Horoszkóp 2015. augusztus 15-től 21-ig

0
1921

A nyár végi csillaghullás első horoszkópja! Olvassátok el! Érdemes!

KOS [03.21-04.20]

kos

A munkádban nehéz helyzet alakulhat ki. Megtörténhet, hogy új felettest kapsz, akivel nem lesz zökkenőmentes az együttműködés. Ne csüggedj, inkább szedd össze magad, tedd a dolgodat a legjobb tudásod szerint! Úgy néz ki, hogy nem úszod meg utazások nélkül a nyár végét. Oka lehet elsősorban érzelmi, de az anyagi indíttatás sincs kizárva. Jól készülj fel, akkor gördülékeny lesz minden!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEgy régi barátság próbatétel elé kerülhet, és elképzelhető, hogy nem állja ki a próbát. Nincs értelme ragaszkodni hozzá, hiszen ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje. A munkában viszont több dolog alakul úgy, ahogyan azt szeretnéd. Ideális az időszak főnököddel való beszélgetésre, fizetésemelés kérésére, továbbtanulásra, amit – ha ügyesen vezeted elő – a cég fizet.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Szerelmi életedben nehéz helyzet alakul ki. Megtörténhet, hogy a partnered elzárkózik a dolgaitok tisztázásától, és te úgy érzed, már nincs hatásod felette. Sok barát próbál segíteni, értékeld, hogy sokan szeretnek. Munkádban szeretnél valami újat, valami neked testhezállóbbat találni. Ne sürgess semmit, járj nyitott szemmel, és megtalálod álmaid feladatát.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákItt az ideje, hogy többet törődj magaddal. A munkában végre megszűnik a bizonytalanság érzésed, ami miatt már régóta szorongsz. Az is lehet, hogy valakinek a pechje a te hatalmas mázlid lesz. Lelkiismeret-furdalás nélkül használd ki a nem mindennaposnak nevezhető lehetőségeket! A titkos szerelmi viszonyok is átalakulás alatt vannak, legtöbb esemény úgy történik, ahogyan azt te akarod.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Valakitől búcsúzni kell, ami lelkileg nagyon megviselhet. Egy kapcsolatodra, mely az utóbbi időben inkább csak a hullámvölgyek voltak jellemzőek, most még jobban kéne vigyáznod, vagy vége szakad. Munka fronton ne buzgólkodj! Tedd a kötelességedet, de ne hagyd, hogy már szinte hülyére vegyenek, és mások munkáját is veled készíttessék el! Tudd, hol van az egészséges határ!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEléggé válságos helyzet alakulhat ki szerelmeddel, sőt úgy érezheted, képtelen vagy az adott formában folytatni a kapcsolatot. Sajnos most nem alkalmas az idő a tisztázó beszélgetésekre, mert a békítés helyett eldurvulhat a helyzet. Munkában kimagasló eredményeket érhetsz el. Ne foglalkozz az irigyekkel, akik le akarnak beszélni céljaid megvalósításáról!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A bátorság hete ez a mostani. Olyan dolgokon is változtatsz, amikre eddig azért nem került sor, mert féltél az újtól, pontosabban annak következményétől. A magánéletedben olyan változás történik, ami miatt mások szava elakad, nem győznek téged csodálni. Hivatalos ügyek intézésekor gondjaid adódhatnak, mellőzd a beszólásokat! Rezzenéstelen arc, hadd mutassa meg, milyen nevetséges tud lenni egy hatalmaskodó pojáca!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióMostanában kicsit kevesebb a szerencséd a pénzügyekben és az érzelmi életedben is. Ha meg akarod tartani a szerelmedet, akkor nagyon fontos, hogy ne piszkáld állandóan, ne állítsd olyan elvárások elé, amit magad sem tartanál be! Az anyagi gyarapodás megteremtéséhez idővel megkapod a szükséges segítséget, élj vele. Utazásaid jól sikerülnek, épségben oda és vissza is érsz.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Sorsfordító időszak következik, életed több területén várható változás. A munkádban olyan helyzet alakulhat ki, ami még több feladattal, megbízásokkal jár, de busásan meg is jutalmaznak érte. Pároddal nem lesznek köztetek tabu témák. A közös ingatlanvásárlással még várni kell, egyelőre nem találtok olyat, ami mindkettőtöknek megfelel. Vigyázz, hogy a lakás, a ház ne jelentsen béklyót számotokra!

 

BAK [12.21-01.19]

bakA sors valóra váltja álmaidat. Betoppan életedbe álmaid társa, akivel nagy egyetértésben és szenvedélyes szerelemben élhettek. Fontos azonban, hogy ne sürgess semmit. Légy türelmes, légy ápolt, adj magadra, különben alulértékeled magad, no meg a komfortérzetednek is fontos, hogy jó legyen. Munkádat segítik a bolygó állások, kapcsolataidban, ahol kell, ott figyelmeztetnek. Ügyelj a jelekre, melyek adott esetben megerősítenek a választott utat illetően!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha van munkahelyed, örülj annak, és ne vergődj, mint hal a vízparton! Most nem találsz másikat, jobbat pláne nem! A csillagok üzenete egy szó: kivárás. A párkapcsolat terén történő változások miatt kiegyensúlyozott leszel, ha babára vágytok a sors segít, hogy ez az álmotok valóra váljon. Idősebb Vízöntő ne hagyja el magát, attól csak még sötétebbnek látja amúgy is cudar világunkat!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEgy kicsit beljebb kell húzni a nadrágszíjat, és pár hónapra előre takarékoskodni. Várhatóan kemény telünk lesz, készülj fel rá! Baráti kapcsolataidnak igazán most veheted hasznát, segítenek neked a gondok megoldásában. Szerelmi életedben pozitív irányú változások várhatók. Nyugi, még akkor is, ha úgy érzed, most kizárólag rossz dolgok történnek veled. Ez az átalakulás neked csak jót hozhat.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu