Heti horoszkóp 2013. január 26-tól február 1-ig

Mit mutatnak nekünk január végén a csillagok? Melitta ismét a munkahelyi és a magánéleti sorsunk lehetőségeit latolgatja horoszkópjával. Extra asztrotipp: nézzük, mit üzennek a hétre szerencseköveink!

KOS [03.21-04.20]

kos

Olyan régi ügy kerül terítékre, amely miatt egyre idegesebb lesz. Az is lehet, hogy ingatlannal, előző családdal kapcsolatos, igen összetett problémákat kell megoldania.

A munkájával és az onnan jövő hírekkel torkig van.

Szerelmi életének rendbetételén keményen dolgozik, hogy végre boldog lehessen. Sajnos a múlt még gyakran kísérti.

Szerencsekövének üzenete erre a hétre: Bízzon jobban magában és megtalálja a boldogságot! Nem feltétlenül kell megalkuvónak lenni!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

A hét elején elfogulatlanabbul, tisztábban látja szerelmi életének kérdéseit. Ragadja meg az alkalmat, hogy a párjával is nyíltabban beszélhet! Most kevésbé fájnak a szavak. Változtatni szeretne a munkájában, ebben támogatják is az égiek. E hét alkalmas lehet a komolyabb döntések meghozatalára. Talán ez még nem a végleges megoldást jelenti, de jó kezdőlépés lehet a jövőre nézve. Hallgasson szívére, ösztöneire!

Szerencsekő üzenet erre a hétre: Ne kövesse el ugyanazt a hibát kétszer!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Dolgos hét várja, talán utol sem éri magát a sok feladat megoldásában. Ne aggódjon, mert hétvégére már másképpen fogja látni a dolgokat! Sikerül mindent elintéznie, sőt többet is, mint amit remélt.

Szerelmi téren azonban gyülekeznek feje felett a viharfelhők. Nagy szüksége lehet arra, hogy kimozduljon megszokott környezetéből. Ne halogassa tovább az elutazás gondolatát!

Szerencsekövének üzenete erre a hétre: A mértéktelen önzés, megkeseríti az életet.

 

RÁK [06.22-07.22]

Nehéz befolyásolni a munkájában. Azért van valaki, aki hatással tud lenni önre. Látszólag neki is ellenáll, de ez tényleg csak a látszat. Igaz, önnek nagyon fontos, hogy mit mutat meg magából a külvilágnak. Érzelmekben valami nagyon felzaklató történhet a közeljövőben. Nem kell feltétlenül rosszra gondolnia, hiszen az esemény pozitív is lehet!

Lássuk, mit üzen a szerencseköve erre a hétre: Minden olyan pénz, ékszer, ami nem tiszta forrásból származik, bajt hozhat fejére.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Partnerkapcsolatában fordulópontot hozhat a hét eleje. Azon múlik az együttmaradásuk, hogy mennyire képesek megérteni és átérezni a másik nézőpontját, világlátását. A makacs önfejűséget felejtse el! Anyagiakban sikereket érhet el, úgy a saját, mint mások pénzével kapcsolatban. A stabilitás erény, ugyanakkor a kompromisszumkészségére is szüksége lesz az elkövetkezőkben. Szerencsekövének üzenete erre a hétre: Akasztják a hóhért. Belahabarodhat olyan valakibe, aki előtte sosem lett volna az esete.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMost sikerülhet önnek a lehetetlen, ha a rámenősséget szelídséggel és simulékonysággal tudja ötvözni. Szinte minden üzlettársát elvarázsolhatja, és a konkurenseivel is meglepően jó viszonyt alakíthat ki. Egy biztos: tétlenségtől nem kell tartania. Támaszkodjon az idősebb kollégákra, tapasztaltabb szakmai tanácsadókra, ha további sikereket akar elérni! Szerelemben olykor nem árt belenyugodni a megváltoztathatatlanba.Szerencsekövének üzenete erre a hétre: Óriási a kísértés, de igen nagy árat fizet, ha enged neki.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Nem voltak hiábavalók a küzdelmei az elmúlt időben. Sokan felfigyeltek önre, feljebbvalói támogatására is számíthat. Jó lenne, ha „ellenlábasai” ártó szavaitól meg tudná védeni magát. Persze, van olyan pletyka, amivel nem érdemes törődnie, de akadhat olyan is, amit jobb, ha  minél előbb cáfol, mielőtt végképp rásütik önre a billogot. Titkos szerelem van kilátásban, de ha lehet, önre még inkább érvényesnek kellene lennie a mondásnak, miszerint házi nyúlra nem lövünk!

Szerencseköve üzenete erre a hétre: A félelmeket csak úgy győzheti le, ha szembenéz azokkal!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Kisebb pihenés után újra beindulhat a pénzgyártó mechanizmus. Rengeteg munkával jár ismét ez az időszak, de nem lesz hiábavaló. Fortuna kegyeit élvezheti. Ismét elnyeri a magas állásúak jóindulatát, azonban le kell győznie eredendő viszolygását. Ne legyen finnyás, prűd érzelmeknek itt és most nincs helye! Kapcsolatban élő Skorpiónak szemrehányást tehet a párja, hogy keveset van vele. Pedig ha sülve – főve egymásba bújva lennének állandóan, már rég szétmentek volna.

Szerencseköve üzenete: Figyeljen jobban családjára!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ideje, hogy változtatási szándékait az üzlettársaival időben közölje, ellenkező esetben elijesztheti őket váratlan cselekedetével. Ha azonban azt látják, hogy megfontolt, felkészült – még a szaturnuszi nehézségekkel is sikeresen szembenézhet. Titkos szerelme iránti vágya egyre erősödik, és az sem zavarja, ha egy váratlan időpontban kapott sms lebuktatja a partnere előtt. Mintha direkt tudatni akarná vele a dolgot.

A szerencseköve e heti üzenete: Tegyen többet azért, hogy elégedett legyen testével! Kezdje el! Még ma!

BAK [12.21-01.19]

bakFelettesei nem nézik jó szemmel, hogy amennyivel később jár be, annyival hamarabb távozik. Ha nem figyel oda, hamarosan keresnek valakit, aki becsületesen ledolgozza legalább a kötelező nyolc órát. Magányos Bak hamarosan két lábbal jár a föld felett, biztos lehet benne, hogy megtalálta a boldogságot. Válást fontolgatónak nagyon jól körül kell járnia lehetőségeit, mert mások unszolására, siettetésére nagyon pórul járhat! Szerencseköve üzenete: Aggódás helyett gondolkodni kell!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nagy taktikus, de néha mégis elveti a sulykot. Nem biztos, hogy a szigorú elvhűség a legcélravezetőbb, néha tudni kell megalkuvónak lenni! Még így is sikereket érhet el, de a változtatásokat először saját magán kell elkezdenie. Otthon parázs viták várhatók. Ezúttal ne kedvese józan eszére próbáljon hatni, hanem az érzelmeire! Amennyiben magányosan él, a Jupiter és a Vénusz január végi és február eleji helyzete változásokat hozhat.

Szerencseköve heti üzenete: Amennyiben megálmodná, akár valóra is válthatná terveit!

halakHALAK [02.19-03.20]

Kerülje a munkahelyi pletykákat, és mások vitáival se törődjön! Ha felül tud kerekedni a hétköznapok kicsinyes intrikáin, nemcsak nyugalmát őrzi meg, önmagát kíméli meg a bosszúságoktól, hanem valakinek az elismerését is elnyerheti. Biztosan megéri! Otthon vegye le végre hidegkék álarcát és próbáljon meg akkor is mosolyogni, amikor a szívében éppen a harag szikrája gyúl! Aki most ön körül legyeskedik, sokkal őszintébb, mint gondolná.

Szerencseköve e heti üzenete: Előbb magadon segíts, aztán másokon!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu