Melitta horoszkóp (09.11.-09.17.)

0
415

Kos

(március 21.–április 20.) A mostani bolygóállások alakulása, mozgása támogatja a tervezést, a kitartást, a szorgalmas munkát. Kifejezetten jól jön most az összeszedettség, hiszen szükség lesz a koncentrációra, a figyelemre és a fegyelemre. Az emésztésed most nem az igazi. Válassz egészséges ételeket, melyek nem terhelik emésztőrendszeredet! A hétvégéd eszméletlenül mozgalmas lesz: sok kaland, többféle program hívogat, de közben pihenned is kellene valamikor. Jegyedhez legközelebb álló tevékenység ilyenkor ősszel a szüret, ahol, és amivel kiélheted energikus természetedet. Jó társaság, friss levegő, kell ennél több?   

Bika

(április 21.–május 21.) Ügyeid terveid szerint alakulnak. Persze sosem szabad elbíznod magad, mert akadályoztatás bármikor lehetséges. Kedden, pénteken olyan fényszögek lesznek, amelyek jócskán próbára tesznek, különösen pénzügyi téren. Bármilyen, nem várt kiadások jöhetnek, bárhonnan. Jegyedhez e héten legközelebb álló őszi tevékenység asztali, ajtódísz, vagy más a természetből összegyűjtött ágak, termések érzékkel történő összerakása. Közben lehet mesélni, beszélgetni, de van, akinek ilyenkor jól esik a csend.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ha tanulsz, a bolygók kifejezetten kedvezően támogatnak benne. Ha nem tanulsz, felbukkanhat a vágy, hogy egy teljesen új dologban képezd magad. Nem kell kapkodnod, elég, ha nyitott szemmel jársz, és ráérzel, mikor van annak ott az ideje. Emellett közeli utazás lehetősége jöhet szembe veled. Ragadd meg, de ismétlem, semmit nem szabad elkapkodnod. A hétvégéd a szerelem jegyében telik. Vigyázz, mert egy régi szerelem visszatérése összezavarhat, felkavarhat. Bár lehet, hogy van még dolgod vele. Jegyedhez közelálló őszi tevékenység: a begyűjtés, és a befőzések. Ami zöld maradt, azt is szedd le, pl. paradicsomból, paprikából készíts savanyúságot!

Rák

(06.22.–07.22.)  A Mars és a Szaturnusz között létrejövő fényszög-kapcsolat szerint felerősödhet benned egyfajta riadalom. Rajtad áll, hogy ebből kinek, mennyit adsz ki magadból. A hét utolsó felében egy cseppnyi csalódás megrendítheti érzelmeidet, de ha elfogadod azt, hogy ez az időszak nem a sírig tartó szerelemről szól, és elég erős vagy, akkor szinte semmi nem állhat boldogságod útjába. Jegyedhez közelálló őszi tevékenység: barátokkal, családdal rakjátok össze a természet patikáját, hogy gyermekeitekkel megerősödve vészeljétek át a nehéz téli napokat. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Nem veszel majd komolyan senkit sem, mindenkivel megpróbálsz játszadozni. Igazi hódító szerepét veszed fel, emiatt mindent elkövetsz majd a tökéletes külsődért. Ebben a nagy kavalkádban azonban mégis szerelembe esel.  Az Oroszlán ugyanis gond nélkül elvárja, hogy a párja minden téren kiszolgálja őt. Udvaroljon, hozza le a csillagokat az égről, majd varázsolja el egy vacsorával, kényeztesse az ágyban, és reggel változzon forró kávévá… Rossz hírem van, ezen az őszön ez a te feladatod lesz. A szinglik se higgyék, hogy megússzák ezt. Valaki kihozza belőlük is a szexi szobalányt, aki lesi ura és parancsolója minden óhaját Jegyedhez legközelebb álló őszi tevékenység élvezni a finom, melengető innivalókat, miközben kint már lehűlt az idő.

Szűz

(08.24.–09.23.)  Ha megélhetésről van szó, akkor ezen a héten felemás helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy olyan változások történnek, amelyek miatt szorongóvá válhatsz, de hozhat a sors új lehetőséget is, amely miatt viszont jól érezheted magad. Előfordulhat, hogy beteg rokon, ismerős miatt többet nyugtalankodsz, amíg nem tudni, mi a baj. Párkapcsolatban kedveseddel fontos dolgokat beszélhettek meg, melyek ráhatással lesznek jövőtökre. Jegyedhez legközelebb álló tevékenység a hosszú vénasszonyok nyarán mindenféle séta, kirándulás. Csillagjegyed szülöttei szívesen járják a természetet szeretteikkel. Vigyetek magatokkal pokrócot, tudjátok minek, és elemózsiát a hátizsákban!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Nyereség származhat személyes, vagy üzleti ügyekből. Fontos: a sikert előre sose szabad elkiabálni. Pár héten belül egy bizonyos ember felkelteti az érdeklődésedet, de alaposan próbára is teszi türelmedet. A bátorságod próbája ott kezdődik, hogy magadban kell tisztázni, vajon mi ölte ki a vágyat benned, és el kell döntened, hogyan tovább. Küzdesz, vagy váltasz? Szerdától többet fújod az orrodat a kelleténél. Otthon nem maradhatsz, kell az a szabadnap még másra.  Mérlegként kedveled az őszi délutánokat, szereted csak úgy nézni a festői tájat. Kellemes zene, tábortűz, sütögetés, és a sok jó barát nagyon fel tud tölteni. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Az ősz számodra egy nagy változással indítja a szerelmi életed. Lehet csalódás, veszekedés, kibékülés. Ezt a változást mindenképp pozitívan kell megélned, mert valamiféle nagy dologra készít fel téged. A mostani sok veszekedés oka nem más, mint a munkahelyről haza hordott stressz, amit a párodra zúdítasz, ráadásul legtöbbször ok nélkül. Az egyetlen öröm az ürömben, hogy a stresszt a legjobban a szex oldja, így kedvesed könnyen megbocsátja, ha alkalom adtán neki jut a szurkálódás, amit a főnöködnek szántál, és így övé a jutalom is, amiért elnézi ezt neked! Jegyedhez legközelebb álló őszi tevékenység valamilyen sport, csapatban vagy egyedül, ahogy tetszik. Biciklizés, futás, canopy, bármi, ami jól esik. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   Nehezebbnek érezheted az életet, mint korábban. Hiszen olyan terhek nyomhatják most a válladat, amelyek miatt talán éjszaka nem jön álom a szemedre. Váratlan kiadások borzolhatják az idegeidet. Meg kell próbálni szorosabbra húzni a nadrágszíjat. A házasságokban, együttélésekben a társad kötheti az ebet a karóhoz. Ha engedékenyebb leszel vele, visszatér a nyugalom közétek.  Ilyenkor ősszel szívesen süthetsz egy finom almás pitét, melyet örömmel oszthatsz meg a hazatérő szeretteiddel.

Bak 

(12.22.-01.20.) Ne várj más emberekre azért, hogy végigvihesd terveidet! Még ma állj neki céljaid megvalósításának! Egy régi közmondás szerint: „Magad csináld uram, ha szolgád nincsen”. Higgy benne, megéri a fáradtság, hisz hamarosan élvezheted munkád gyümölcsét. Szerelmes vagy? Élvezd ki, amíg lehet, engedd, hogy partnered kényeztessen. Mivel a Bak szülött kifinomult érzékkel rendelkezik, csodásan rak össze őszi kosarat, alkot, díszít a természet ajándékaiból. Használd ki benned rejlő tehetséget, és ne szégyelld, ha azt mások csodálják.  

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Lehet, hogy valaki nem tartja be az ígéretét, vagy olyan esemény történhet, amely miatt csalódottnak érezheted magad ezen a héten. Nagyon fontos, hogy ne fojtsd el az érzéseidet, mert ha gyötröd magad, akkor abból akár betegség is kialakulhat! Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermekedre most kellő hatást tudsz gyakorolni. Itt van az ősz, itt van újra, ne gubózz be, használd ki a természet látványát! Sétálj, túrázz, és csodáld az őszi leveleket! Egy festmény is gyönyörű, de ezt a látványt nem múlja felül semmi. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Messzebbről a dolgok sokkal szebbnek tűnnek, mint amilyenek azok valójában. Mint amikor közeledünk egy emberhez, és feltűnnek az apró kis bőrhibák, a ráncok, kellemetlen szagok, melyekről messziről mit se tudtunk. Előfordulhat, hogy te is így érzel egy régi/új munkatársaddal. Ne zavarjon az, ha a sok együtt töltött idő után már egy kis magányra vágynál! Halak szülött imádja a meghitt pillanatokat, élvezi a finom, melengető innivalókat, miközben kint már kezd lehűlni az idő, reggelenként fehéren deresedni a táj.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu