Csillagjóslás külön a párban élőknek és külön azoknak, akik még keresik az igazit…

KOS [03.21-04.20]

kos

A párban élő Kos szülötteknek jól meg kell fontolniuk, érdemes-e két, vagy több vasat tartaniuk a tűzben. Akiknek korábban nem volt párhuzamos kapcsolatuk, azokat is megérinti a kísértés. Döntsön okosan, mert jövője labilissá válhat! Munkafronton megerősítheti jó hírét, s ennek köszönhetően idővel még előrelépési lehetőséghez is juthat. Fektessen nagy hangsúlyt a korrektségre, megbízhatóságra!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA párkapcsolatban élő Bikák szeretnének végre nyugalmat. Arra vágynak, hogy szorosabbá váljon az összetartozás, de tudniuk kell, hogy ez nem történik meg magától. A párra váró Bika szülöttek nem kevés kalandba fognak keveredni, de arra vigyázzanak, hogy senkit ne vegyenek azonnal komolyan! Munkában fontos, hogy ne veszítse el kedvét, és tudja megőrizni optimizmusát. Még akkor is, ha ez időnként nagyon nehéz.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Most több nagy lehetőség fog adódni, amelyeket nem lenne szabad kihagyni. Igazuk van, ha bedobják magukat, hiszen régóta dolgoznak azon, hogy megmutathassák, mire képesek. A párra váró Ikreknek el kell dönteniük, mennyit hajlandóak áldozni a párkeresésre. Időben, anyagiakban, elvekben. Igaz, hogy a hivatásukban nagy sikerek várnak rájuk, de ez nem zárja ki, hogy olykor kimozduljanak szórakozni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákOtthonukban nagy jövés-menés várható: valaki elköltözik, valaki odaköltözik, vagy maguk a Rákok költöznek. Mindez kicsit fárasztó lesz, de ne idegeskedjenek! Eközben ne feledkezzenek meg a párjukról, lehetőleg közösen döntsenek ezekben az ügyekben, majd együtt fogjanak neki a kivitelezésnek. Párra váró Rákoknál ez a hét belső harccal és családi konfliktussal telhet. A mind nagyobb önállóság kedvezően befolyásolja a párkeresés eredményességét.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Most nem a hűségük lesz a kérdés, hanem az, hogy tudnak-e kellő toleranciával hozzáállni a párjukhoz. Ez különösen régi kapcsolatoknál lehet nehéz. Párra vágyók vegyék a lehető leglazábban a párkeresési projektet! Ha túl erősen koncentrálnak arra, hogy párt kell találniuk, akkor elijeszthetik a „jelentkezőket”. Munkafronton tartsa szem előtt, hogy a munkatársai nem az ellenségei!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHa már együtt élnek, akkor más formában erősíthetik meg az elköteleződésüket. Az, hogy hogyan, teljesen önökre van bízva. Ha nincs ötletük, akkor várjanak, meg fog jönni az ihlet! Párra váróknak legbölcsebb a pillanatnak élni – elköteleződés és elvárás nélkül. Munkában sok a feladat, de könnyebben érhet a teendők végére, ha nem hisztizik, inkább kreatívan kezeli a dolgokat.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Már sokszor bebizonyosodott: az egészséges önzés létkérdés. Ha jól vannak, akkor derűt, harmóniát és békét sugároznak magukból, így a környezetük, különösen a párjuk, nyugodt és kiegyensúlyozott lehet. A párt kereső Mérleg szülöttek ezen a héten ne erőltessék a dolgot! A hónap vége tájékán jobbak a csillagállások. Munkában ügyeljen arra, hogy be tudja tartani előre eltervezett napirendjét.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa már van gyermekük, akkor ő, illetve ők lehetnek az a közös cél, amely még szorosabbra fűzi a párkapcsolatukat. Párra váró Skorpiónak fontos taktika, hogy húzzák el az ismerkedést minél hosszabbra! Ízlelgessék, próbálgassák egymást, mielőtt ágyba bújnak. A felfokozott várakozás kisebb akadályokon is átsegítheti a partnereket. Munkában jelzés értékű, ha gyakran kiborul. Hol és hogyan szokott lazítani?

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Értékeljék azt a személyt, aki tartósan mellettük van, még akkor is, ha olykor idegesítő. Mindenkinek vannak bogarai, önnek is. A második lépés, hogy idézzék fel, mikor és hogyan szerettek egymásba. Társra vágyónál egyrészt régi kapcsolathoz akar visszatérni, de ez nem vezet sehova. Másrészt egy új, de kísértetiesen hasonló problémát hordozó tűnhet fel. Ez sem egy kiváló perspektíva. Munkafronton ne adjon ki felesleges információkat olyanoknak, akikre nem tartoznak a benti dolgok!

 

BAK [12.21-01.19]

bakBakok ne vigyék haza a munkahelyi gondokat. Védjék a magánéletüket és a párkapcsolatukat a rohanó világ darálójától. Ezt nem fogja senki sem megtenni helyettük, épp ezért maguknak kell. Társra vágyó Bakoknak nem kell feltétlenül a végső ismerkedést célul kitűzni. Minél jobban rágörcsölnek, annál lassabban sikerül! Az első találkozók előtt, próbálják kiüríteni a múltat, meg azt, hogy mással mi és hogyan volt, mert ezzel lehet rögtön az elején elrontani mindent!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vízöntőknek ébernek kell lenniük, hogy ezeket a veszekedős időszakokat ne használja ki egy harmadik, se az egyik, se a másik oldalon! A párra várók többször is belefuthatnak önző, akaratos, agresszív emberekbe. Nem kell kényszeredetten jó pofát vágni ezekhez. Legyenek annyira önzőek, hogy nem mennek bele semmilyen méltatlan szituációba. Munkában egyelőre marad minden a régi.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakTörekedjenek a kölcsönös figyelemre, kényeztessék egymást! Legyenek minél többet kettesben, zárják ki a külvilágot, és csak egymással foglalkozzanak! Társra vágyó Halak számítson rá, hogy egy régi szerelem vissza akar térni. Jól meg kell gondolni, hogy van-e értelme folytatni. Munkában fontos a laza lelkiállapot mely elősegítheti, hogy munkahelyi, vagy üzleti kapcsolatai jól alakuljanak, eredményessé váljanak.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu