2019. június 22-től június 28-ig

Kos

Júniusnak ez a hete kínálja a legjobb alkalmat, hogy a kedvesével megtapasztalja a termálvizek, fürdők nyugtató és gyógyhatását. Gyermekeivel való kapcsolatán is ekkor javíthat, igen jelentős mértékben. Szüksége van rá: ön is, és legapróbb családtagjai is különösen éhessé váltak a megértésre, törődésre, szeretetre. Pihenés után viszont nagyon észnél kell lenniük, visszafogniuk a kiadásokat! A kritikus időszak, ha nem is sokáig, de még tart majd.

Intelem: A szomszédokkal folytatott vitákban jobb a békés megegyezésre törekedni.

Bika

Társa személye nem feltétlen akkor ideális, amikor azt az ön környezete annak látja. Hanem akkor, ha a szívéhez a legközelebb áll. Ez, és csakis ez számítson, így biztosan jó döntést fog hozni. Persze jó lenne nagyon hamar! A hónap második fele két részre osztható a pénzügyek tekintetében. A Bikák június 23, 24-ig a bevételeiket, míg 25-ig a költségeiket számolgatják. Megdöbbentő felfedezésre jutnak: többet költöttek, mint amennyit megkerestek.

Intelem: A múlton való rágódás csak egy bizonyos ideig hasznos, amíg valóban van még tanulság, amit nem szűrt le. Azon túl már csak kesergés, és csupán akadálya a továbblépésnek.

Ikrek

ötelezettségek teljesítésével, és sok-sok kisebb változással köszönt be ez a hét. De hamarosan érezni fogja, hogy már nem csak a munkálkodásé a fő szerep. A kapcsolat házában lévő Vénuszt hamarosan követni fogja egy nagy szerencsebolygó, a Jupiter. Ez pedig azt jelzi, hogy ha eddig sikerült is beleásnia magát a teendőibe, mostantól egészen más oldaláról kell megmutatkoznia. Nincs kizárva egy házasság sem, azzal, akit párjául végre elfogad.

Intelem: Legyen óvatos, és ne az erő, hanem a furfang módszerét alkalmazza a védekezésnél!

Rák

Csak a sietséget, és korunk betegségét, a mindent azonnal akarást kell elfelednie. Ha ezt megtanulta, boldogabb, teljesebb, és igazán szeretetteljesebb is lesz. Kevesebb illúzióval, de több, valódibb boldogsággal. És akkor a kapcsolat már nem csak cél lesz, de eszköz is a saját kiteljesedéséhez. Pénzügyei nem valami jók, valószínűleg hozzá kell nyúlniuk a tartalékokhoz. Amint lesz némi bevétele, az elvett összeget azonnal pótolja!

Intelem: A selejtezésben tartson mértéket, ne érintse társa féltett régiségeit, mert abból nagy családi perpatvar lehet!

Oroszlán

A Jupiter annyira jóindulatú, hogy még hátrálva is gyarapodást hoz az Oroszlánoknak. Nemsokára minden a bőségről fog szólni. A szerelemből csak annyit érdemes komolyan vennie, amennyit meg is tud valósítani belőle. Egyébként éppen saját maga válhat a saját álmai letarolójává. És ez még akkor is így van, ha mindenki mást vádolna illúziói romba döntésével. Ne azzal törődjön hát, ami mulandó, veszendő, vagy megfoghatatlan! Hanem azon igyekezzen, hogy minél több jónak tudjon szilárd alapot adni!

Intelem: Hosszabb távon egy társulás jelenthet nagyobb anyagi biztonságot, efféle szerződéskötések előkészítését már ma megkezdheti.

Szűz

A Plútó az otthon házában vesztegelve támadja folyamatosan a kapcsolat házán átvonuló Uránuszt. Ez egyrészt azt is jelentheti, hogy az otthonában mindennapossá váltak a konfliktusok, a házastársi összetűzések. De jó, ha tudja, hogy mindez nem ok és cél nélkül való. Mindaddig tapasztalni fogja a kapcsolat forrongását, amíg új célt, új irányt, és ugyanakkor és ezzel együtt megfelelő okot és indokot ad a kapcsolata irányának. Spirituálisan az energiaáramlás miatt célszerű, ha nemcsak megkeresik, hanem el is költik a pénzt. Úgy néz ki év végéig lesz mit a „tejbe aprítaniuk”.

Intelem: Baráti, családi társaságban felhőtlen szórakozást ígérnek a csillagok. A mulatságokat ne kerülje el!

Mérleg

Szerelmi életében, társkapcsolatában még mindig az illúziók korát éli. Ezt továbbra is kétféleképpen jelentkezik: az egekben lebeg, minden ok és alap nélkül, avagy ellenkezőleg, még a kevés pozitívumot is tagadja, nem vesz tudomást róla. Időről-időre váltakozhat, felcserélődhet a kettő. Ha ez azért van, mert távkapcsolatban élnek, egyiküket külföldre vitte a sorsa, a munkahelye, akkor idővel rendeződhet a helyzet. De ha saját szeszélyei folytán csapong, akkor komoly gondok várhatók.

Intelem: Uralkodó bolygója kedvező fényszögbe kerül ma az Uránusszal, ami a szerelemben, vagy a gyermekekkel kapcsolatban okozhat hirtelen változásokat.

Skorpió

Ha eddig a barátság fontosabb is volt a szerelemnél, most fordul a kocka. Ám nem biztos, hogy állandó partnere örülni fog ennek a fordulatnak. Ugyanis a Vénusz helyzete inkább egy titkos kapcsolat lehetőségének kedvez. Még szerencse, hogy a Skorpió szülöttek a mérlegelésben a legjobbak ezen a héten. Ez segíthet abban, hogy túléljék a sok nyűggel, szomorú veszteséggel, anyagi kiadással járó időszakot.

Intelem: Keresse a jóindulatú, pozitív kisugárzású emberek társaságát, mert lelkének szüksége van az áthangolódásra.

Nyilas

A magányosoknak ez hét pozitív változást jelez: társra találhatnak. Sőt, lehet, hogy amíg eddig szűkösen mérte a partnert a sorsuk, most annál többet adhat. Talán nehéz is lesz dönteni, hogy a sok vonzó lehetőség közül melyiket részesítsék előnyben. Ahogy a puding próbája az evés, lehet, hogy most is csak a kóstolóval, vagy – fogalmazzunk úgy – próbatétellel juthatnak logikus, értelmes döntésre. Pénzügyekben továbbra is egy helyben toporgás mutatkozik egész héten.

Intelem: A nyári melegben csábító a fagylalt, de egészsége megőrzése érdekében legyen óvatos a jéghegyekkel!

Bak 

Ez az időszak rózsaszín ködökben találja önt. Szerelmes, és hála istennek ez a szemét borító ködpára csak lassan ereszkedik fel pilláiról. A nagy szerelem múltán sem kell mindjárt jajgatnia: arról van csak szó, hogy lassan beköszöntő ősz közepére már reálisabban, megtévesztő illúziók nélkül látja a kapcsolatát. Kiadásai megnövekszenek. Akár akarják, akár nem, folyik ki a pénz. Sok tervezhető, és még több váratlan költség okoz majd fejfájást, még egy jó ideig.

Intelem: Baráti kapcsolatainak fontossága nagyon megnő, rengeteg támogatást kaphat tőlük.

Vízöntő

Kapcsolati kérdésekben még mindig a mogorva Szaturnusz irányítását érezheti. Ez azonban csak akkor okoz nehéz szívfájdalmakat, ha ön, vagy a társa képtelen az elköteleződésre, és a komolyságra bizonyos kérdésekben. Például abban, hogy kinek mekkora felelősséget kell vállalnia kapcsolatukban. Ez az időszak bizony nem a felhőtlen mézeshetek ideje, mégis jól is megélhető. Pénzügyek: már fellélegezhetnek, de ez még nem a Kánaán. Csupán picit könnyebb lesz beosztani a pénzt.

Intelem: A titkos viszony pedig megfontolandó, elsősorban a kötelezően szomorkás mellékíze miatt!

Halak

Szerelmi élete nagyban függ attól, hogy mennyire remekel az otthonteremtésben. Minél díszesebb, szebb a fészke, annál sikeresebb lehet a kapcsolatában is. A Neptunusz és a Jupiter kedvező fényszöge jót tesz a nyaralásra indulóknak. Hűsítő és meleg fürdőkre, táncra, zarándokutakra hív ez a csillagzat. Fontos: a konokság, a túlzott ragaszkodás és akaratosság csak megnehezítheti a dolgunkat. Minden téren. Egy aktuálisan lejáró kinnlevőség nem jön be. Sajnos az, aki kölcsönkér, nem biztos, hogy pár hónap múlva jobban fog állni, és semmi garancia sincs arra, hogy a közeljövőben vissza tudja adni.

Intelem: A napfény megnövelte a mozgásigényét, ami hozzásegítheti a felesleges kilók leadásához.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu