Heti horoszkóp 2016. november 12-től 18-ig

0
1586

Kedves Bika, az önkontrollra nagy szüksége lesz ezen a héten! Rák, ha jót akar magának, teremtsen lehetőséget a lazításra is! A Mérleg az idővel fog viaskodni az elkövetkező napokban, a Halak pedig többször lesz türelmetlenebb a héten…

KOS [03.21-04.20]

kos

Természetéből fakadóan aktív, tevékeny, szorgalmas, mint egy hangya. Nehezen viseli a nyugalmat és tétlenséget. A változatosság érdekében egy társasági meghívást se utasítson vissza, legyen spontán, sose hagyja, hogy a napi megszokás visszahúzza önt. Bizonyára van/lesz min változtatni, de ezzel együtt a világban is minden változni fog. A lehetőségek megtöbbszöröződhetnek, több területen sikert sikerre halmozhat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA legnehezebb feladat most az érzelmi egyensúly megteremtése. A párban élők egyre nehezebben alkalmazkodnak a másik fél igényeihez. Az egyedülálló Bikák jobb helyzetben vannak, mert egy friss kapcsolatból szerelem is lehet. Pénz vonalán egy teljes átalakulás kezdetén van. Az eredményességhez azonban a pozitív hozzáállás képességét még fejleszteni kell. Nagyon sérülékeny személyiség, könnyen hatalmába keríti a stressz. Az önkontroll fejlesztése erősen javallott.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A csillagok segítik minden lépését, ügyelnek rá, hogy a realitás talaján maradjon. Érzelmeire ezen a héten a gyors döntés lesz jellemző. Egy harmadik személy felbukkanása miatt párja és ön között feszültebb lehet a hangulat. Nem kell drámázni, mert az a bizonyos imádott férfi vagy nő, játéknak tekinti az egészet. Még szerencse, hogy alacsony stresszszintjének köszönhetően rengeteg dologgal képes aránylag jól megbirkózni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHivatása területén meglepetést tartogat önnek a sors. Egy új terepet kóstolgat, ami még jó is lehet, csupán a társakat kell körültekintően megválasztani. Szerelemi ügyeit illetően a sors lehetőséget kínál, hogy felújítson egy olyan kapcsolatot, ami egy ideje megszakadt. Pár hónap elegendő lesz rá, hogy kiderüljön, működik, vagy sem. Házasságokban fizikailag és szellemileg is megterhelő napok következhetnek. Ezért legalább hétvégén lazítson, kapcsolódjon ki!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Kapcsolatában legyen kezdeményező, teremtsen olyan légkört, amiben őszintén feltárhatják a problémákat! Egy esti borozgatás, egy séta, vagy vacsora kapcsán mindenki elővezetheti sérelmeit. Mindketten kiüresedtek, és hogy ez elmúljon, ahhoz valaminek változnia kell. Ön igazi társasági lény, ugyanakkor a nyugalmat is képes élvezni. A békesség óráit kárpótlásnak tekinti a hektikusabb életszakaszokért cserébe.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzGyakran érzi úgy, hogy elszalasztott valamit. Ettől függetlenül, a bolygóállások most óva intik attól, hogy bármilyen új dologba kezdjen. Egyszerűen csak az idő nem alkalmas erre. A fárasztó munkahelyi gondok elől párja karjaiba menekül. Ez nem is baj mindaddig, amíg nem őt használja folyamatosan lelki szemeteskukaként. Ha ez sokáig így megy, megunja és menekülni fog öntől.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ezekben a napokban csendes személyiség marad. Próbálja különösebb felfordulások nélkül átvészelni életének ezt a szakaszát! Kapcsolatteremtő képességének éppen ezért korlátai vannak, nem szívesen vegyül, inkább otthon tesz, vesz, tölti el az idejét. Hétfőn és kedden a Szaturnusz némi nehézséget mutat, amelyet elsősorban szervezettebb munkavégzéssel és időbeosztással hidalhat át. Szerdán és csütörtökön csaknem mindent javára tud fordítani.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióEgész héten gyorsan, ügyesen intézheti ügyeit. Dinamizmusát, ötletélését tanítani kéne másoknak is. Kedden és pénteken a Jupiter minimalizálja a problémákat, és kedvező lehetőségeket hoz útjába. Arra azonban oda kell figyelni, hogy mindig reálisan ítélje meg esélyeit. Nem szívesen árulja el másoknak a terveit, ugyanakkor mások bizalmát, kiváló intuíciói miatt, könnyen elnyeri.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nagyjából kellemes hete lesz, főleg, ha képes féken tartani az indulatait. Le kell győzni az irigységet, ami elég gyakran furakodik a gondolatai közé, a féltékenységről nem is beszélve. Ha bármilyen ügyben jogi viták merülnének fel, kompromisszumképesnek kell lennie, mert kizárólag így kerülhet győztes helyzetbe. Érzelmi ügyekben most ne kérjen tanácsot, ne avassa bele minden apró kis részletekre barátait! Jelenlegi problémája csak önre tartozik.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAz anyagi csőd, a családi élet borulása szerencsére csak átmenetinek mutatkozik. Rövidesen rendeződni fog a helyzete. Testében lelkében kezdetét veszi egy átalakulási folyamat, mely életének minőségén, komfortérzetén változtat sokat. Közlekedésben legyen óvatos, mert agytekervényei ellustultak, reflexei nem úgy működnek, ahogyan kellene. Mostanában vannak dolgok, amiket kétszer is meg kell kérdeznie, mire megérti mit várnak el öntől. Rejtvényfejtés segíthet!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Környezetében több hazug, álnok személy van, ezért ügyeljen arra, hogy kinek mit mond! Arra viszont nagyon vigyázzon, hogy ne a régi, kipróbált barátokon, kollégákon kompenzálja pár rossz ember napvilágra került szemétkedéseit! Otthonának biztonságára jobban figyeljen, mert az ünnepek előtt mindig sok a betörés! Vízöntő férfi, ha azt hitte, hogy szerelme nem tudja már meglepni, akkor most bizonyosodik be ennek ellenkezője.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakFennmaradásért való harcában nem marad egyedül. Mindig talál olyan szövetségeseket, támogatókat, akik lehetőségeikhez képest sok mindenen átsegítik. Munkahelyén használható eredményeket ér el, az elismerésen kívül némi kis plusz pénzre is számíthat. Magányos Halaknál a szerelem váratlanul köszönthet be. Ha kapcsolatban él, és nem kívánja azt felrúgni, legyen megértőbb! Ne kritizálja, ne bántsa ok nélkül a másikat, csak azért, mert nem olyan, mint titkos imádottja!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu