Végre itt a nyár! Nézzük, a párkapcsolatainkba is beköszönt-e a napfényes időszak!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ezen a hétvégén arra keresed a választ, hogyan szerethetnéd jobban a társadat. Mindenfélét kipróbálsz, hogy javuljon a kapcsolatotok. Ahelyett, hogy ehhez a magazinok színes ötleteit hívnád segítségül meg kellene értened egy egyszerű szabályt: adni csak abból tudsz, amid van. Amennyiben társkereső fázisban vagy, ha képes leszel szeretni önmagadat, képes leszel szeretni és bevonzani a szerelmet is.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa a családodnak szoktál panaszkodni a szerelmed viselt dolgairól, akkor valószínűleg most ezernyi tanácsot kapsz ahhoz, hogyan tudod megrendszabályozni őt. A valójában a megregulázás helyett – mint mindig – most is a több szeretetet kellene választani. Társat keresőnek érdemes elgondolkodni azon, mi köze van a szülei kapcsolatának az ő szingliségéhez. A csillagok szerint lehet valami összefüggés. Keresd meg, majd dolgozd fel azokat!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Egy érzelmi hullámvasútra váltottál jegyet. Nem mindig találjátok partnereddel a közös hangot, mégis olyan elszakíthatatlan kötelék van köztetek, ami kiállja az idők és a bizalmatlanság próbáját is. Kicsit evezzetek romantikusabb vizekre, lehetőleg szó szerint használjátok ki a vidék nyugalmát, adjatok teret a csendnek, és néha pusztán csak fogjátok meg egymás kezét. Társat keresőknek több önbizalomra és bátorságra lenne szüksége!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA Rák megérti, hogy a kevesebb néha több. Azaz megtalálja párjában, vagy leendő párjában azt, akit nem csak az ágyban, de élete minden területén ott akar tudni maga mellett. Új élmény lesz számára, hogy a szex immáron nem a saját maga jóllakatását jelenti… Adni akar és a társát kívül-belül megismerni. Minden szabadidőtöket együtt akarjátok majd eltölteni, ami nagyon meglepi a környezetedet, mert a szokottnál kevesebb idő jut rájuk.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha megtanulod kicsit visszafogni magad a felelőtlen, hirtelen tett ígéretektől és kijelentésektől, visszanyered párod bizalmát, s ez új élményekkel kárpótol. A párkeresők is hasonló nehézségekkel fognak küzdeni, de érdemes lenne megtanulniuk okosan szeretni. A hét közepe ígér egy igazán aktív időszakot, talán ekkora nő be az Oroszlánok feje lágya, ami a kapcsolatuk megszilárdulásához és életük felpezsdüléséhez vezet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzÉrzelemdús és nagyon aktív hét mutatkozik, ami a második felében majd az élet minden területén átcsap bonyodalmakba és nehézségekbe. Ezt bizony megérzitek a pároddal. Érdekes módon nem nehézséget fog okozni magánéletetekben, hanem egyfajta újra egymásra találást. A szingli Szűz előtt eloszlik a köd, és valakiről kiderül, milyen régóta várja, hogy észrevegyék! Ez a sok fennforgás hoz némi változást az életben, de mindenképpen pozitív irányban.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A szabadság a Mérlegek számára egy szerelmi kapcsolatban is igen fontos érték. Ezen a héten visszaszerezheted a saját szabadságodat, és ismét megérkezhetsz abba a boldog és felszabadult állapotba, amelyre már régóta vágytál. Sose feledd, lehetsz egy kapcsolaton belül is szabad! Amennyiben keresed a párod, nem az a cél, hogy valami felé rohanj, hanem az, hogy mindig élvezd azt a pillanatot, amelyben vagy.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióFéltékenység, bizonytalanság mételyezi meg a kapcsolatokat, ami benned egyfajta érdektelenséghez vezet majd. Ez a semmilyen hangulat keményen visszaveti az érdeklődésedet és az aktivitásodat, de lássuk be, ha a csillagok nem nyújtanának segítő kezet, hosszú távon akkor sem tűrnéd. Így mindenképpen fellendülés követi majd a mélypontot. Párt keresőknél a felismerés, hogy túljutottál a válságos időszakon, extra élményekkel kecsegtet.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nem hiába tettél meg mindent azért, hogy párod úgy érezze, nélküled nem tud létezni. Most jött el a pillanat, hogy végre teljesen átadjátok magatokat a szerelemnek és felhőtlenül, gátlások nélkül szeressétek egymást. Ezt a felhőtlen boldogságot a hét eleje egy egészségügyi problémával kicsit beárnyékolja, de mindenképpen jól jöttök ki belőle. Főként a szinglik, akik a bajban kapnak olyantól segítséget, aki aztán életük meghatározó része lesz. Túljutva a nehézségeken, az élet csendesebb mederben folyik tovább, de utatok továbbra is izgalmas kalandokat ígér.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzingliként a Vénusz és Jupiter olyan körülményeket teremt, amikor elkerülhetetlen, hogy feltárd önmagad. Hogy megmutasd a világnak szépségedet, egyediségedet, és elfogadd, hogy igenis létezik Nagy Ő, aki csak rád vár, és szeretne a tenyerén hordozni. Házasságodban a Vénusz folyamatosan izzítja a szenvedélyt körülötted, így nem csoda, ha kedvesednek harcba kell szállnia kegyeidért másokkal. A döntés természetesen a te kezedben van, ugyanakkor tudod, hogy hol a helyed, s ki az, aki már bizonyított, ellentétben a hirtelen felbukkanó Don Juan-okkal.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Komoly társ nélkül élőként ereszd el a régit, hogy végre befuthasson az új. Meglepően sok érdeklődő zsong majd körülötted. Találkozz velük, ismerd meg őket, adj esélyt. Társas kapcsolatban érzelmi életed tele lesz újdonsággal, izgalommal, szenvedéllyel. A felbukkanó sérelmek is könnyedén rendezhetőek, s ha még hiányzik egy sarkalatos pont a kapcsolatotokból, azt mostanában pótolhatjátok!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakPárt keresőnek: Ne egy idealizált társra vágyj, hanem egy hús-vér emberre! Lehet, hogy nem lesz birtokában az x akárhányas szuperlistádnak, de egyre biztosan képes: odaadóan szeretni, s rajongani fog érted. Juttasd érvényre a vonzerődet, mutasd meg, hogy a külsőségeid mögött milyen megbízható és szenvedélyes társra lelhet valaki. Kapcsolatban élőknél sikerül úgy szorosabbra fűzni kötelékeiteket, hogy az egyik fél számára sem lesz kínosan szorító érzés.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu