össze, három csomóval kösd át piros cérnával és tedd a hálószobátokba!

Ikrek

Munkahelyeden megbízhatónak tartanak, megtisztelő feladatra kérhetnek fel. Megbízóid gondoskodnak arról, hogy el se tudj mozdulni az íróasztalod mellől. Bármilyen kemény is a munka, de a farsangi szórakozásokat ne hagyd ki! Lehetőséged bőven lesz a kikapcsolódásra, ám kérdéses, hogy bírod-e energiával. Ha esti programod adódik, akkor délután aludj egy órácskát, így nem ásítozod végig a farsangi partit!

Farsangi babona: Tegyél egymás mellé két piros gyertyát, oldalukba vésd kedvesed és a saját nevedet. Gyújtsd meg, és hagyd összeolvadni a gyertyákat az örök szerelemért!

Rák

Vevővel, üzletféllel sose vitatkozz. Közelíts inkább pragmatikusan a nehezebb kérdésekhez, és igyekezz valami kompromisszumot kötni! A közösségi életből ne maradj ki, mert idővel leírnak! Ha elmész a céges farsangi partira, megtörténhet, hogy egy munkatársad flörtöt kezdeményez. Nem szívesen hagynád ki a csábító alkalmat, de nem akarod rögtön beadni a derekad. Ügyelj arra, hogy ne adj okot a munkahelyi pletykálkodásra! Olyasmit is visszahallhatsz magadról, ami nem történt meg, jócskán átkozmetikázva!

Farsangi babona: Süss pogácsát, s az egyik aljába írd bele a saját és kedvesed nevének kezdőbetűit. Felezzétek el a pogácsát.

Oroszlán

Üzleti dolgaid jól alakulnak, csak egy fontos dolgot mindig tarts szem előtt: mélyen ne avass bele illetékteleneket bevételi és kiadási listádba! Mindig fontos neked a szerelem, most pedig még szenvedélyesebb hangulatban leszel. Örömmel fogadnád, ha felpezsdülne az életed. Ne lepődj meg, ha a báli szezon új érzelmeket tartogat számodra! Most csak akkor állsz ellen az új flörtnek, ha harmonikus kapcsolatban élsz.

Farsangi babona: Csenj el egy írást, vagy valami nem feltűnő, de hozzá kapcsolódó tárgyat a kedvestől.  Még mielőtt komolyabbra gondolnál, nem kell meglopni!!! Tedd piros szalvétába, majd az ágy jobb felső sarka alá! Még élvezetesebb lesz a szerelem.

Szűz

Amennyiben elmész, vagy elvisznek egy farsangi mulatságra, lazulj, és ne azon járjon az eszed, hogy kinek a jelmeze jobb a tiednél! Szórakozni mentél, nem pedig kritizálni. Ha egyedül vagy, kedvességed és a Szűz jegyedben segítő Vénusz melléd sodor egy olyan nőt/férfit, akivel első pillanatban megtalálod a közös hangot.

Farsangi babona: bármilyen dísz maszk, papírka, amit onnan hazaviszel, szerencsét hoz mindenfajta szórakozásban. Munkafronton, hogy több pénzhez juss, fontos szempont az üzleti és a tudási háttér. Olyan helyen ne várj több pénzt, ahol a cég is döglődik! 

Mérleg

Munkahelyeden többet kéne jelen lenned és komolyabban kéne ellátni a rád bízott feladatokat! A háttérben lévő akadályokat valamilyen módon ki kell iktatni, mert egészségedet, nyugalmadat veszélyeztetik. Azokat az embereket is el kell engedni, kik rontásodra törnek, vagy megpróbálnak kijátszani! Romantikus és izgalmas szerelemre vágysz, egyáltalán nem bánod, ha partnered úgy játszik veled, mint macska az egérrel. Nem érdekelnek a könnyen kapható alkalmak, igazi kihívásokat keresel. Most szívesen leped meg gáláns és nagyvonalú ajándékokkal szerelmedet. Vigyázz azonban, könnyen kiürülhet a pénztárcád!

Farsangi babona: Hét napig aludj együtt egy kedvesedtől megszerzett tárggyal! Hét nap alatt megálmodhatod, milyen lesz kapcsolatotok jövője.

Skorpió

Egyelőre vegyes érzelmekkel teli hét elé nézel. Küzdened kell alattomos, haszonleső emberekkel, és nincs az a pénz, ami elég lenne. Nyugalom, valahogy kilábalsz ebből a zaklatott állapotból! A báli szezonban fáradtabb leszel, valójában semmi kedved kimozdulni otthonról. Nyugalomra és békére vágysz, nem villanyoz fel a táncmulatság lehetősége. Esetleg párod kedvéért hajlandó vagy részt venni a farsangi partin, de ebben sincs sok köszönet. Alig várod, hogy végre hazaindulhassatok.

Farsangi babona: Felezz el egy almát. Mindkét feléből vegyél ki egy-egy magot! Ültesd el őket! Ha együtt hajtanak ki, tartós lesz a boldogságod.

Nyilas

Felismered azokat a személyeket, akik segítségedre lehetnek jövedelmed gyarapításában. Ha mostani helyeden főnököd és cinkosai mélyrepülésbe viszik a vállalatot, menekülj onnan, mielőbb keress másik helyet!  Farsang ideje van, télűző, erőt gyűjtő. Nézz körül, keress báli lehetőségeket és mozdulj rá valamelyikre! Amennyiben igazi meglepetést akarsz, egész éjjel hagyd magadon gazdagon díszített jelmezedet, és kilétedet csak reggel fedd fel! Mindenki ámul azon, hogy milyen jól játszottad a szerepedet.

Farsangi babona: Készíts egy finom bájitalt, rózsabort! Nem kell titkolni, szerelmed előtt, hogy mennyire szereted őt, és ezzel a kedves gesztussal is a kedvében szeretnél járni!

Bak 

A munkád köti le a figyelmedet. Tárgyalás, üzletkötés során ne erőltesd túl a dolgokat, inkább nyújts többet, mint amit cserébe vársz! Ez a hozzáállás hosszú távon kifizetődő. Amíg összevisszaság van a fejedben, nehezen hangolódsz rá a szórakozásra. Ha el is mész a farsangi partira, az jár a fejedben, hogy sokkal hasznosabb dolgokat is művelhetnél. Ne rontsd el a saját örömödet! Ha úgy döntesz, hogy farsangolsz, akkor vesd bele magadat a buliba önfeledten! Éld meg, jár neked!

Farsangi babona: Keress egy szív alakú kavicsot! Írd rá kedvesed és a saját nevedet! Éjfélkor dobd egy folyóba! Ettől áradnak majd igazán az érzelmek. 

Vízöntő

 Ennek a hétnek elsődleges életfeladata az, hogy akit esetlegesen megbántottál, azt valamilyen formában engeszteld ki. Nem jó haragot tartani, annak lenyomatát te is érzékeled. Letisztultan, felszabadultan aztán bulizhatsz kedvedre. Akármilyen parti most nem felel meg neked, az igazi minőséget, sőt még inkább a fényűzést keresed. Hívd meg szerelmedet egy bálba, ami az egész évet beragyoghatja! Ünnepeljétek meg méltó módon a közeledő tavaszt! Ez új kezdeteket nyithat a párkapcsolatukban is.

Farsangi babona: Vegyél két vörös rózsát! Nevezd el őket kedvesedről és magadról! Kösd őket össze piros szalaggal az el nem múló szerelem szimbólumaként! 

Halak

 A hivatalos ügyek rendezésének rendkívül kedvező ez a hét, és a kölcsönadott pénzed is visszakaphatod, már ha van ilyen. Előfordulhat az is, hogy ami téged érdekel, az a körülötted lévőket nem annyira, vagy éppen fordítva. A fogyó Hold energiáinak köszönhető mindez. Csak pár napig lesz érzékelhető. Lazíts, amikor csak teheted és iktass be egy kis felszabadító programot! Pl. ha elmész farsangi bálba, amikor belépsz, minden szem rád szegeződik majd. Remekül mutatsz a jelmezedben, s magad mögött hagyod visszafogottságodat is. Élvezed, hogy a középpontban lehetsz, s egész éjjel kedvedre tombolhatsz a táncparketten. Így nem is csoda, ha flörtpartnerekben nem lesz hiány.

Farsangi babona: Egy szív alakú papírra írd a saját és kedvesed nevét! Égesd el a papírt, majd ültesd egy piros rózsatő alá! Komoly erővel bíró kötést hozol így létre. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu