Heti horoszkóp 2017. április 1-től 7-ig

0
1001

Ez a hét se indulhat a horoszkóp nélkül! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Hullámzó szintű pénzügyi helyzetek alakulhatnak ki a héten, melyek általában az átgondolatlan kiadásokból származnak. Mivel imádod a szép holmikat, és nem tudsz ellenállni a csábításnak, legtöbbször ebből adódnak a pénzügyi nehézségek. Szerelemben valószínűleg akadnának új lehetőségek is, most azonban a stabilitás és a meghittség lesz a fontosabb. Érdemes elkerülnöd a túlzott munkamániát, ami mögött nemcsak a sikerélményre való vágyakozás, hanem egyfajta egyedüllét kompenzáció is megbújhat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNapszerű kisugárzásod másokat is jókedvre deríthet. Fantáziadús ötleteid révén karrieredben több figyelmet kaphatsz, azonban a kidolgozást érdemes csapatmunkában megvalósítani. Ügyelj arra, hogy csupa szív kapcsolataid révén ne válj kihasználhatóvá, megvezethetővé! A magánéletedet illetően szabadságigényed kissé csökkenhet, és az elköteleződés felé fordulsz inkább. De úgyis te érzed, mikor értél be a komolyabb felelősségvállalásra.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Célorientált Ikrekként hajszálpontos tervekre lehet szükséged ahhoz, hogy erődet megfelelően használhasd fel. A szerelemben szerencsés vagy, hiszen folytonos kalandokban lehet részed, ráadásul a szerelem bolygója támogatásával megtalálod azt az embert, akire tested, lelked vágyott. Ő lesz a másik feled. Karriered megrekedésének is vége van, új dolgokat, sikeres pénzügyi tranzakciókat hajtasz végre, ami még nagyobb lendületet ad a későbbiekhez.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákFejlődésnek indulhatnak emberi és társas kapcsolataid ezen a héten. A megbízható társ lételemed. Az együttélés, stabilitás eléréséhez azonban szükséged lehet időnként arra is, hogy változtass szemléletmódodon, és alkalomadtán a másik igazát is figyelembe vedd. A karrieredben kissé bonyolódhatnak a dolgok, legtöbbször érdemes konkrét tényekre támaszkodni. Üdvös lenne egy fontossági sorrendet is felállítani!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A jóindulatú Oroszlán szeret mindent megadni kedvesének és közösen élvezni a társasági eseményeket. De valahogy a héten ez kevés, szükség lesz konfliktuskezelő képességedre is. Próbáljatok meg azonos érzelmi hullámhosszra hangolódni, hogy a komolyabb mélypontokat elkerülhessétek. Karrieredben légy éber, mert adódhatnak olyan helyzetek, amelyeket csak józan ésszel, átgondolva tudsz megoldani. Munkaközösségedben megjelenhet az áskálódás, és rosszhír keltése is. Légy figyelmes és óvatos!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzBár önerőből szeretsz előrejutni, céljaidat most mások támogatásával érheted el. Ideje több energiát fordítanod az önmarketingre, mert előmeneteled nagyban függ attól, hogy hogyan tudod eladni magad. Szingliként könnyebben viseled a kalandokat, ezért előfordulhat, hogy tőled szokatlan érzékenységgel ejtesz rabul másokat. Ha kapcsolatban élsz, akkor tegyél többet kedvesedért, mert félre fog állni a szád, ha elhagy!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Meglehetősen érdekes időszak elé nézel. Egyszerre lesznek benne megpróbáltatások és szerencsés helyzetek is, melyek az érem két oldalát képviselik. Komoly kitartásra és megfelelő optimizmusra lesz szükséged. A szerelemben pezseg a véred, szenvedélyesen éled meg a mindennapokat azzal, akit szeretsz. Ha társra vágysz, a tavaszi rügyfakadással és a természet megújulásával együtt jön el a nagy ő.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAz egyedülállók számára tavasszal indulhat a vadászszezon, több – kevesebb sikerrel. Ám mivel az elköteleződésnek és a házasságnak is kedvez ez a periódus, ezáltal révbe érhet a magánéleted. Karrier terén figyelj arra, hogy urald a helyzetet, erődet pedig szakmai kapcsolataid révén fejtheted ki leghatékonyabban. Használd kiváló szervező és irányító készséged! Tedd, amit jónak látsz, de ügyelj arra, hogy ne okozz fájdalmat senkinek!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kiegyensúlyozott idők elé nézel pezsgő szerelmi életeddel. Ha tartós kapcsolatban, vagy házasságban élsz, kisebb kísértésekre számíthatsz, ám észnél kell lenned! A megőrzés kiemelten fontos ebben a periódusban, hiszen kár lenne eldobni azt, amin már ennyit dolgoztatok. Karriered terén szerencsés lehetőségek mutatkoznak, új perspektívákkal és jelentős változásokkal. Bár nem igazán a bátorságodról vagy híres, mégis célszerű lenne megújulnod és előrelépned. Akár az eddigiektől teljesen eltérő területeken is.

 

BAK [12.21-01.19]

bakElőfordulhat, hogy néha kívülállónak érzed magad. Üdvös lesz időnként előbújnod a barlangodból, és vállalva a sérülés kockázatát, kimutatni érzelmeidet. Nem feltétlen szükséges megvárni, míg hívnak, te is kezdeményezheted a közeledést! Karrier: csak kompromisszumok révén juthatsz az áhított sikerhez. Talán elsőre úgy tűnhet, hogy minden simán megy, csupán a teremtő erejét kamatoztatva fognak a dolgok igazán működni. A kivívott sikerek anyagi áldást is magukkal vonzanak.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az állandóság kevéssé fontos számodra, és hamar tovább is állhatsz. Még a tartós kapcsolatban és házasságban élők is számíthatnak kisebb rengésekre. Az érzelmek letisztázása adhatja a helyzetek megoldását. Sokszor könnyelmű vagy az anyagiak terén, ezért kifizetőbb a szakmai sikereidből szerzett bevételeidet megfontoltan felhasználnod. Csak olyantól fogadj el pénzügyi tanácsokat, akit előzetesen alaposan megvizsgáltál. Tanácsokat ugyanis könnyű adni, de a következményeket neked kell viselni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA szerelemben spontán és nehezen kiszámítható változások elé nézhetsz. Hogy meglovagolhasd ezt az energiát, ne számítsd ki a helyzeteket, csak hagyj mindent a maga újszerűségében csillogni! Ne feszülj be attól, hogy nem tudod, a másik mit gondol rólad! Légy könnyed és természetes, akkor sikerrel jársz! Delejes kisugárzásod olyanokat is bevonzhat, akik nem biztos, hogy jó lenne, ha maradnának. Karrierben a tanulásod, de van, akinél az utóbbi évek változásai hozzák meg az új lehetőségeket.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu