Heti horoszkóp Melittától 2018. április 21-től 27-ig

Horoszkóp – külön a párban élőknek, és külön a szerelmet keresőknek.

KOS [03.21-04.20]

kos

Csillagjegyed szerint boszorkány/boszorkánymester voltál előző életedben. Okos és megfontolt, aki mit sem törődve a veszéllyel, gyógyította az egész falu népét. Mostani életedbe is áthoztál jó dolgokat ezekből, tessék alkalmazni belőle! Ezen a héten vegyes érzések, élmények tömege zúdulhat rád. Elsősorban olyan valaki iránt érezhetsz, aki meg nem engedett számodra. De az is előfordulhat, hogy a partnered magatartása miatt jöhet létre nehezebben kezelhető állapot. Megtörténhet, hogy szeretnéd jóvátenni mindazt, amit hosszú évek alatt elrontottál. Nagyjából mindent egyedül kell megoldanod, segítségre nagyon ne számíts! Szingliknek: az olyan ember, akiről álmodozol, leginkább hollywoodi filmekben látható. Ha a realitások talaján maradsz, akkor minden esélyed meglehet arra, hogy találkozz olyasvalakivel, akivel testileg, lelkileg is harmóniában élhetsz.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaCsillagjegyed szerint nagyon öreg lélek vagy. Ezelőtti életedben művész voltál, aki alkotásaiban fejezte ki magát. Kettős éned volt (nagyjából, mint most is), nagyon barátságos, ugyanakkor zárkózott voltál. Legtöbbször a mosolyod mögé rejtőztél. Mennyit hoztál át mostani életedbe? Ha vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy a viszonyod megváltozzon, akkor ezekre nagyon vigyázz. Előfordulhat, párod megsejti, hogy elhallgatsz előle valamit, ami miatt bizalmatlanná, gyanakvóvá válhat. Légy vele igazmondó, az visz csak előbbre! Ha igazán szeretitek egymást, és összetartoztok, akkor semmi sem lehet akadály. A családban olyan váratlan esemény történhet, ami miatt teljesen átformálódik az életetek. Amennyiben még keresed a párod, olyan valakivel jöhetsz össze, akinek nagyon fontos a családi élet, az összetartozás. Közöttük találkozhatsz egy olyan személlyel, akit legszívesebben sose látnál magad mellett.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Rettegés a magasban, félelem a kígyóktól, pánik a mély vízben – bármi ilyesmi utalhat arra, hogy előző életedben milyen traumák értek. Csillagjegyed szerint katona voltál, aki sok borzalmat megélt. Ebből adódik a hazafiságod egyben óvatosságod. Tudatalattiban áthoztad magaddal, hogy bizonyos helyzetekben, milyen kétszínűek az emberek. Mostanság nagyon vigyázz a titkaidra, mert ha ezek napvilágra kerülnek, krízisbe sodorhatják a kapcsolatodat. Az ide-oda mászkálás, hetyegés a kávézóban, büfében bajt hoz a fejedre. A pénz léte és nemléte erősen befolyásolhatja mostanában a viszonyodat. Ám mivel anyagilag éppen most jobban állsz, ezért az együttélésekben is a harmónia lehet jellemző. Ha szingli vagy: olyan találkozásban lehet részed, amelyet talán még a legmerészebb álmodban sem gondoltál. Ne hallgass a környezetedre, mert senki nem értheti, hogy ti ketten mit éreztek egymás iránt! Az pedig rossz ómen, ha valakinek idő előtt kifecseged, hogy ti már együtt…

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA csillagok állása ezelőtti életedet nagyon egyszerűnek, de szépnek mutatja. Bölcs remeteként járod az erdőket, aki utadba esik, annak segítesz, mert ismered a természet adta eleséget, a bogyókat, gombákat, növényeket. Azzal táplálod magad. Áthoztad ebbe az életedbe is a tudásvágyat, az egyszerűséget. Téged továbbra is a természetes dolgok érintenek meg. Megtörténhet, hogy többször kerít hatalmába a kétely érzése, ezért előfordulhat, hogy kutakodásra, nyomozgatásra kényszerülsz. Ami azért nem jó, mert a társad erre rájöhet, és a kapcsolatotok megdőlhet. Sok normálisan gondolkodó ember, nem szereti, ha a háta mögött úgy spionkodnak, mintha bármi rosszat tenne. Ha valamire kíváncsi vagy, akkor őszintén beszélj vele, nyíltan kérdezd meg őt! Ha egyedülálló vagy: többször eszedbe juthat az az ember, akivel korábban igen csúnyán elbántál. Ha megbántad a tetted, akkor kérj tőle bocsánatot, mert csak így tudsz tovább lépni! Valószínűleg meghallgat és ezzel az oldással megnyílik az út előtted.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Előző életedben ki lehettél? Voltál gladiátor, akinek élete a küzdésből állt? Ez most is átjön, csak nem fizikailag, hanem a mindennapokban. Semmit nem kapsz az élettől ingyen, mindenért áldozatot hozol. De lássuk ezt a hetet: a következő pár nap nagy változásokat hozhat az érzelmi életedben. Megtörténhet, hogy a társad sorsában egzisztenciális változások történnek, amitől elbizonytalanodhat, és neked kell benne tartanod a lelket. Ha friss a kapcsolatod, akkor olyan események történhetnek, amelyeknek a hatására a köztetek lévő szerelmi szál eltéphetetlenné válik. Egyedülállóknak: szerelmi életed alakulása miatt környezetedben megduplázódhat az irigyeid száma. Ami azt jelenti, hogy nemcsak Ámor nyila fúródhat a szívedbe, hanem irigylésre méltó partnert sodorhat utadba az élet.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA csillagok szerint extra energiát fektethetsz a kapcsolatodba, mert talán most döbbensz rá arra, hogy milyen nagyon sokat jelent neked a kedvesed. A párodnak az idén, főként a következő néhány hétben, szüksége lesz az erődre, támogatásodra, szeretetedre, mert olyan helyzetbe kerülhet, ami rengeteg energiáját elveheti. A romantika jegyében telhet a következő időszak, amikor varázslatosnak érezheted az életedet. Ha most kívánod összekötni a sorsod valakivel, akkor ezen áldás van. De az is lehet, hogy a család létszámában történik változás. Figyelj arra, hogy a titkok nem viszik előre pozitívan a kapcsolatodat! Ne titkolózz párod előtt! Ha szingli vagy, összehozhat a sors azzal a személlyel, akiért harcolni kell. De megéri érte küzdeni, mert olyan életet élhettek, amilyenre mindig is vágytál. Az exed miatt ne bosszankodj, nem éri meg az erőpazarlást!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A csillagok szerint ki lehettél? A múltadban egy erős és jóindulatú király voltál, akiről a mai napig legendákat zengenek. Ebből mostanra a jóindulat maradt, amit azonban többen a szemtelenség mértékéig kihasználnak. Partnerednek olyan gondja támadhat, ami miatt a hangulata hullámzóvá válhat. Ha jót akarsz magadnak, akkor tartózkodj a tanácsok folyamatos osztogatásától, mert ez olaj lehet a tűzre! Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnéd, hogy napvilágra kerüljön, akkor legyen bombabiztos alibid, különben lebuksz! De ha már úgy érzed, nem a jelenlegi párod az igazi, tiszteld meg annyival, hogy mielőtt másnál keresed a boldogságot, közlöd vele, hogy elmúltak az érzelmek, és zárd le a kapcsolatot! Így legalább kevésbé sérültök. Amennyiben még nem találtad meg az igazit, még az is lehet, hogy feleleveníted a viszonyodat egy régi szerelmeddel. A kapcsolat most azért működhet, mert sokat tanultatok, változtatok mindketten a külön töltött időszakban.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióElőző életed: az egyik legszebb feladat miatt tértél vissza a földi életbe, mégpedig azért, mert egy korábbi életben köttetett szerelem valamiért akkor nem tudott beteljesedni. Talán a társadalmi különbségek, talán egy tragédia választott el benneteket egymástól, de most lehetőséget kaptok arra, hogy beteljesedhessen a kapcsolatotok. Járj nyitott szemmel, hiszen valaki csak miattad éli ugyanitt, ugyanekkor a mostani életét! Ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogy képzelted, áldozatokat kell hoznod. Ha már egy ideje a változtatás gondolatával foglalkozol, akkor még tavasszal, akár a héten is a tettek mezejére léphetsz, és úgy alakíthatod érzelmi életedet, ahogyan szeretnéd. Felbukkanhat a volt párod, volt szerelmed is, de a kapcsolatot lehetőleg ne melegítsd fel vele! Ha most szingli vagy, még az is lehet, hogy jó ideje ismered azt a személyt, aki iránt lángra lobban a szíved. A nagy Ő-vel tavasz vége, nyár eleje felé hozhat össze a sors. Vele az életedet akár legálisan is összekötheted.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Előző életedben egy fontos rang, nagy esemény közelében lehettél, és bár a történelem folyására is ható tetteket nélküled nem lehetett volna véghezvinni, végül nem te voltál, aki megtette a jelentős lépéseket. Éleslátásod, találékonyságod és problémamegoldó képességed még mindig megmaradt, és könnyen lehet, hogy azért jöttél vissza ebbe az életbe, hogy ezúttal te legyél, aki megnyomja, vagy épp nem nyomja meg a nagy piros gombot. Járj nyitott szemmel, keresd a lehetőséget, ezúttal ne maradj háttérben! Termékeny lesz a következő időszak, ezért ha utódra vágysz, akkor a sors keze is benne lesz abban, hogy ez az álmod valóra váljon. Ha törvényesíteni szeretnéd a kapcsolatodat, a kora nyári időszak lehet a legoptimálisabb. Olyan események történhetnek, amelyek a párkapcsolatodat szorosabbá fűzhetik. Párkeresőknek: minden esélyed megvan arra, hogy egyéjszakás szerelmi kapcsolatba bonyolódj, amelyből titkos viszony alakulhat ki. Ez pedig nagyon jól működhet akkor, ha nem akarod őt nyíltan felvállalni, illetve a partneredre sem szeretnéd ezt rákényszeríteni.

 

BAK [12.21-01.19]

bakElőző életedben előkelő, uralkodói rangban élhettél, Antonius és Kleopátra módjára. Szolgák hada vett körül, és minden kívánságodat teljesítették. Az ilyen lelkek azonban könnyen esnek a kapzsiság és hiúság bűnébe, ezért lehet, hogy ebben az életedben alázatot kell tanulnod. Ne csapásként tekints az eléd gördülő akadályokra! Ezek feladatok, melyek nemesítik a lelked. Még az is előfordulhat, hogy egy barát, vagy jó ismerős mutatja be azt a személyt, akiről úgy érezheted, időtlen idők óta ismeritek egymást. Ez a kapcsolat olyan erős lehet, hogy a meglévő, régi viszonyokat tornádóként söpörheti el. Az egészségedben történő változások hatással lehetnek a magánéletedre. Akár kapcsolatban élsz, akár még csak keresgélsz, meglehet, hogy eszedbe jut egy olyan személy a múltból, aki iránt romantikus érzelmeket tápláltál, de nem mertél nyitni. Itt az idő, hogy megmutasd neki, gondolsz rá. Ha még keresed a párod: minden esély megvan arra, hogy átmenetileg a szinglik táborába kerülj. De az is előfordulhat, hogy egy régi ismerős iránt érzel másként, mint eddig – ebben az esetben neked kell megtenni az első lépést, és nyitni felé.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A csillagok szerint előző életedben egy bátor harcos voltál, aki mindent képes volt feláldozni az igazáért. Akkoriban még lehetett tudni, hogy ki kivel van, kinek mi a célja, így könnyebben eldönthetted, ki az ellenséged. A jelenben, ha házasságban, vagy régen együtt éltek, akkor most a partnered sokat tehet azért, hogy a viszonyotok harmonikus, kiegyensúlyozott legyen. Az anyagiak is nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az életet könnyebbnek és boldogabbnak érezzétek. Talán éppen a párod rokonságában történhetnek olyan változások, amelyek kapcsán a te segítségedre lesz szükség. Szingliknek: elképzelhető, hogy a munkád során találkozol valakivel, aki iránt a szimpátiánál többet érezhetsz. De az is lehet, hogy hirdetés útján ismerkedsz meg azzal, aki miatt szívesen változtatnál az eddigi életeden.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA csillagok állása szerint előző életedben igazi királynő voltál. Romantikus, határozott, olyan személy, aki szerette az igazi értékeket, a szépséget, a finomságokat és a művészeteket. Mit hoztál át a mostani éledbe? A pénz központi szerepet játszhat a párkapcsolatodban. Ha el tudod fogadni, hogy a kedvesednek kevesebb lehetőséget kínál a sors az anyagiak előteremtésére, akkor a kapcsolatotok kiegyensúlyozottnak mondható. Ha friss a viszonyotok (pár hetes, hónapos), akkor óriási lépésekben haladhattok előre. Rövidesen még össze is bútorozhattok. Szingliknek: rengeteget gondolhatsz egy olyan személyre, akit szerettél, és aki csúnyán bánt veled. Minderre azért kerülhet sor, mert ő a gondolat küldője, te pedig a fogadója.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu