Melitta horoszkóp (11.07.-11.13.)

0
357
Fotó: pixabay.com

KOS

(március 21.–április 20.) Ezen a héten végre rád talál a szerelem. Mindent gyönyörű színben fogsz látni, és csak erre a fantasztikus érzésre leszel képes koncentrálni. A barátaid végig ott vannak veled, és támogatnak. Szóval semmi esetre se felejtsd el őket, és ne tölts velük kevesebb időt, mint eddig! Azért ebben a párkapcsolatra szánt időben ismerd meg a nagy Őt is, nehogy meglepetés érjen! Az illóolajos, meleg fürdő kiegyensúlyozottságot, ellazulást ígér e jegy szülöttjének. Mivel a bőröd zsírosodásra hajlamos, ha csak teheted, kerüld a körülményes, faggyútermelődést szabályozó eljárásokat! Viszont naponta érdemes hármas hatású arclemosót használni.

Bika

(április 21.–május 21.) Tedd végleg a múltévá az eddigi rossz tapasztalatokat! Az év hátralévő részében több olyan emberrel találkozhatsz, akikkel akár több is kialakulhat, mint barátság. Csak az a baj, hogy félsz a csalódástól. Engedd el a félelmeidet, és nyiss egy új fejezetet a társasági életedben! Sajnos gyakran érezheted fáradtnak magad. Próbáld ki a vízben köveken taposást, lépkedj helyben egyik lábaddal a hideg vízben, másikkal meleg vízben fél percig, majd cseréld meg a lábaidat, alaposan töröld át lábfejedet, húzz fel zoknit/harisnyát, míg az újra felmelegszik.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) )  Oké, hogy egy nagyon modern világban élünk, de nem minden csak a facebookról és a virtuális életről szól. Mindig ott van a kezedben a telefon és így esélyed sincs, hogy közeledjen valaki is feléd. Én értem, hogy ott is tudod tartani a kapcsolatot az emberekkel, de ha személyesen is beszélhetsz velük, az sokkal tartalmasabb barátságot alakít ki köztetek. Szóval tedd le azt a telefont, és nyiss valóságban is a világ felé! Az Ikrek gyenge pontjai az idegek és a légzőszervek, tehát egy kiadós gyalogtúra alatt nemcsak a tüdejét, de a fejét is alaposan átszellőztetheti. Kényeztesd magad aromafürdővel, mert ezzel a kikapcsolódással egyszerre számos panaszt enyhíthetsz. 

Rák

(06.22.–07.22.) Számodra nem létezik az a szó, hogy lehetetlen. Megállíthatatlanul mész előre. Néha azért kicsit elszomorodsz, hogy a sok igyekezeted ellenére mások jobb eredményt érnek el, fele annyi fáradozással. De ne foglalkozz másokkal! Saját magadért tegyél mindent! Mennyei élményeket nyújthat a kikapcsolódás, amennyiben kihasználod a csillagok erejét. A pozitív gondolkodás erejét meditációból, vagy autogén tréningből merítheted. A gyomron kívül a mell tartozik a Rák uralma alá, ezért mellkasod célirányos ápolásra van szükség.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Nem kell túlságosan megerőltetned magad, hogy jól sikerüljenek a dolgaid. Ez hatalmas magabiztossággal tölt el, amit fordíthatsz jó célokra, de el is szállhatsz magadtól. Szóval tartsd meg a mértéket minden szempontból, és akkor elkerülnek a problémák! Gyakori hasfájás esetén nézz utána annak, amiket eszel, de ha nem múlik, feltétlenül orvos kell! Vonz a szépség, a harmónia, és nagyon ügyelsz a külsődre. A tánc például kielégíti az esztétikum iránti vágyadat, emellett izomtréning, szórakozás és sport egyben. Kell ennél több? 

Szűz

(08.24.–09.23.) Folyamatosan csak mész-mész, és egy pillanatra sem pihensz. Mindenki látja, hogy sok energiád van, de inkább csak olyan feladatokat vállalj el, amelyeket biztosan meg tudsz oldani! Ne hagyd, hogy kihasználjanak! Esténként, de napközben is, ha átfáztál, a holt-tengeri sóval készített fürdő serkenti a vérkeringésedet, de amikor arra szükség van, ellazít. Keverj össze egy kis műanyag pohár tengeri sót 3 csepp szegfűszegolajjal, majd a keveréket öntsd a fürdővizedbe, és csak legyél ott, merülj el a habokban.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Nem ez lesz a legjobb hét az életedben. Sok mindent fognak a fejedhez vágni, többnyire igazságtalanul, és nem tehetsz ellene semmit. Csak könnyedén tovább kell lépned ezeken a rosszindulatú kritikákon, nem kell törődni velük. Mert már azt sem érdemlik meg, hogy meghallgasd őket, nemhogy egy percet is gondolkodj rajtuk. Nagyon fontos, hogy ne ereszkedj le az ő szintjükre. Te sokkal jobb vagy náluk! Az ájurvédikus kúra a legjobb regenerációs program. A testtípusodnak megfelelő táplálkozás, tisztítómódszer és masszázs új energiákat ad! A gőzölgő vízbe csepegtetett kevés növényi olaj pedig nyugtató hatású.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Fiatal Skorpió egyetlen egy dologban lehet biztos: november hónapban változtatnod kell a sulihoz való hozzáállásodon. Már egy ideje elkezdődött, és ha már itt az elején elengeded magad, nagyon nehéz lesz minden egyes baklövésedet helyre hozni a félév vége előtt. A tanáraid támogatni fognak, ha azt látják, hogy szeretnél változtatni. Szóval hajrá! A leginkább a vízben végezhető mozgásformák hozhatnak ezen a héten lázba. Úszás, vagy aquafitnesz közben erősítheted izmaidat, javul a tartásod, és szellemileg is felfrissülhetsz.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   Rengeteget küzdesz azért, hogy találj magad mellé egy igaz társat, és már annyira vágysz rá, hogy akármit megtennél érte. De gondolj csak bele, az emberek többsége egyedül van, és így is boldog egy közösség tagjaként, amely azalatt alakult ki, amíg te a nagy őt keresed. Szóval inkább te is tölts több időt a barátaiddal, és gyűjts sok-sok tapasztalatot velük együtt! Hidd el, majd megtalál magától az a valaki, akit olyan nagyon kerestél! A sok összevisszaságban friss, könnyű aromákkal, illatokkal körülvéve érezheted magad egyre jobban. Már most rá tudsz hangolódni a téli ünnepkörre, annak varázsára.

Bak 

(12.22.-01.20.)   Ez a hét rengeteg kihívás elé állít. De te nem adhatod fel! Mindegyik problémádra találsz kreatív megoldást, és minden váratlan helyzetből hipp – hopp kivágod magad. Tudd, hogy mindig számíthatsz valaki segítségére, még akkor is, ha úgy érzed, hogy mindenki összeesküdött ellened! Az idei ünnepek az ismert okok miatt mások lesznek. Ne hibáztass senkit a személyes kontaktusok csökkenő számáért, inkább tervezd meg, hogyan tudod kivédeni a vírusok gonosz támadását! Esténként kényeztesd magad, egy rózsaillatú, hosszú fürdővel, ami tökéletes bőr- és lélekkényeztető.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Szárnyakat kapsz, és legyen szó akármilyen feladatról, te könnyedén megoldod. Lehet, hogy egyesek irigykedni fognak rád ezért, és csípős megjegyzéseket tesznek, de téged nem érdekel, mert nem engeded, hogy ezek a rosszindulatú megjegyzések eltántorítsanak a céljaidtól. Amennyiben úgy érzed, tested, lelked kezd lelassulni, téli álmot szeretnél aludni, a koriander és az eukaliptusz illóolaja fokozza az éberséget, növeli a koncentrálóképességet. Használatát te dolgozd ki magadnak olyan formában, ami számodra a legjobb. Használhatod párologtatóban, potpourriként, …stb.

Halak

(02.20.– 03.20.) Sok régi tervedet megvalósíthatod. Minden feladatot a legjobb tudásod szerint szeretnél teljesíteni. Ez szuper, de azért lazítani is kell. Új célokat is kitűzöl magadnak, amik miatt még mozgalmasabb lesz ez a heted. Minden téren jól fogsz teljesíteni, és a hónap végén be is gyűjtheted a jutalmad. Ilyenkor novemberben nagy szükség van tested, lelked szinten tartására. Iktass be a napirendedbe több apró szünetet, hallgass zenét, de ha szereted a testmasszázst, iratkozz be valami olyan masszőrhöz, aki nem zavar, ha dolgozik a testeden! A körömvirág-olajos testmasszázs ellazítja az izmokat, fiatalítja az agyongyötört bőrt.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu