Heti horoszkóp 2013. szeptember 28-tól október 04-ig

0
1087

A csillagállás szerelmet és ármányt mutat…Önnek melyiket? Nézze meg Melitta horoszkópját az előttünk álló hétre! Fő az óvatosság!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ne vegyen mindent ennyire a szívére! A szerelem útja most tele van göröngyökkel. Néha szinte szó szerint, ha például kedvese sok száz kilométerre van öntől.  Sajnos az is előfordulhat, hogy ugyan közvetlen közelében él, de jeges burokként övezi valami érthetetlen ellenállás. A heves ostromok most hiábavalónak bizonyulnak. A sértődés most szintén nem jön be! Egy kis kertészkedés, növényekkel való foglalkozás sokat segíthet, megnyugtathatja. Így lesz türelme kivárni, amíg fordul a széljárás.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

A bolygóállások most az ön jegyét támogatják, következményeképpen, főleg érzelmi téren, eléggé felizzik ön körül a levegő. Az egyedül élőkkel is csupa jó dolgok történnek, csupán nyitottnak, befogadónak kell lenniük. Üzleti lehetőségei bővülni látszanak, igaz, ez még mindig jelenthet kiadást, de szaporodó bevételekre is számíthat. Ha képes megmaradni ezen az úton, mindenképpen javára válik. Amennyiben lehetősége adódik képezni magát, a világért se mondjon le róla!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Akármilyen kecsegtető is egy aktuális ajánlat, a régi állását nem szabad azonnal feladni. Ha van ereje hozzá, egy ideig inkább vállalja mindkettőt! Nem biztos, hogy ami elsőre olyan szépnek és jónak tűnik, a valóság próbáját is ki fogja állni. Bízza az időre a döntés meghozatalát ez ügyben! A változás hamarosan úgyis bekövetkezik, ezt jelzik az aktuális bolygóállások. Szerelmi élete alakulóban van, ha nem megy át maflába, erős köteléket alakíthat ki partnerével.  

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEgy régebbi botlása miatt kellemetlen perceket élhet át. Ha most is megpróbálja szőnyeg alá söpörni az ügyet, vagy eltussolni, csak magának árt vele. Bármi is adódik, őszintén vállalja a történteket, mert akkor és ott nem véletlenül történt, hogy belebonyolódott az egészbe. Például párjának is sok köze volt az Ön hibás döntéséhez. A Mars ezen a héten nemcsak határozottá, harciassá is teheti, ami nem a harmónia helyreállításának kedvez. Ha nem képes uralni saját egóját, inkább maradjon csendben!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Aggodalomra nincs oka, kedvese elkötelezte magát ön mellett. Mindentől függetlenül gyakran kételyei vannak, mert nem mindig mutatja ki úgy az érzelmeit, ahogy azt a szappanoperákban szokták. Javasolt, hogy szabadidejét értelmesen, ne pedig agysejtpusztító tévésorozatok nézésével töltse ki! Munkában, képzésekben külföldi kapcsolatait ideje lenne hasznosítani, még akkor is, ha ezzel szemben vannak bizonyos averziói. Aki mer, az nyer!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAhelyett, hogy egy akadály láttán a megoldásokat keresné, inkább rögtön bűnbak után néz. Nem a megoldást keresi, hanem a strómant, saját semmittevése igazolására. Ami a szerelmet illeti, ezen a héten lazábban, vagy felületesebben képes kötődni, hiszen sok új kapcsolatra, s néha kalandra lenne szüksége. Szűz jegyűvel együtt élőknek sok türelemre, kitartásra lehet szükségük. Az egyedülállóknál most olyan szerelem kopogtat, ami egy életre beleíródik a szívükbe.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A napokban igencsak elkelne az önkontroll, mivel egyre jobban kezd szétszórt lenni. Feledékeny, időnként hanyag, ami következményekkel jár. S ha valaki ezt szóvá teszi, kapásból sértődötten felcsattan. Felemlegeti, hogy mennyi teher van a vállán. Pedig nagyon nincs igaza, mivel mások ugyanúgy küszködnek, küzdenek, mint ön. Ha pedig valóban túlvállalta magát, azért sem a munkatárs, vagy épp egyik családtag hibáztatandó. Úgy tűnik – saját érdekében is – szüksége lenne egy objektív tükörre….

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A szíve tele van boldogsággal, és ez kihat a közérzetére is. Valószínű azonban, hogy az érzéseiről egyelőre nem beszélhet senkinek, mert úgy bonyolódott bele ebbe az egészbe, hogy még nem zárta le előző párkapcsolatát. Ahogy közeledik a hétvége, fáradt, ingerült lehet. Gond, hogy képtelen a figyelmét megosztani. Felettesei észrevehetik, hogy munkái pontatlanok lettek, képtelen betartani, amit vállalt. Rosszabb esetben akár balesetet szenvedhet, vagy ami igazán nagy baj, okozhat is bajt.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Általában gyakorlatias gondolatai ezen a héten kezdenek romantikus irányba terelődni. A racionalitást az ábrándos szépség, és a kritikátlan szerelem válthatja fel. Érzelmi töltése, érzékisége fokozódik, érzékenysége erősödik. Ellenállhatatlan vágyat érez a hódításra, a flörtölésre. Azt azonban mindig elfelejti, hogy elég sok irigye van, akik ha birtokába jutnak valamilyen használható információnak önnel kapcsolatosan, habozás nélkül vissza is élnek vele. Tehát csak diszkréten!


BAK [12.21-01.19]

bak

Szerelmi ügyekben a kitartása egyre fontosabbá válik. Nyilvánvaló lelki ingatagsága ellenére ezért is válik egyre ragaszkodóbbá, mind hűségesebbé. A kalandok ugyan még meg-megcsiklandozzák a lelkét, meg kapcsolt testrészeit, hiszen a vonzerejének hála, sokan lehetnek a rajongói. Ámde még a flörtölést is meggondolja, ha komoly vasat tarthat a tűzben. Hétvégére kellemetlen hírt hallhat valamelyik családtagjával kapcsolatosan. Lehetőségei szerint nyújtson segítő kezet neki!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Plútó sokakat elbizonytalanít azokban az értékekben, melyek addigi életüket meghatározták. Ráadásul fontos pszichológiai változásokat okozhatnak a személyiségükben. A Vénusz mostani tranzitja lehetőséget ad a női energiák erőteljes megnyilvánulására, és varázslatos kalandokat hozhat. Munkában kifejezetten szorgalmasnak kell lenni, hogy elérje céljait. Ne foglalkozzon azzal, hogy kollégái buzgómócsingnak hívják! A mostani hétvége elsősorban az ismerkedni vágyóknak kedvez.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Árnyoldalához tartozik mostanában érzékenysége, gyanakvó természete és sértődékenysége. Hol vidám, hol levert, minden látható ok nélkül. Mint egy kezdő depressziós. Sajnos a jogos kritikát is nehezen emészti meg. Büszkesége a vereséget sem viseli el, ezért ezt elkerülendő, meghátrál a kihívások elől. Kedden, szerdán jogi ügyekben érheti bosszúság, csütörtökön egy jó baráttal történő találkozás oldhatja a feszültségeket. Pénteken újra mélypont várható, de a szombat és a vasárnap jól sikerülhet.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu