Heti horoszkóp 2016. február 13-tól 19-ig

Esős napok elé nézünk…, de vajon mit suttognak nekünk a csillagok?

KOS [03.21-04.20]

kos

Az Uránusz jóvoltából, hirtelen változások és új, jó dolgok várhatók életének több területén. A szerelemről és a lét élvezetéről egy kicsit áthelyeződik a hangsúly a kötelességre, és a munkára. Sok lesz a kihívás, és lesznek dolgok, melyekbe több energiát kell belefeccölnie. Eközben a kapcsolatában is döntéskényszerbe kerülhet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAmennyiben eddig nem talált párt magának, úgy a munka, vagy az azzal járó foglalatosság meghozhatja a szerelmet is. Hirtelen új szokásokat, viselkedésformákat fedez fel magában, és elkezdi érdekelni, hogy kitől, milyen tulajdonságokat örökölt. Az alapigazságok megtalálásának a hete lesz ez. Ezek egyike, hogy nem csak mi vagyunk hatással a környezetünkre, hanem környezetünk is hatással van ránk.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Párkapcsolatában lassan vége lesz az elhúzódó megtorpanásnak, és egyre jobban látni fogja a dolgok értelmét. Ha új kapcsolat lép az életébe, a szenvedély lángja először igen magasra csap. Ha ebből kiindulva szövögeti terveit, komoly csalódás érheti. A második dekád szülötteinél elfojtott érzelmek is előtörhetnek, ezért érdemes nagyon odafigyelni mindenre, lehetőség szerint tudatosan élni a napjait.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFejben rendetlen, időnként trehány. Az élet valósággal zaklatja, hogy rakjon rendet a gondolataiban. A kapcsolataira is jobban ráláthat, például hogy melyiket, milyen irányba érdemes folytatni. A Jupiter az otthonával, annak szépítésével, alakítgatásával támogatja elképzeléseit. Ez alapot teremthet gondolkodásmódja megváltoztatására is. Maradjon racionális, de vegye észre, figyelembe a jeleket!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ezen a héten minden égi támogatást megkap ahhoz, hogy letegye a múltból hozott terheket, illetve egy olyan karmát, amiről nem is hitte, hogy valaha feloldható. A külső aktivitását ki kell egyensúlyozni a belső világával, és akkor újra a régi lehet. Nagyon vigyázzon az állandó múltba révedéssel, túlzásig átélve megmérgezheti a jelent, sőt mi több, a jövőt is!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMár korábban elkezdte rendezgetni anyagi ügyeit, de most ért be, hogy a biztonságát érintő kérdésekben rendet tegyen. Minden olyan dolgot, amit hiszékenységből kezdeményezett, most nézzen át alaposan és hozza meg a szükséges döntéseket! Le kell számolni azokkal a dolgokkal, amik csak viszik az energiáját, de nem hoznak hasznot, sem anyagit, sem lelkit. Bátran szelektáljon!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Környezete rég észrevette labilitását. A szenvedély, és időnként a szenvedés keltette érzelmi hullámok vad tengerén hánykolódik. Egész héten a józan esze és az érzelmei között lavírozik. Időszerű az elnyomott félelmekkel foglalkoznia, különben azok megfertőzhetik a rövidesen szárba szökkenő, szenvedélyesnek tűnő kapcsolatokat, üzleti lehetőségeket. Több racionalitást!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÖnbizalom-növelő hétnek néz elébe. Ha eddig nem talált rá a szerelemre, most eljött az ideje, csak győzzön válogatni a flörtölők között. Közben felfedezi, hogy ezek a kapcsolódások már teljesen új alapokon nyugszanak, egészen máshogy indulnak, mint régen, másképp ítéli meg őket. Ha kapcsolatban él, próbálja meg legalább időnként ne szekálni párját! Időnként neki is jól esne némi nyugalom.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nagyon erőteljesen kommunikál. Gesztusait, szavait emiatt félreérthetik, illetve feleslegesen keveredhet konfliktusokba. A szerelemben megvilágosító felismerésre juthat, így idővel sikerül rendezni jelenlegi problémái jó részét. Munkában, legyen ön vállalkozó, vagy alkalmazott, nehéz időket él meg. Szakad bele a munkába, a fizetése pedig ennek ellenére éppen csak alapjáraton mozog. Sajnos pozitív változás rövid időn belül nem várható.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA napi munkája miatt küzdelmesnek érezheti ezt az időszakot, de a hét közepétől több ereje lesz mindenhez. A hét második felében felülhet a szerelem hullámvasútjára, amiben sok izgalom, érzéki újdonság veszi kezdetét. Ne szégyellje a lélekruháját (testét) amit kapott, tökéletes, úgy ahogy van! Ne feledje, nem mindenkinek kell tetszenie, hanem csak azoknak, akik fontosak az ön számára!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Teljesen feleslegesen működő hivatalokkal, fontoskodó hivatalnokokkal gyűlik meg a baja. Ne vegye fel a kesztyűt, nekik több eszköz van a kezükben arra, hogy betartsanak önnek. És ahogy a tapasztalat mutatja, a bosszúállás sem idegen tőlük. Rezzenéstelen arccal viselje el, ahogy kukorékolnak kis szemétdombjukon, kizárólag az elintézendő ügyeire gondoljon! Érzelmi életében némi ijedelem, majd jóleső oldódás várható!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA szerelem és párkapcsolat terén mérföldkőhöz érkezik. Rájön, hogy amit eddig épített, az mennyire értékes, vagy mennyire csak illúziókon alapult. Meg kell tanulnia megtalálni a finom egyensúlyt az ábrándos szerelem és tisztánlátás között. Ehhez némi időnek el kell telnie, úgyhogy ne tegyen szemrehányást magának, hogy az elején a rózsaszín ködfelhőben nem látta a világítótornyot!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu