Melitta horoszkóp

0
419

2020. február 22-től 28-ig

Kos

Szerelmi ügyekben ideje, hogy helyükre kerüljenek a dolgok, hisz nem ment minden tökéletesen az elmúlt hetekben. A magányosok mondjanak le a régi, most már kapcsolatban élő párjukról, s lépjenek tovább! Sikerekre van lehetőséged ezekben a napokban, különösen munka és karrier területén kedveznek neked a csillagok. Figyelj minden apró jelre és lehetőségre, keresd meg azt a helyet, időt és személyt, akivel megoszthatod ötleteidet! Nem fogsz csalódni, mert nemcsak meghallgat, hanem szívesen támogat is terveid kivitelezésében. Használd ki ezt a kedvező időszakot, arasd le munkád gyümölcsét!

Bika

Nyűgösnek, kimerültnek érezheted magad a hét első két napján. Tele vagy feladatokkal, és bizony nem sok kedved van nekikezdeni teendőid ellátásának. Azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, falakba ütközöl. Valójában ez nem a te hibád. Oka az, hogy már az elmúlt hetekben sem volt elég időd a pihenésre, s az általános fáradtság most érheti el nálad a tetőpontot. Csütörtöktől javul a helyzet, csökken a feszültség. Ha úgy érzed, hogy kapcsolatodat elhanyagoltad kicsit, akkor a hétvégét feltétlenül szánd arra, hogy partnered kedvében járj! A szingli Bikák érdekes találkozásokra készüljenek fel!

Ikrek

Nyugodt, kellemes, már-már meglepően kiegyensúlyozott napok várnak rád, még önmagad számára is jónak vélt időszakot élsz meg. Felfordulás, gond kizárólag akkor keletkezhet, ha saját magadnak lesz eleged a harmóniából, s szeretnél végre egy kis izgalmat vinni életedbe. Elmondható, hogy mindent megtettél az elmúlt hetekben azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, s bizony eljött végre annak az ideje, hogy élvezd az élet szépségeit. Vénusz jó hatással van rád, szívügyeidre is erős befolyással lesz, párkapcsolatodat meg tudod erősíteni. A párkeresők is végre elfelejthetik az egyedül töltött napokat, jöhet a l’amour!

Rák

Szívügyeidre is vár egy kis átalakítás, jót tenne nektek egy közös program és egy kimerítő beszélgetés. A szinglik egy részét a hét közepén érheti szerelmi áramütés… Meglehetősen sokat aggodalmaskodsz ezen a héten, oktalanul attól félsz, hogy valami történhet veled, vagy épp nem tudsz megoldani egy feladatot. Pedig valójában nincs indokod arra, hogy gyötörd magad, inkább temetkezz a munkádba, ha pedig épp van egy kis szabad időd, mozdulj ki otthonról, találkozz régi barátaiddal! A változás szelét meghozza a hétvége, a rád nehezedő nyomás is csökken.

Oroszlán

Az elmúlt hetek nehézségei elmúltak, dolgaid jól alakulnak, igazán nincs okod a panaszra, vagy az aggodalomra. Ezekben a napokban is tegyél meg mindent tőled telhetőt azért, hogy elismerjék munkádat, tehetségedet, kreativitásodat, – hidd el, hosszútávon mostani cselekedeteid meg fogják hozni a kiemelkedő eredményeket! Számodra fontos, jövőbe mutató megbeszélésekre kerülhet sor csütörtökig, ha netán új munkalehetőséged adódna, ne utasítsd vissza! Szívügyeid terén a nyugalom időszakát éled, kapcsolatod jó, bár rá férne egy kis izgalom… A magányosoknak csütörtök és péntek kedvez igazán új szerelem betoppanásának.

Szűz

A hét elején a Hold a jegyedben jár, ez sok álmodozásra és némi figyelmetlenségre is okot adhat. Éppen ezért kell, hogy sokkal jobban odafigyelj teendőidre, feladataidra és értékeidre egyaránt. Szánj az eddiginél több időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének is! Egy-egy kedves gesztus épp úgy jól esik másoknak, mint neked, ezért ha kérnek tőled valamit ezekben a napokban, senkinek ne mondj nemet! Az álmodozás mellett figyelj társadra is, most több időt tudtok egymásnak szentelni, mint máskor! A párkeresők a hétvégén meglepő sikerrel járhatnak… 

Mérleg

Még február van, ráadásul az időjárás összevisszasága sem túl lélekmelegítő, még sincs okod az aggodalomra. Használd ki azt, amihez értesz: ötletelj, rejtett tehetségedet és kreativitásodat mutasd meg környezetednek, ez most jót tehet előmenetelednek! Ezekben a napokban olyan területen tudsz nagyszerűt alkotni, amitől eddig kissé idegenkedtél, mindezt úgy, hogy más emberek elismerését könnyedén kivívhatod magadnak. Nyugodtan telnek a mindennapok, olyan érzelmi mélységeket élhetsz meg, amire régóta vágytál. A magányos Mérlegek esélyei jelentősen megnőnek a hétvégén! 

Skorpió

Ez az időszak különösen az otthoni munkáknak, felújításnak, önmagaddal való foglalkozásoknak kedvez. A hétvégéig azonban dolgos, – néhányszor megterhelőnek tűnő – munkanapok várnak rád, mindez úgy, hogy közben megvalósíthatod egy régi álmodat. Elérkezett az idő arra, hogy ne csak gondolatban teljesíts egy feladatot, hanem a való életben is vidd véghez elképzelésedet. Nagyon sok izgalommal teli nap követi egymást, párkapcsolatod jól üzemel. A magányos Skorpiók is keressék a lehetőséget az ismerkedésre, most összejöhet a várva várt szerelem! 

Nyilas

Számodra a hét – már ami a szellemi és fizikai aktivitást illeti – kedden kezdődik, de akkor nagyon. Minden energiádat a pénzügyek és valószínűleg ezzel összefüggésben egy, de inkább többféle évközben szervezés/tanulás, utazás/ köti le. Az utak megtervezése komoly agytornát követel, mivel akivel mennél, ódzkodik a repüléstől, te meg félsz a vírusoktól, …stb. A tervezettnél valamivel többet költesz, bár ez jellemző szinte az egész hónapodra. Mindenesetre jól érzed magad, amikor valamit megvásárolsz. Sokat jelent számodra a munka, és e héten olyan feladatot kapsz, amivel megteremtheted magadnak a szabadságot. Szerelmi életed mostanában attól függ, hogy mennyire figyelnek oda rád, és törődnek veled. Szingli Nyilas minden nap úgy induljon el otthonról, hogy találkozhat élete párjával!  

Bak 

Új és egyben érdekes kapcsolatokra tehetsz szert a következő napokban. Összeismerkedhetsz egy olyan személlyel, akivel kölcsönösen mély benyomással lehettek egymásra, sőt, akár hosszú távú barátság, vagy kiváló üzletkötés születhet találkozásotokból. Épp itt az ideje, hogy az elmúlt két hétben veled történt negatív eseményeken túltedd magad, s ismét lásd az élet pozitívabb oldalát! Érzelmek terén úgy érezheted, akadályokba ütközöl, nem mennek dolgaitok, pedig csak a kommunikáción kellene javítani. A szinglik semmilyen randi meghívást se utasítsanak el! 

Vízöntő

Ha eddig úgy érezted, korlátok közé vagy szorítva, akkor most eljött a te időd! Ötleteidet akadályok nélkül meg tudod valósítani, különösen munkád terén léphetsz előre. Igen jó esély van arra is, hogy környezeted végre elismerje cselekedeteid pozitív hatásait. Természetesen ettől jelentősen nem változik a helyzet, de lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá válhat, így az állandó feszültség is csökkenhet. Magánéleted teljesen új megvilágításba kerülhet, szép és romantikus napok következnek a párban élőknek, és azoknak is, akik még keresik az igazit. 

Halak

E héten nehezen találod a helyed, gondolataid csaponghatnak, lehetőségeidet most könnyedén elpasszolod. Ebből csak akkor lehet probléma, ha viselkedésed némileg erőszakossá fajul, hisz így próbálsz meg sikereket elérni, ezzel legfeljebb csak ellenérzést váltasz ki másokból.  Amennyiben ez így van, a későbbiekben a felismerést nagyon rosszul éled meg. Váratlan és kellemetlen támadások érhetnek, ezeket csak kellő toleranciával fogod tudni elviselni. Érzelmek terén találhattok okot egy kisebb konfliktus kirobbanására, de ez nem okoz nagy problémát. A szinglik ne csüggedjenek, ha ez a hét eredménytelen!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu