Melitta horoszkópja

0
357

2020. május 16 – tól 22 –ig

KOS

A Kos számára a május harmadik – negyedik hete igazi lét iskola lesz, rengeteg tapasztalattal gyarapodik. Sok minden új dolog történik veled, és ha ügyesen forgatod a sors kerekét, akkor sokat tanulsz, melyeknek igen jó hasznát veheted a jövőben. Szépen átrendeződik a jövőképed és teljesen más színben látod majd a világot. A környezetednek ezzel elég nagy meglepetést okozol, értetlenül állnak a nagy változásaid előtt, de téged ez ne zavarjon! Tarts ki az új életszemléleted mellett, mert igen jól fogod kamatoztatni, amit megtanultál! Lehetséges, hogy mások önzésnek titulálják a változásodat, azonban itt az ideje, hogy a saját érdekeidet legalább annyira fontosnak tartsd, mint másokét. Hét vége felé valahogy úgy érzed, hogy semmi más nem fontos, mint a családod, szeretteid boldogsága, elégedettsége. Ennek érdekében ez után is mindent elkövetsz, hogy így maradjon. Aki családos, annak egy szép kapcsolat kiteljesedik, aki pedig még párkereső, az nagy eséllyel olyan oldalbordát talál, akivel hosszú távú, szeretetteljes kapcsolatot építhet.

Bika

A Bikák mostanság nagy tetteket hajtanak végre, melyek között, a karantén után szinte biztosan szerepel egy rég áhított nagy utazás. Arra is van esély, hogyha állást keresel éppen, akkor több interjúra is be fognak hívni, vagy online bonyolítjátok. Köztük lesz egy olyan lehetőség, melyre nagyon vágyódsz, és ha ráhajtasz, meg is kaphatod. Azok a Bika szülöttek, akik továbbtanulásban gondolkodnak, szintén szerencsés időnek néznek elébe, mert nekik is minden esélyük megvan arra, hogy terveik valóra váljanak. A párkapcsolatotokra ezekben a napokban fordítsatok valamivel többet, nem mintha bajok lennének, csak sok a feszültség. Május a legszebb hónap az évben, jól tennéd, ha pároddal, családoddal erre az időszakra beiktatnál sok beszélgetést, törődést, sétákat. Ne csak egymás mellett éljetek, hanem családban, egymással! A pénzügyeid alapjáraton alakulnak, ha nem költekezel feleslegesen, ügyesen beosztva, amire szükséged van, azt meg tudod venni. 

Ikrek

Ha Ikrek jegyű vagy, akkor pár kicsit kusza és némileg zűrös nappal számolj! Elképzelhető, hogy családi perpatvar üti fel a fejét, igyekezz higgadtan kezelni a helyzeteket, a megoldásra törekedj, ne arra, hogy feltétlenül te kerülj ki győztesen a vitából. Az üzleti életben sikeres hetek elé nézel, már régóta őrizgetsz, és fejlesztgetsz egy ötletet, amelynek a megvalósítása most abszolút realizálódhat. Amennyiben pároddal, vagy netán más családtagoddal van egy régóta húzódó vitás ügyetek, akkor ez a pár nap kiváló lesz arra, hogy újból megpróbáld megmagyarázni helyzetedet, bizalmat kapj, és új lappal indulj. A másik feled ugyan megértő, de azt, hogy hülyének nézd, nem hagyja. Végül is a hét utolsó fele már teljes békességben, kiegyensúlyozottan telik, így visszatér minden a rendes kerékvágásba és koncentrálhatsz az újabb ötleteid megvalósítására.

Rák

 Rák jegyében születetteknek igen nagy előnyei származhatnak a jó baráti kapcsolataikból. De a szerencse csillaga a szerelem terén is melléjük áll, a legtöbbjük nyugodtan tölti ezt az időszakot. A párod ámul bámul, hogy minden kívánságát lesed, rajongással veszed körül. A munkád, főleg ha otthonról dolgozol, kedvedre való lesz. Jó alkalom ez végiggondolni, ha majdan egyszer új vállalkozásba kezdesz, hogy mi is legyen az, hogyan működjön, kik a bizalmasaid, akikkel csinálhatod. Legyen az alkalmazotti, vagy vállalkozói projekt, anyagilag ezzel az egész családod jövőjét meg tudod alapozni, csak okosan mérd fel, és használd ki a helyzetet! Ha akadnak irigyeid, ne foglalkozz velük, csak azt a következtetést vond le, hogy valamit biztosan nagyon jól csinálsz! Erősítsd az önbizalmadat, figyelj a körülötted lévő dolgokra, akkor szépen kiteljesednek az álmaid, és most csak ez a fontos.

Oroszlán

Az Oroszlánnak nem lesz könnyű ez az időszak. Mindenképp ajánlatos lenyugodni, összeszedetten gondolkodni. Mindegy mit dolgozol, a munkából ki sem látszol. Tanácsként fogadd el, amit a bolygók állása eléd tár, azokat gondold végig, kövesd! Igyekezz a május szépségeit észrevenni, iktass be minden féle képen a napi programodba legalább egy félórányi sétát, és ha már lehet, akkor a májusi hétvégéket használd némi feltöltődésre, hogy aztán újult energiával ugorj neki a következő hétnek! Szerencsére legalább az a jó érzésed meglesz, hogy szemlátomást értékelik a megfeszített, erőn felüli teljesítményedet, és anyagi szempontból is honorálni fogják.  A szerelmi életed során fontos, hogy jól érezd magad, legyen benne testi, lelki feltöltődés. A te idődet arra használd, amire és ahogyan az neked jó! Akik online tanulnak, komolyabban kéne venni a tananyagot, mert egyszer visszatér a bejárós időszak, és ott nem lehet csak úgy elbliccelni a dolgokat. 

Szűz

A nehézségek ellenére is jó időszak elé nézel. Ha vannak kintlévőségeid, azt visszaadhatják, függőben lévő vitás ügyeid is rendeződni látszanak. Más, követhető befektetésekbe nyugodt lélekkel beleszállhatsz, mert ami üzletet ezekben a napokban betervezel, az hosszú távon, kamatozó lesz. Kétségek nélkül vághatsz bele, persze ez nem azt jelenti, hogy körültekintés, megfontoltság nélkül tedd ezt. Amint ez a kedvező időszak beköszönt, ne feledkezz meg azokról, akik eddigi utadon segítettek és biztattak! Nem is olyan soká, már jócskán látni fogod az eredményeket és arra is sort kerítesz, hogy barátodnak, párodnak megköszönd a kitartásukat, hogy elviselték hisztijeidet, és nem utolsó sorban hittek benned. Készíts nekik egy személyre szóló kis ajándékot, süss valami finomat, lepd meg őket, mert megérdemlik! Ami beárnyékolhatja az egyébként szép májusodat, hogy megtörténhet, kicsit felelőtlen leszel a közlekedésben és ez bizony nem kevés pénzedbe kerülhet. 

Mérleg

A Mérlegeknek sem lesz különösebb okuk panaszra májusnak eme hetében. Munkahelyükön várnak rájuk igen kellemes fordulatok és talán meglepő változások. Egy olyan pártfogó személlyel hozhat össze a sors, aki a munkádat egyengetve hozzásegíthet ahhoz, hogy karriered igen szépen felfelé íveljen. Alkalmas lesz a hét arra, hogy már rég óta tervezgetett ruhatárodat átnézegesd, szelektáld. Online visszaülhetsz az iskolapadba is, mert sok új dolog érdekel. Lényeg a lényeg, kifejezetten fogékony leszel minden újdonságra. A tudás hatalom, ez tény, és amint gazdagabb leszel egy csomó új ismerettel, ez abban is előre vihet, hogy akár felsőbb beosztásba kerülhetsz. Ezekben a hetekben bátran intézheted az eddig halogatott pénzügyeidet is, mert ezen a téren szintén szerencsés kimenetelű eseményekkel számolhatsz. Vigyázz és figyelj a magánéletedre, a pároddal nem igazán felhőtlen a kapcsolat, gyakran keveredtek vitába egymással, és ilyenkor többnyire te vagy beállítva bűnbaknak! Gondold át a kapcsolatotokat, természetesen nem szabad forró fejjel dönteni, de amennyiben úgy érzed, hogy az egészséged rovására megy a dolog, akkor inkább próbálj meg továbblépni!

Skorpió

Mint az igazi, vérbeli Skorpió, nálad a májusi napok a jövőbeni nagy tervekről szólnak. Ameddig csak lehet, nem kéred ki mások tanácsát, mert meg vagy győződve a saját igazadról, tévedhetetlenségedről. Attól, hogy beszélgetsz emberekkel és hagyod, hogy elmondják a véleményüket, még nem kell magad gyenge és befolyásolható személyiségnek érezned, hisz te is ellátsz másokat tanácsokkal, sőt el is várod, hogy azokat megfogadják. Szerelmi életedben heves vagy, sokszor nem számolsz a hirtelen ötleteid következményével, előfordulhat, hogy némileg úgy érzed, mellényúltál. Szerencsére a Skorpió igen ritkán esik szerelmi letargiába, megrázod magad és továbblépsz, ahogy szoktál. Számíthatsz arra, hogy a múltadból felbukkan egy nagy szerelem, aki nem is akármilyen módon felkavar. Aki párkapcsolatban, családjával él, az készüljön fel arra, hogy ő lesz az egyedüli családfenntartó, támogató! Fontos, ne éljen vissza vele.

Nyilas

 Nyilas csillagjegy alatt születetteknek szép napokat ígérnek a csillagok. A munkahelyi problémák teljesen megszűntek, az év eleji kisebb fennakadások is szerencsére a múlt emlékei lesznek. Tele vagy emberekkel, akik különösen hálásak lesznek neked, mert május első hetében olyan lehetőséget tudsz felkínálni számukra, amivel nekik is jut kenyér az asztalukra. Sokat segít, ha észreveszed, hogy mennyire szerencsés vagy. Ezzel a problémák fölé emelkedsz. A hét vége felé szokatlanul sokat fogsz a múlttal foglalkozni. Semmi baj az emlékezéssel, ha nem szomorít el, nem húz le. Még jó, hogy pénteken és vasárnap is lesz olyan nagy fényszög, amiben nagy, lassú bolygó vesz részt, ami ellensúlyozza a múlt hatását.

Bak 

A Bak munkájában, kifejezetten örömét leli, jókedvvel és nyugodtan kezdi majd zárja a májusi hetet. Szépen haladsz előre. Beérik, hogy már az év elejétől hatalmas energiákat fektettél abba, hogy helyt tudj állni. A főnökeid is végre el fogják ismerni, milyen sokat tettél a munkahelyeden. Az a Bak, aki állásváltoztatáson töri a fejét már egy ideje, nehogy most belekezdjen! Foglalkozzon inkább a szerelemmel, annak testi/lelki szépségeivel. Szingli Bak, ki társát keresi, ne csak a külsőségekre alapozza jövőjét! Egy csupa szív/lélek fiú, vagy lány ott lesz mellette jóban, rosszban, míg egy plázacicára akkor számíthat, ha végtelen sok pénze van. Nem kell azzal törődni, ha lassúbb, óvatosabb vagy, hiszen a magad életéről és boldogságodról van szó!

Vízöntő

Régi dolgok, családi ügyek miatt érezheted magad csalódottnak. A kesergés helyett pedig jobb lenne, ha azzal foglalkoznál, ami szükségszerű! A felmerülő gondok kifejezetten a javadat szolgálják. Ha valami nem megy úgy, ahogy azt megszoktad, akkor itt az ideje, hogy új, más módszerrel próbálkozz. Uralkodó bolygód a nagy szerencsebolygóval, és az isteni hírnök Merkúriusszal kedvező fényszögben áll. Malacod lesz, mert jól tudod használni a lehetőségeidet, a szót is jól forgatod, és bölcs javaslataiddal mindenhol célt érsz el. Úgyhogy félre bánat, félre bú, szedd össze magad, s tegyél meg mindent, a tőled telhető legjobban!

Halak

A Halaknak szokásosnál kicsit zűrösebb és hangosabb lesz a májusi időszak. Társad talán jobban érzi a tavaszt, mint te magad, és ezzel időről időre képes téged felbosszantani, kihozni a sodrodból. Ráadásul az allergiád is kiújulhat. Egyszóval kiakadt a mérleg.  Munkahelyeden hálistennek nem lesznek gondjaid, minden megy a rendes kerékvágásban, most alkalmad lesz arra, hogy a kicsit felgyülemlett feladataidban hét végéig kényelmesen utolérd magad. Több olyan konstelláció lesz az égen, miszerint többeknek jobban alakul az élete. Ahelyett, hogy elkezdenéd összehasonlítani a saját sikereidet az övékével, törődj azzal, amit saját erődből értél és érhetsz el! Szerelemi életed jól formálódik, csókod varázslatos, érintésed gyengéd, minden trükköt jól forgatsz, de hát erről partnered többet tudna mondani.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu