2019. november 30-tól december 6-ig

Kos

A mostani nehézségek után elkezdenek egészen jól működni körülötted a dolgok. Már nemcsak a te hozzáállásod válik pozitívvá, de végre nagyobb támogatást érzel a környezeted részéről is. A hét második fele magában hordozza egy összeugrás lehetőségét, melyen csakis a te türelmed és együttműködő természeted segíthet túljutni. Ebben az időben főleg a másokkal történő egyeztetésekkel gyűlhet meg a bajod. Ügyelned kell arra is, nehogy túlságosan sok kötelezettséget vállalj, mivel könnyebben elkaphat a hév, és olyasmire is igent mondasz, amit később megbánhatsz! Heti motiváció: közlekedj óvatosan, szeretteidnek szükségük van rád!

Bika

Ezekben a napokban a szokásosnál is nagyon önfegyelemre és kötelességtudatra van szükséged, de ügyelned kell arra, hogy a környezeted felé ne támassz túlzott elvárásokat. Tudod, nem mindenki olyan, mint te. Az ünnepek elégedettséget, harmóniát és nyugalmat hoznak majd, valamint a szeretettség érzését. Jó alkalmat adnak arra, hogy lappangó vitákat és feszültségeket egyszer és mindenkorra lezárjuk, megbocsássunk magunknak és másoknak egyaránt. Heti motiváció: gondolkodj, higgy, álmodj! Így, együtt!

Ikrek

Ezekben a napokban a szokásosnál is nagyon önfegyelemre és kötelességtudatra van szükséged, de ügyelned kell arra, hogy a környezeted felé ne támassz túlzott elvárásokat. Tudod, nem mindenki olyan, mint te. Az ünnepek elégedettséget, harmóniát és nyugalmat hoznak majd, valamint a szeretettség érzését. Jó alkalmat adnak arra, hogy lappangó vitákat és feszültségeket egyszer és mindenkorra lezárjuk, megbocsássunk magunknak és másoknak egyaránt. Heti motiváció: gondolkodj, higgy, álmodj! Így, együtt!

Rák

Magánéletedben felpöröghetnek az események. Népszerűnek és vonzónak érezheted magadat, amit csak tovább erősít, hogy egy régi, vagy eddig ismeretlen személy egyre többször kerül az utadba, gyaníthatóan nem véletlenül. Ha partnerkapcsolatban élsz, mérlegelned kell, mennyit ér meg egy esetleges futó kaland, ha viszont egyedül, megédesítheti az ünnepet egy új szerelem. Izgalmat, és kellemes meglepetéseket hozhat a közeledő ünnep számodra. Légy boldog, díszíts, készülődj, és ha ezek közé egy kisebb csalódás is vegyül, az átmeneti, ne ess kétségbe! Heti motiváció: csak annak valósul meg minden, aki mindent megálmodik.

Oroszlán

Több mint valószínű, módosítani kell néhány terveden, de ez a fő elhatározásokat nem változtatja meg. Úgy is mondanám, inkább némi felismeréssel, jobb döntéseket hozol. Ezekben a napokban kerüld az eladósodást és a felesleges kötelezettségvállalást! Ügyelj arra is, hogy haszontalan kiadásokkal ne terheld az amúgy is szoros költségvetésedet! Légy igazi Oroszlán, nem kell megfelelned senki igényeinek! Ha egy barátod a tanácsodat, vagy segítségedet kéri, állj a rendelkezésére! Különösen akkor, ha arra kér, hogy segítsd rendezni megromlott kapcsolatát szeretteivel. Heti motiváció: tölts minél több időt azokkal, akik feltétel nélkül szeretnek!

Szűz

A héten egy sor határidőt kell teljesítened, ami nem kis idegességhez vezethet. Ha nem tartod kézben a dolgokat, és figyelmed lankad, könnyen hiba csúszik be a gépezetbe. Konyhában, úton, a kapkodás miatt, kisebb baleset következhet be, ezért ebben az időszakban jobban kell koncentrálnod, hogy elkerülj minden bajt. Mindenfajta készülődés az ünnepekre elhozza számodra a békét, harmóniát és a várakozás boldog örömét. Élvezd ki a feléd áradó szeretetet és találkozz olyanokkal is, akikkel csak ritkán van alkalmad együtt tölteni az időt! Heti motiváció: ne hagyd, hogy kizárólag a múltad határozza meg a jövőd, mert az csak egy lecke volt, nem életfogytiglani ítélet!

Mérleg

Vigyázz arra, hogy ne vállalj túl sokat! Ha lehetőséged engedi, oszd meg feladataidat másokkal! Próbáld kordában tartani az érzelmeidet, különben elhúzódó feszültségre kell számítanod! Ha tudod, válassz inkább egy elegánsabb, kimértebb megoldást a helyzetek kezelésére!  Kerüld az olyan emberek társaságát, akik csak negatív rezgésekkel bírnak! Az ünnepi előkészületekben ne keseredj el, ha valami nem sikerül tökéletesre! Nem kell bizonyítanod senkinek semmit. Heti motiváció: sose azt nézd, milyen élete van a másiknak! Azt az életet ő ismeri, nem biztos, hogy az neked jó lenne.

Skorpió

A hét elején valaki erőszakosan közelít hozzád. Úgy tűnik, az a célja, hogy ártson neked. Jó módszer lehet a leállítására, ha te nyugodt maradsz, de határozottan és érthetően reagálsz a dolgokra. Nem kell felvenned a kesztyűt senkivel, ha nem akarod!  Továbbra is legyél kitartó, céltudatos a munkában! Könnyen lehet, egy előléptetés, vagy pénzbeli jutalom vár rád. Amennyiben ebben az időszakban kezdeményeznél, vagy változtatnál valamit, akkor még több segítségre, támogatásra találsz majd. Heti motiváció: ne pazarold az energiádat olyanokra, akik nem szeretnek téged!

Nyilas

Az élet kompromisszumok sorozata, muszáj alkalmazkodnunk a külső körülményekhez. Szükséged lesz minden éberségedre, mert egymás után több választási lehetőséget kínál neked az élet. Ne akarj mindenben tökéletes lenni, mert az úgysem fog mindig úgy sikerülni az adott körülmények között! Használd ezeket az adventi napokat a feltöltődésre és szeretteiddel való még szorosabb viszony kiépítésére! Az életben végül mindig a család, másoknál a legjobb barátok maradnak, ahova fordulhatnak a bajban. Heti motiváció: senki nem tökéletes, de vannak, akik tökéletesek egymás számára.

Bak 

Ezekben a napokban nem történhet olyan veszekedés, melyet egy ölelés és/vagy egy csók ne tudna orvosolni. Törekedj arra, hogy ezek mindig legyenek ott a tarsolyodban! Az elkövetkezendő hétvégeken extra terhet ró rád az ünnepi készülődés, idegesít a tolongó, vásárolgató tömeg. Segíthet a helyzeten, ha valakivel, valakikkel jársz, kelsz. A személyre szabott vásárlások lebonyolításánál a te figyelmedre lesz szükség, mivel nagy az esélye annak, hogy egy csábító ajánlat végül sokkal drágábbnak bizonyul majd, mint gondoltad. Ügyelj arra, hogy felesleges kötelezettséget ne vállalj ebben az őrült időszakban! Az ünnepek öröme hamar elmúlik, egy rossz hitel viszont sokáig megmarad. Heti motiváció: ne azt hibáztasd, ami bejön az életedbe, hanem azt nézd meg, miért volt arra szükséged!

Vízöntő

Hét elején csábító ajánlatok késztetnek arra, hogy erődön felül próbálj megszerezni valamit. Jól gondold meg, milyen kötelezettséget vállalsz, csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér! Péntektől már a szeretettel teli várakozásról szólnak az elkövetkezendő napok, hetek és ezt az sem tudja megzavarni, hogy minden lassabban, több idő, energia ráfordítással sikerül. Vedd elő a híres kreativitásodat és oldd meg a problémákat okosan, a magad módján! Végül ez jobban sikerülhet, mint az eredeti, azaz alap ötlet. Heti motiváció: ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved.

Halak

Egy kreatív ötlet jelenik meg a fejedben, amivel megtöbbszörözheted a bevételeidet.  Ha vállalod a kockázatot, talán sokat veszítesz, de ha sikerül a terved, komoly előrelépést tehetsz. Az év vége felé nagy kérdésed az lesz, vajon belevágsz-e valami újba. Idén már nincs olyan, ami nem várhatna az új év elejéig. Amennyiben fáradtnak, kimerültnek érzed magad, ahogy mindenki, te is gyakran nyúlsz megszokott doppingszerekhez, mint kávé, tea, energiaital, amelyek stimulálnak. Erre minden bizonnyal néha szükség is van, de ne feledd, hogy remekül kiváltható azzal is, ha mozogsz, különösen a szabad levegőn! Heti motiváció: attól a pillanattól, hogy utálsz valakit, legyőztek.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu