Milyen kilátásain lehetnek a magánéletben, s milyenek a munka területén a jövő héten? Ebben segít nekünk eligazodni Melitta, aki most egy-egy csillagjegy szülöttjének “használható” babonaságot is megjelöl!

KOS [03.21-04.20]

kos

 

Ez az időszak erőt, megnyugvást hoz lelkébe. Vége a bizonytalanságnak, ha nem puskázza el megint, önre talál a nagy szerelem. Alkotó erői így felszabadulnak, csodadolgokra lesz képes. Munkájában jelenleg is aprólékos és precíz. Gyakran maga csinál mindent, mert kritikus szemlélete szerint senki nem tudja olyan jól elvégezni a feladatokat, mint saját maga. Heti babona: A fonákján felvett alsónemű megvédi önt minden rosszakaró incselkedéstől.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Kapcsolatainak próbaköve a pénz. Ez az időszak minden erőfeszítés ellenére csak szerény eredményt ígér, fordulatra pár hét múlva lehet számítani. Sajnos a kollégái többségét elsodorják a következő napok megpróbáltatásai. Figyelme középpontjában tehát folyamatosan az egzisztencia áll, persze az is igaz, hogy a munkájában bekövetkező változások kihatnak életének más területeire is. Heti babona: A talált fémpénz megfial önnél, ezért hordja pénztárcájában, és lehetőleg ne adja ki.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Most minden összeesküdhet a jelentősebb összeget igénylő terve ellen. De ez balszerencsés fordulat megmentheti az adósságcsapdától. A hét vége felé ismét a munkájával kapcsolatos ügyek kerülnek terítékre, sok dolgot tisztázni kell. Szinte egész héten sok örömben lesz része szerelmi téren. Ha friss keletű, épp csak most bontakozó a kapcsolata, számíthat rá, hogy ebből még tartós együttlét is kerekedhet. Heti babona: Este sose vigye ki a szemetet, mert azzal szerencséjét dobja ki.

RÁK [06.22-07.22]

rákFelettese anyagi gondja áthúzhatja számítását. Zsonglőrködnie kell a lehetőségekkel, hogy átvészelje a nehéz periódust. De megnyugtató ígéretekkel kecsegtetik a csillagok, hiszen pár héten belül enyhül a nyomás és nem csak a régebbi követelését sikerül megkapnia, hanem a munkájában is kedvező fordulat várható. Kapcsolatában felizzik a szenvedély, ami akár házassággal is végződhet. Heti babona: Ha jobb tenyere viszket, elég sok pénzt fog kiadni, míg ha a bal tenyere, némi plusz bevétel várható!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Sok önfegyelemre lesz szüksége, hogy ne kövesse el újra a régi hibákat. Korábbi sikerei most egyfajta szemellenzőként elhomályosítják a tisztánlátását, és emiatt képtelen elfogadni az átmeneti kényszerpihenőket. A hét elején Vénusz elbűvölővé teszi. Lehetséges, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. Heti babona: Ha már elindult valahova, ne forduljon vissza, mert különben ügyét, amiben eljárni szeretne, nem fogja tudni sikerre vinni!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Ezen a héten különösen fontosnak érzi, hogy többet foglalkozzon saját személyiségével, és ez munkájában is meglátszódjon. Bölcs gondolat, hogy feladatait maximális odafigyeléssel szeretné elvégezni, de érzéseire is jobban figyelnie kell! Szerelemben újra átgondolhatja azokat a hosszú távú terveit, amelyeket az elmúlt évben már nem tudott realizálni. A Vénusz most segíthet, hogy befejezze, amit elkezdett. Heti babona: Temetés után ki kell meszelni a házat, akkor a halott szelleme nem jön vissza.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Szenvedélyessége nem engedi nyugodni. Mindenben kutakodik, örökké a dolgok mélyére akar látni. Amennyiben társas kapcsolatban él, de eddig bonyolult volt minden, stabilizálódnak a dolgai. Társa hosszú távon is megbízható partnere lesz. Munkahelyén mindent rögtön akar megoldani, hiszen óriási elmaradásban van, annak ellenére, hogy még Húsvétkor sem lógatta a lábát. Érzelmeit nem szívesen tárja fel, még kollégái előtt sem. Heti babona: Veszekedést, hirtelen viszályt jelent, ha véletlenül kiborít egy kis sót.


SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTovábbnyújtózkodott, mint ameddig takarója ért, ezért most új pénzforrások után kell néznie. A hét második felében azonban rájön, nem is olyan egyszerű munkát szerezni, még akkor sem, ha önről mindenki tudja, hogy megbízható, használható munkaerő. Magánéletében végre kezd olvadni a jég. Ismét sikerül szót értenie párjával. De a siker nem jön könnyen, még egy kis engesztelés ráfér, mivel nem felejti el könnyen a kimondott csúnya, dorgáló szavakat. Heti babona: Soha ne varrjon fel egy gombot úgy, hogy az a ruha, amire fel kell varrni, önön van!

NYILAS [11.22-12.20]

A munkahelyi pletykákból él, információt kap és ad, miközben igyekszik saját malmára hajtani a

nyilas

vizet. Főnökénél is megpróbál bevágódni, abban bízva, hogy ezzel bebetonozza állását. Vigyázzon,

hogy ne vigye túlzásba a kellemkedést! A héten találkozik egy megnyerő modorú emberrel, aki nyugalmával lecsillapíthatja háborgó idegeit. Ezzel együtt megdobogtatja már foglalt szívét. Heti babona: A bejárati ajtaja

kívül, belül legyen akadálymentes, hogy még szimbolikusan is kimenjen a balszerencse, és bejöjjön helyette a csí.


BAK [12.21-01.19]

bak

Pénzügyi manőverekhez nem ígérnek sok jót erre a hétre a csillagok. Ne kockáztasson, ha nem látja át a részleteket, különben a véletlenek kedvezőtlen alakulása miatt veszítene! A magányos Bakok életében megérkezik a várva várt szerelem. Természetesen kicsi a valószínűsége annak, hogy csak úgy becsönget az ajtón. Szükséges, hogy kimozduljon, teret és lehetőséget adjon a közeledéseknek, merthogy több is jön egyszerre! Heti babona: Ha valami jó hírrel örvendeztetik meg, cserébe, segítsen valakinek, hogy minél több jót vonzzon magához!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Sikerül elérnie célját a munkában, és ez egyre inkább látszik. Úgyhogy engedjen meg magának egy kis pihenést, lazítást. Önnek is szüksége van a feltöltődésre. Vitás helyzeteknél mindig számoljon el háromig, mert különben vesztesként jöhet ki a konfliktusokból. Magánélet: ne csak a hét végén babusgassa kedvesét, a hétköznapokba is kell színt vinni! Heti babona: Ha elveszített valamit, ne bánja! Lehet, hogy megtalálójának nagyobb szüksége volt rá!

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Merő tettvágy, amikor nekikezd feladatainak, ám hamar kimerül – főleg szellemileg. Teherbírása sajnos nincs összhangban vágyaival. Ötleteit egyelőre tartsa inkább fiókban, és majd később, valamikor újhold idején szedje elő! Lehetséges, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem vállalhat nyilvánosan. Legyen diszkrétebb, a pletyka nem használ sem új kapcsolatának, sem pedig lelkiismeretének. Heti babona: Ha otthonában meglátogat valakit, üljön le annak ágyára, nehogy elvigye az álmát!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu