A Nyilas és a Skorpió adja ki magából az érzéseit, akár egy vad kádsikálással, akár naplóírással. Lényeg, hogy: jöjjön ki a feszültség! A Vízöntő lépjen egy nagyot hátra: nézze távolabbról a saját dolgait. A Halak jobban teszi, ha pihen kicsit délutánonként, az Oroszlánnak pedig melegen ajánlott odafigyelnie a táplálkozására, mielőtt bajok lesznek. S neked vajon mire kell vigyáznod a jövő héten?

KOS [03.21-04.20]

kos

Használd ki, hogy a jelenlegi bolygóállások hihetetlen vonzerővel ruháznak fel! Most hódítsd meg vágyaid tárgyát, vagy alkudj ki magadnak egy tekintélyesebb fizetést! Erre a hétre tervezd a fontos megbeszéléseket, prezentációkat! Keress másik partnert, vagy új állást, ha a régi nem köt le!  Bíznod kell magadban, és el kell hallgattatnod a benned élő, oktalanul kritikus hangot. Heti javaslat: Az őszi hónapokban a látási viszonyok gyakran rosszak, korábban sötétedik ezért nagyobb figyelemmel, fokozott óvatossággal vegyél részt a közúti forgalomban!

BIKA [04.21-05.21]

bikaElsöprő vonzalom támad a szívedben egy közeli ismerősöd partnere iránt. Győzd le a kísértést, mert nagy baj lehet belőle! Kezdve azzal, hogy a te rajongásod viszonzása több mint kétséges. Sok minden kezdődik körülötted. Részben a hivatásoddal, vagy bevételeiddel összefüggő kérdésekben kell határoznod, részben párkapcsolatoddal és a lakáskörülményeiddel kapcsolatos problémákra kell gyógyírt találnod. Heti javaslat: A főzéskor és étkezésekkor használj sok gyömbért és fokhagymát, mert mindkettő erős baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Tarts ki! Birkózz meg az összetorlódott munkahelyi, magánéleti teendőkkel! Eléggé elhanyagoltad az utóbbi időben a barátaidat. Valamelyik hétvégén, még ünnepek előtt, hívd össze őket! Nem kell különösebb felhajtás, egy kis zsíros kenyér, forralt bor is megteszi. Hét végén próbára teheted belső erőidet, és megkísérelheted átlépni a korlátaidat. A Mars és a Plútó energikus lendületet ad, mellyel például a szerelmi életed elől minden akadályt elháríthatsz. Heti javaslat: Esős-szeles időben a gyalogosok főleg az idősbbek általában kevésbé körültekintőek, hiszen a kellemetlen időben – érthető módon  mielőbb haza akarnak jutni. Legyél óvatos akkor is ha vezetsz, akkor is ha a gyalogos vagy!

RÁK [06.22-07.22]

rákMielőtt gyerekvállalásra adod a fejed, idejében beszéld meg pároddal, hogyan érezne egy esetleges jövevénnyel kapcsolatban! Nagy hibát követsz el, ha egyedül döntesz, s kész tények elé állítod őt. Novembernek ez a hete a legalkalmasabb új munka megtalálására, de bizonyosodj meg arról, hogy szakmai pénzügyi igényeid, s képességeid arányban állnak-e az elvégzendő feladatokkal! Nagyon fontos, hogy a munkahelyeden mindig tudj ráérezni arra, hogy mikor harcolj, vagy mikor kell visszavonulnod. Heti javaslat: Aki sokat ül, annak a sport elengedhetetlen, ugyanis komoly gerincproblémák alakulhatnak ki a túlzásba vitt üléstől. Ráadásul, valljuk be őszintén, az emberek a munkaidő letelte után kényelmesek maradnak, tévét néznek vagy éppen internetes oldalakat böngésznek.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Fontos, hogy izgalmassá tegyétek a kapcsolatot a pároddal. Hogy ne csak a napi gondokon rágódjatok szüntelenül. Azt gondolod, hogy az álmok luxuscikkek, amelyeket nem engedhetsz meg magadnak, főleg, ha házasságban élsz, és vannak gyermekeid. Ráadásul ott vannak a számlák, az iskoláztatási, vagy egészségügyi költségek. Azért fontold meg, hogyan tudnád újrafogalmazni az álmaidat, hogy jobban illeszkedjenek a körülményekhez! Heti javaslat: Talán túl egyszerűnek hangzik, de a hajhullás megelőzésének egyik leghatékonyabb módszere a kiegyensúlyozott táplálkozás. Ezért fontos odafigyelned a helyes táplálkozásra és minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani. 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz egyik kedves ismerősöd igen kellemetlen helyzetbe hozhat. Ahelyett, hogy mások előtt lehordanád, magyarázd el neki, milyen kárt okozott, és kérd meg, hogy ilyet többé ne csináljon! Mindig figyelj arra, hogy mit mondasz, a siker irigyeket is hoz, a munkahelyi pletyka hamar tönkretehet egy jól felépített karriert! Kedveseddel nemcsak szerelmes társak de barátok is vagytok. Szövetségetek alapja lehet annak a békés családnak, melyről mindketten álmodtatok.  Heti javaslat: Étkezz lassan, élvezve minden falatot, és vedd észre az élet szépségeit. Fogd vissza sietős lépteidet, állj meg egy percre! Szóval néha iktass be egy lassú napot, amikor mindent nyugodtan csinálsz. Meglátod, nem megy olyan könnyen!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Hullámzóan alakul az otthoni hangulat. Időnként szerelmes lángolás éget, máskor törni lehet a jeget körülöttetek. Egyensúlyba kerülni életvidámsággal, némi jó hangulatú beszélgetéssel, a külsőd szolidan mérsékelt változtatásával lehet. Egy új fehérnemű, egy jó smink, frizura meghozza a kívánt hatást! Ha az ünnep táján utazni szeretnél, már most kezdj rá gyűjteni, mert nem kevés pénzedbe fog kerülni! A téli holmik előkészítése, felmérése, javítása nem kis időt kíván, ezt is el kellene kezdeni! Heti javaslat: Étkezz kiegyensúlyozottan és mozogj rendszeresen! Így minden szükséges tápanyagot megkap szervezeted, és a magadba vetett hited is sokkal nagyobb lesz!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Kedvesed imádja benned a dívát, s imádja a szórakozást is, akárcsak Te! Úgy néz ki mindketten, tudjátok, mit akartok. A Vénusz megtriplázza a népszerűségedet, nagyot kaszálhatsz, s végre megengedhetsz magadnak néhány márkás cuccot is. Kedvesedet zavarhatja, ha túl sokat dolgozol, vagy hazaviszed a munkát. Tartsd tiszteletben az érzéseit. Egészségedre jobban vigyázz, pl. a csupaszon hagyott derék komoly problémákat, okozhat! Heti javaslat: Vezess naplót vagy csak egyszerűen írd ki magadból ami bánt. Ha leírod az érzéseidet, nem terheled velük a szervezetedet, és ez immunrendszerednek is jót tesz!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Késztetést érzel, hogy felülvizsgálj bizonyos feltételeket, amiket eddig kritika nélkül elfogadtál. Bár kemény harcokat vívtatok pároddal a hatalomért, tökéletes szerelmi játszótársak vagytok. Megfelelő tudással rendelkezel ahhoz is, hogy vonakodó partnered végig vezesd azon az úton, ami az elköteleződésig tart. Ne feledd: semmi erőszakosság! Inkább az érvelés, a másik meggyőzése hozhat hosszan tartó eredményt. Heti javaslat: Koncentrálj mindig a mára. Ne hagyd, hogy kicsinyes aggodalmak szétmorzsolják az életed. Tombold ki magad, ha dühös vagy. Fuss vagy kerékpározz egyet. Kezdj el vadul kádat sikálni, porold ki a szőnyegeket. Csak ne ülj magadba roskadva.

BAK [12.21-01.19]

bakSzerelmedtől most kicsikarhatod az ígéretet, hogy soha többet nem kezd ki mással, és nem hagy el téged. Persze, ezek csupán szavak. Annyi minden alakulhat még másképpen, akár a te részedről is! Bíznod kell jobban magadban, és le kell rázni magadról azokat a kritikákat, melyekről tudod, hogy nem igazságosak. Ha Bak nőként gyermeket vállalsz, az elején nehezen éled meg tested változásait. Szerencsére nem maradsz támogatás nélkül. Heti javaslat: Már egy csokor levendula vagy jázmin is megnyugtat, és lassítja a vérkeringést. A menta és a bergamott elősegíti az összpontosítást, míg a citromillat fokozza az agy teljesítőképességét.   

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha nemrégiben konfliktusod adódott valakivel, hamarosan elérkezik a kibékülés nagy pillanata. Egy azonban biztos: soha többé nem lesz minden ugyanolyan, mint amilyen a veszekedés előtt volt. Szerelmi életedet, partnered részéről, beárnyékolja egy függőség, amivel sajnos nem tudsz mit kezdeni. Több mint valószínű, hogy szakemberre, annak útvezetésére lenne szükség! Ne szabálytalankodj, mert ha vitáid lesznek hivatalos szervekkel, te húzod a rövidebbet! Heti javaslat: Ha lámpalázas és izgatott vagy egy másnapi esemény (vizsga, randevú) miatt, képzeletben vizsgáld egy év távlatából az eseményt. Vajon milyen jelentősége lesz tizenkét hónap múlva annak, amiért le sem tudod hunyni a szemed? Fogsz emlékezni rá egyáltalán?

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Vannak gyönyörűen szépséges álmaid, melyeket idő előtt temettél el. Az élet most azt kívánja tőled, hogy keltsd életre azokat. Lehet, hogy tanulmányaidat szeretnéd befejezni, saját vállalkozást kívánsz beindítani, bele akarsz vágni egy új párkapcsolatba. Nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre, mert terveid nagy eséllyel sikeresen válnak valóra! Mindenekelőtt töltsd fel magad jó gondolatokkal, pozitív energiákkal! Heti javaslat: Teázz ötkor! Az angolok híres önkontrolljának a titka, hogy az ötórai teaidő szent. És nemcsak a tea miatt. Agyunk délután ilyenkor kezd kifáradni, és szükséges negyedórányi pihenő. Ha nem szereted a teát, akkor majszolj el egy gyümölcsöt vagy kortyolj el egy pohár ásványvizet. Kelj fel a székről, és nézz ki az ablakon. Ha nem akarod a napot pattanásig feszült idegekkel befejezni, akkor ez a kis pihenő elengedhetetlen.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu