Itt a heti csillagles – most angyali üzenettel!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez a hét minden Kos szülöttnek új lehetőséget nyújt arra, hogy képes legyen a gyakorlatba is átültetni az elképzeléseit. Ehhez azonban el kell döntenie, hogy miről képes lemondani. Feladatainak száma nem csökken, de cserébe közelebb jut céljához. Ideiglenes visszavonulás segítheti a megfontolt döntéseiben.

Angyali üzenet: Vegye fel a kapcsolatot azzal, akit szeret, és akiről ön is tudja, még mindig szereti. Beszéljék át és oldják meg félbemaradt dolgaikat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaLehet, hogy sűrű lesz a hét. Gondok, akadályok…, de rövidesen megint minden sokkal olajozottabban megy majd. Kitartás, nem kell kétségbeesni! Ami a piszkos anyagiakat illeti, egy rakás kiadása lesz. Amennyiben jobban odafigyel és uralkodik vásárlási mániáján, nem keletkezik nagyobb lyuk bankszámláján.

Angyali üzenet: Ideje megbocsátani és feldolgozni a régi sérelmeket, a sok megélt tragédiát.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Pénteken, szombaton pörgős napok következnek. Szabadságvágya érthető, de családi kötelezettségeit nem szabad elhanyagolnia. Szerdán intézze azokat a feladatait, amelyekben gyorsan és spontán módon kell dönteni. Noha feladatainak száma egyelőre nem csökken, cserébe már látszik a fény az alagút végén.

Angyali üzenet: Szelídséggel sok mindent el tud érni. Lehetőség szerint békés emberekkel, nyugodt környezettel vegye körül magát.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákBár a kötelezettségek csökkennek, a november végi hetek alapos előkészületeket igényelnek. A középső dekád szülöttei számíthatnak nem várt eseményekre, amelyek nyugodt, higgadt döntést, tervszerű cselekvést követelnek. Szerelem, barátság vonalon előtérbe lépnek a gyengéd érzelmek és a szeretet. Feledkezzen meg a szokásos távolságtartásáról!

Angyali üzenet: Minden pontosan úgy történik, ahogyan kell. A rejtett kincsek hamarosan föltárulnak.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Úgy érezheti, amint a hideg idő beállt lankadnak energiái. Valójában ez nem így van, azért érzi, mert hirtelen elcsendesedtek az események, és a rutinfeladatok kerültek többségbe. Anyagiak terén nem áll valami fényesen. Kénytelen sok mindent gyakorlati szempontoknak alárendelni, amivel csak nyereséghez juthat.

Angyali üzenet: Csak akkor tegyen fogadalmat, ha komolyan is gondolja annak betartását!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA dekád végére minden tervezhetőbbé és átláthatóbbá válik a tökéletességre törekvő Szűz számára, ami növekvő belső nyugalmat biztosít neki. Egyelőre a péntek és a szombat a legkellemesebb, legnyugodtabb napja, amiket célszerű pihenésnek szentelni. A pihenés alatt nem feltétlenül lustálkodást kell érteni!

Angyali üzenet: A környezet szépítése, kis átformálása, hatalmas pozitív energiák megjelenését eredményezheti.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Önnek eredendő problémái vannak a döntésekkel, de most a körülmények segítik abban, hogy minél pontosabban felismerje saját érdekeit. Igazságérzetére bátran támaszkodhat, etikai érzéke mutatja az utat. Pénteken barátokkal, szombaton, vasárnap a családdal, szeretteivel töltheti legtartalmasabban az idejét.

Angyali üzenet: A test rendbetevése, a fölös kilók leadása, a lélek megerősödése, a féltékenység leküzdése nem kis feladat.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSzinte mindent racionális gondolkodásának köszönhet, de ne feledje, új impulzusokat is be kell fogadnia! A munka ezekben a napokban sem lesz könnyebb, de ön is tudja, az ember csak feladatai teljesítésével tud fejlődni. A hétvége harmonikus családi és párkapcsolati élményekkel is hozzájárul a Skorpió kiegyensúlyozottságához.

Angyali üzenet: Üzennek a hegyek, a fák, a sziklák és minden, ami a természet. Feltöltik, új erőt adnak. Ismerkedjen velük közelebbről!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Új ötletek és bontakozó, szokatlan kapcsolatok teszik érdekessé és változatossá a hétköznapokat. Nem csak szellemileg, de testileg is stabil az állapota, szükség esetén megterhelő fizikai munkát is végezhet. A csillagok most kedveznek legjobban az érzelmek kibontakozásának.

Angyali üzenet: Az egészség a legnagyobb kincsünk, de tenni is kell érte. A szervezet, amit csak hajtanak, de nem tartják karban, idővel tönkremegy.

 

BAK [12.21-01.19]

bakVasárnaptól egyre nyugodtabb lelkiállapotban van, és egyre több pihenést engedhet meg magának. Olyan kellemes események történhetnek a héten, amelyek kiemelik a hétköznapi rutinból. Kellő magabiztossággal most meggyőzhet másokat arról, hogy megvan önben a sikerhez szükséges kellő erő. Erre hosszú távon igen nagy szüksége lehet.

Angyali üzenet: A gyász, a veszteségek mindig tanítanak valamire. A kemény próbák által másfajta szemléletet mutatnak meg nekünk.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Eddig minden szívet meg tudott hódítani karizmatikus egyéniségével, bájával, intelligenciájával, legyen ez így továbbra is! Nincs miért elbizonytalanodnia. Semmi értelme megállni, vagy komolyabban irányt váltani. A sors felkínálja továbbra is a lehetőségeket, csak éljen velük!

Angyali üzenet: Ha anyagi helyzetét illetően kishitű, kérjen segítséget! Küldje az ég felé kérését, rövid időn belül választ fog kapni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEz a hét az erőfeszítések jegyében telik. Köztudott, hogy minden sikernek ára van, legtöbbször verejtékes munka, küzdelem. Legyen elszánt, és ne hagyja eltéríteni magát! A csillagok üzenete mégis mélyebb, egyetlen üzlet sem lehet annyira fontos, hogy annak érdekében elhanyagolja az önhöz legközelebb álló embereket. Az arany középút az ön esetében is ajánlott.

Heti angyali üzenet: Figyelje a belső hangot, mert minden nap üzen önnek valamit!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu