KOS

(március 21.–április 20.)  Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bonyolult üggyel kapcsolatban. Ne szégyelld megszólítani, nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó hercehurca végére. Mielőtt komoly döntést hozol, érdemes figyelmesen megnézni, áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolgoknak. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet, és megkönnyítik az elhatározást. 

Bika

(április 21.–május 21.) Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani. A lehetséges kockázatot igyekszik minimalizálni. Olyan helyzet adódik, amikor egyszerűen nincs más választásod, mint egy lapra feltenni mindent, hiszen pontosan tudod, hogy másképpen nem tudsz érvényesülni. Az első pillanatban rendkívül frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás lehetősége is, de inkább tekints új, izgalmas kihívásként a helyzetre! Semmiképpen ne görcsölj, s ne az járjon folyton a fejedben, hogy mekkora a tét és mit veszíthetsz! Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik.  

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Játszva teremtesz új kapcsolatokat, ebből következik, hogy a flörtölés is nagyon jól megy neked. Amikor pedig telefonon, neten keresztül enyelgésre kerül a sor, akkor vagy igazán elemedben. Végül is a túlzott közelség hamar megijeszti az Ikreket. Így aztán ingadozol a „Minél közelebb, annál jobb!” (okt. 10 – től 14 – ig), és a „Hagyjatok helyet, különben megfulladok!” (okt. 15 – től 16-ig) között. Változatos hét lesz sok találkozással, ám a nagy szerelem még várat magára. A Jupiter jó pénzügyi lehetőségeket villant neked. Még a padláson hányódó kacatokból is zsebre vághatsz pár ezer forintot, a mosásra váró nadrágod zsebében is találsz valamennyit.

Rák

(06.22.–07.22.)  Nem tetteted magad, széles mosollyal odamész másokhoz, és pillanatok alatt benne is vagy egy izgalmas beszélgetésben. Ami a legjobb benne: a kiszemelt pasi/nő még csak észre sem veszi, hogy kivetetted rá a hálódat. Mert amikor már beszélgettek, visszacsúszol a jól bevált szerepbe: őzikeszemek, ártatlan pillantások, a finom hölgy, aki aláveti magát az erős férfi akaratának, vagy fordítva. Együttélésekben így ősszel hallgatni ezüst, beszélni arany. Most a kényes témákat is tisztázhatjátok kedveseddel. Szerelmed különleges gyengéd vallomással lephet meg, talán még gyűrűt is húz az ujjadra. Akkor is, ha férfi vagy! A szerencse bolygója, a Jupiter hatása alatt bármi lehetséges!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A megfelelő időben, a megfelelő helyen leszel, s kizárólag, csakis rajtad múlik, hogy meddig sikerül jutnod. Ha valaki békejobbot nyújt feléd, ne utasítsd el, mert valóban komolyan gondolja, még, ha elsőre nem is úgy tűnik! Tudod, hogy minden ember önmagában érték, de az, hogy egy személyiség kiben milyen érzelmeket vált ki, igencsak szubjektív megítélés dolga. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akik a tiédtől nyilvánvalóan eltérő értékeket preferálnak. Higgy magadban és az álmaidban!

Szűz

(08.24.–09.23.)  A péntek folyamán sikerülhet mindennel végezned, amivel szerettél volna, ám a szombat sem telhet el feladatok nélkül. Ugyanakkor eme tevékenységek már sokkalta élvezetesebbnek bizonyulhatnak, mint a hétközbeniek. A vasárnap folyamán igyekezz élvezni az életet is egy kicsit, hogy kellőképpen regenerálódj a sok-sok túlfeszített óra után. Noha nem te vagy a “megmondó” ember, időnként mégis hallatnod kell a hangod, meg kell mutatnod, mennyire határozott tudsz lenni, azt, hogy benned is megvan a vezető egyéniség! Egyébként is, rövid időn belül, részese lehetsz egy olyan helyzetnek, ahol nincs más választásod, mint kiállnod magadért.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A diófa árnyékot ad, termése, a dió, melynek belseje akár az agyé. Sokat agyalsz te magad is. Két lélek lakozik szívedben; az egyik egyszerű, mármár majdnem, hogy igénytelen, kevéssel beéri. A másik élvhajhász, vágyódik a komfort, a kényelem, a fényűzés után. Hivatásban erősen állsz, amit eltervezel, annak gyökereit nem lehet egykönnyen kitépni. Kitűnő szervező és bátor végrehajtó leszel a héten is. Minden élethelyzetben megállod a helyed, elfogultság nélkül cselekszel. Gyorsan szerelemre lobbansz, izzó szenvedélyed azonban csupán szalmaláng. Akit barátságába fogadsz, azt figyelmességgel, kedvességgel veszed körül. Ha nincs párod, egy régi ismerősödbe botolva felfedezheted, hogy ma már egész más szemmel nézel rá. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .)  Minden bizonnyal sokat fogsz küzdeni azért, hogy előrébb juss, ugyanakkor néha azért állj meg egy-egy aprócska pillanatra, hogy észrevedd az élet ama apró örömeit, melyek igazán szépek, s nem kerülnek semmibe! Péntek, szombat tájékán egy váratlan hír, vagy esemény kissé összezavarhat, ám a hétvégén lesz időd átgondolni dolgaidat. Így a következő hétre már újra világossá válik számodra minden, ami történt, s ez nagy lépéselőnyt biztosíthat majd neked. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A csodálatos ősz az egyedülálló Nyilas számára most nagy eséllyel meghozhatja a hőn áhított szerelmet és boldogságot, amennyiben érdemi időt és energiát fordít a párkeresésre. No és persze, ha hajlandó türelmes lenni. Akkor is, ha elsőre nem minden alakul éppen úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, attól még haladnak maguk útján a dolgok.  A Nyilas ugyanis hajlamos lehet hamar nekikeseredni, s minden makacssága ellenére feladni, s inkább, kissé sértődötten félreállni. Nos, erről kell sürgősen leszokni!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Olyan szituáció adódik, amikor választanod kell, melyik irányba fordulsz, mi az, amire a leginkább szeretnél összpontosítani. El kell tudnod dönteni, hogy a te értékrended szerinti fontossági sorrendben mi az, amire jelen pillanatban fókuszálni érdemes és mi az, amivel csupán az időd vesztegetnéd! Amennyiben bízol önmagadban, és nem utolsósorban a hetedik érzékedben, nem fogsz magadnak csalódást okozni. Hidd el, hatalmas kő esik majd le a szívedről, ha eldöntötted, merre legyen az útirány!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Bár akadna tennivalód bőséggel, amelyekre eddig nem jutott időd, mégis a hét végére olyan fáradtnak és kimerültnek érzed magad, hogy semmifajta komolyabb projektbe nem érdemes belekezdened. Ne erőltess semmit, inkább fogadd el, hogy ez most nem a tettek és a hatékonyság napja! Azokra a feladatokra koncentrálj, amelyek valóban a legfontosabbak számodra. Ha okosan osztod be az időd, nem marad majd pótolni való ügyed, így nyugodt lelkiismerettel ugorhatsz fejest a hétvégébe.

Halak

(02.20.– 03.20.) Ideje a zárkózottságodból lejjebb adni, és új embereket megismerni, vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor persze nem árt óvatosnak lenned! Nem mindenki olyan ugyanis, amilyennek mutatja magát. Neked kell résen lenni, hogy felismerd a helyzetet, amikor kígyót melengetsz a kebleden. Hallgass a megérzéseidre, ezúttal nem fognak becsapni! Halak nő ügyeljen környezete tisztaságára, hiszen az elhanyagolt lakás önmagában is okozhat betegséget! Ráadásul a mostani, járványos időkben nem szükséges a vírusok, baktériumok terjedését elősegíteni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu