Melitta horoszkóp

0
892
Fotó: 123rf.com

2020. január 18-tól 24-ig

Kos

Többször lesz hiányérzeted. A hivatásodban és a társas kapcsolatokban magasabb sebességfokozatban szeretnéd hajszolni az életedet, ám erre jelenleg nincs reális esélyed. Az ilyen, csendesebb időszakokban töltekezz fel! Sok lesz a rutinmunka, de ezeket gond nélkül elvégzed. A többi időt fordítsd a szellemi, lelki fejlődésedre: például olvasd el a félretett esetleg már megkezdett könyveket, napilapokat!

Jegyed varázsereje: Szenvedélyességed, hevességed a tavasz erőiből származik. Nem mindennapi intuícióval rendelkezel.

Bika

Kreativitásod nő. Ne félj az új ötleteidet a nyilvánosság elé tárni! A kitaposott utat időnként tudni kell elhagyni. Azt is fogadd el, hogy minden új vállalkozás eleinte inkább viszi, mintsem hozza a pénzt. Az otthonoddal kapcsolatosan jók az elképzeléseid. A gondos tervezés, mint mindig, meghozza a várt eredményt. Birtoklási vágyad ezen a héten a megszokottnál is erősebb.

Csillagjegyed varázsereje: Ha érzed magadban az erőt, akkor kiváló lehetőségeket teremtesz a környezeted számára is.

Ikrek

A szokottnál is jobban elszabadul a fantáziád. Amíg szűk körben mesélgetsz, addig nincs baj, ám ha a munkahelyeden fecsegsz, könnyen megbélyegeznek, fecsegő pletykafészeknek titulálnak. Tedd a dolgodat, csinálj meg mindent, amit kell, rakj rendet! Ebben az évben az évszakot úgyis te határozod meg, ne riadj vissza egy kisebb felújítástól sem! Az illúziók kergetése, meg nyafogás helyett tedd hasznossá magad!

Jegyed varázsereje abban rejlik, hogy kiemelkedő éleslátással, értelemmel rendelkezel. Gyorsan ráérzel arra, amit a másik szeretne megoldani, esetleg amire vágyik.

Rák

Igyekezz jobban koncentrálni! Miután kardinális, azaz kezdeményező jegyben születtél, együtt jár azzal is, hogy hamarabb cselekszel, mint gondolkodsz. Ráadásul uralkodó égitested a gyors mozgású Hold. Ez a hét ideális arra, hogy összegyűjtsd a lezáratlan feladatokat. Készíts tervet és kitartóan haladj céljaid felé! Ne hallgass az irigyekre, és az állandóan sopánkodókra, neked nem belőlük kell erőt meríteni, mint ahogyan nem az ilyen vagy hasonló emberek lesznek a példaképeid!

Csillagjegyed varázsereje: Amennyiben tiszta a kisugárzásod és acélosan erős a szándékod, meghatározó hatást gyakorolsz szerelmi és baráti kapcsolataidra.

Oroszlán

Barátságok bárhol, bármilyen körülmények között köttethetnek. Olyan ember vagy, akivel könnyű megtalálni a közös hangot. Azonban az nagyon zavar, ha valaki tiszteletlen veled, vagy azokkal, akiket kedvelsz. Ezen a héten fontos szerepet kapnak az anyagiak. Bármilyen öröm ér pénzügyekben, alaposan meg kell gondolnod, mire költesz. Miután szereted a szépet és igényes is vagy, a világ összes mindenét megvásárolnád magadnak. Nos, ezt a hóbortodat kell kemény kontroll alatt tartanod!

Jegyed varázsereje: Vonzerőd táplálja ismertségedet, népszerűségedet, és aurádat. Ha még dolgozol is rajta, azt érezheted, hogy mindenki szeretne a közvetlen környezetedben lenni. 

Szűz

Egy erős, sikeres hétre számíthatsz. A Nap mellett a Vénusz, a Mars bolygó is támogat abban, ami lényeges. Most ne elemezd, annál inkább örömmel fogadd a kínálkozó lehetőségeket, melyeket sorsod útja felkínál! Komolyabb feladatok esetében, még a felettesednek is feltűnik, mennyire rátermett vagy. Jövőd, karriered szempontjából kiemelkedő időszak előtt állsz.

Csillagjegyed varázsereje a következőkben rejlik: Sok munkával, kitartással képes vagy az erődet fizikai és lelki gyógyításra bevetni. Ráérző képességednek köszönhetően harmóniát teremthetsz, ahol csak lehet.

Mérleg

 Régi, lezáratlan ügyeknek is pont kerülhet a végére. A bolygók még abban is segítségedre lehetnek, hogy könnyebben és hatékonyabban gyógyíttasd magad. Egy betegség kiderülése kapcsán nem jajongani kell, hanem komolyan elhatározni magad, és lépni gyógyulásod érdekében! Nem agyonbeszélni kell az egészségi problémát, hanem konkrét lépéseket tenni. Akár hosszabb ideig, és főleg kitartóan. Lehet, hogy az utóbbi időben lazán kezelted a személyes kapcsolatokat. Elodáztál találkozókat, nem a megfelelő stílusban kommunikáltál? Ennek most vége. Felismeréssel és kis akarattal rendbe tudod hozni a dolgaidat.

Csillagjegyed varázsereje: Ki tudja hány éves isteni fejlődésednek köszönhetően finomítod a konfliktusokat, és békét teremtesz magad körül. Amint sikeresen közvetítettél, haladhatsz utadon tovább. 

Skorpió

Ösztöneid jól működnek. Legyél céltudatos, de minden döntés meghozatala előtt a belső hangod iránymutatása vezéreljen elsőként! Baráti kapcsolatok területén tudsz nagyon beerősíteni. Nemcsak neked van szükséged rájuk, hanem ők is keresik most veled a kapcsolatot. A jelenlegi időszak elsősorban a kölcsönösségről szól. Az már a te kezedben van, hogy mit és hogyan használsz ki.

Születési jegyed varázsereje: Megérzésed csalhatatlan a gonosz bűvölete ellen. Küzdőképességed rendkívüli. Misztikus sugallatot érzel, amennyiben te magad, vagy valamelyik szeretted veszélyben van.

Nyilas

Kedvező a Hold állása arra, hogy társat, barátokat állíts magad mellé. Tervezz sokat, foglalkozz a jövőddel! Ezentúl minden eseményben vetett hit, és a vele való foglalkozás csak úgy ontja a sikereket. Örülj, mert minden esély adott, hogy csupa jó dolgok történjenek! Szerelmi életedben a kötődés, és a szabadságvágy egyaránt utat tör magának.

Csillagjegyed varázsereje: Tüzes jegyként sugárzod magadból az optimizmust, és ez a különös nagyságú erő rászáll a fájdalomban lévő lelkekre is. Tudod hogyan vesd be az erődet, hogy elimináld a negatív rezgéseket. 

Bak 

Merj nagyot álmodni, de ötleteidet idő előtt ne mondd el senkinek, hogy azok meg is történjenek, illetve valóra is váljanak! Mielőtt belekezdenél egy új tervbe, munkába, vállalkozásba, de akár hobbiba is, járd azokat körbe és nézd meg mennyire érzed őket magadénak! Vannak hirtelen fellángolások is, melyekből aztán nem lesz /nem lehet semmi. Nagyszabású céljaid, melyeket el akarsz érni, egyértelműek és stabilak.

Csillagjegyed varázsereje sok pozitívummal lát el, rendkívüli például a kommunikációd és szervező erőd. Keresnek, és meg is találnak azok az emberek, vagy információk, melyekben őseid ereje rejlik. 

Vízöntő

 A születésed pozíciójában lavírozó Jupiter mindenfélét képes hozni. Jelenlegi kapcsolataid inkább a túlzott optimizmust, a nemtörődöm magatartást támogatják. Próbálj kicsit összeszedettebb lenni! Rövidesen meglátod az eredményt is. Néhány hét alatt kitisztulnak a célhoz vezető utak. Aztán a hivatásod kerül a középpontba.

Csillagjegyed varázsereje: Képes vagy megtörni a rossz erőket, megtisztítani az energiákat és gyógyulást hozni e romlott világba. Mindenkivel a saját szintjén kommunikálsz, nem ítéled el a náladnál gyengébben gondolkodókat.

Halak

 Az előtted álló napokban pozitív irányba visznek a gondolataid. Merev alaptermészeted most lazábbá válik. Ezzel az új arculattervvel sokkal eredményesebb leszel. Engedj teret a pozitív kezdeményezéseknek, egyben iktass ki életedből minden visszatartó negatív erőt! Ne feledd, közvetlen környezeted tisztasága sokat lendíthet dolgaidon! A rendetlenség viszont lehúz, megmérgezi mindennapjaidat.

Csillagjegyed varázsereje: Óvatos és nagyon érzékeny vagy. Intuíciós készséged segítségével mindig tudatosan állsz a jövő eseményei elé.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu