Heti horoszkóp Melittától 2017. július 22-től 28-ig

Itt a horoszkóp a hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem kizárt, hogy kedvese olyan dolgot oszt meg önnel, amit nem igazán értékel, s ez akár kisebb feszültséget is generálhat önök között. A bolygók jelenlegi állása felélénkíti szerelmi életét, illetve sok felfordulást hoz otthonába. Ha épp nincs senkije, akkor egyszerűen csak élvezze a nyugalmat, amit a csillagok otthoni és családi életébe visznek. Tapasztalni fogja, hogy ezen a héten sokan veszik körül, akik meg lesznek kicsit bolondulva, nem találják a helyüket, kapkodnak, de ez nem szabad, hogy visszatartsa önt az inspirálásban. Többen is teljesen mást mondanak, mint amit tesznek, a közös hullámhosszról most ne is beszéljünk.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaSzeretne több emóciót belevinni a mindennapjaiba. Igaza van, ilyenkor nyáron, főleg esténként, elég nehéz kordában tartani az érzelmeket. Az érzékiségnek is nagyobb szerepet kell kapnia, annak megélése elengedhetetlen. Beszélje meg kedvesével mit, és hogyan szeretne másképpen és hagyja őt is elmondani, mire vágyik. A hét második fele az újjászületésről, a változásokról szól. Rendezze sorait olyanokkal, akikkel valamikor vitás helyzetbe került. Ne cipeljen olyan puttonyt, ami nem is az öné! A kreativitáson túl a hivatalos ügyek intézésére, azok befejezésére is kedvezőek lesznek az elkövetkező napok.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A jegyében áthaladó Merkúr miatt mostanában a szokásosnál is jobban az esze uralkodik önön. Ne csodálkozzon azon, ha konfliktusokba keveredik, mert mindenütt rájön az igazságra, védi azt. Sokan ezt nem igazán veszik jó néven. Amennyiben exével vannak konfliktusai, sok víz folyik le a Dunán, amíg egy kicsit oldani tudják a helyzetet. Mostani kedvesével jól alakulnak a dolgai, szépen haladnak egyről a kettőre, kiváló a testi és lelki kapcsolat. Fontos: sose induljon el otthonról, búcsúcsók nélkül! A megfoghatatlanhoz, érzékfelettihez való vonzalma kapcsolatba hozza mindennel, ami misztikus, ami szép, ami nem e világról szóló. Figyelje a jeleket!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSemmit ne siessen el, a szerelemben különösen a megfontoltság és a jó megfigyelés lesz most nyerő! Általában is óvakodjon a szélsőségektől. Igaz a hangulata ezen a héten meglehetősen változó: hol a fellegekben, hol a pokol hetedik bugyrában érzi magát. Gyakran nem is a feladatai jelentik a legnagyobb problémát, hanem a körülmények, vagy épp a nehézkes kollégák. Akár még nehezen kivívott önállósága is veszélybe kerülhet. A hét mottója: akkor lehet biztos, hogy jó irányba halad, ha már nem nézelődik hátrafelé. Szabadidejében keresse fel barátait, mozduljanak ki egy kicsit! Jókedvükkel, ötleteikkel sokat segíthetnek egymáson, hogy bármelyikük is túljusson a mélyponton.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A hét kapkodással és rohanással lesz tele, de hétvégére már lenyugszik mindenki. Jók lesznek a kilátások, ezért a szerelem terén is romantikus hétvégére számíthat. Az őszinteség különösen fontossá válik: tárja fel a lelkét is kedvesének, hiszen tőle várhat igazán megértést lelki gondjaira! De ne csak a bánatát sorolja, mert ez különösen fárasztja a másik nemet. Örömeit is ossza meg vele. Amennyiben most van kibontakozóban valami kapcsolat, ne sürgessen, idő előtt ne erőltessen semmit! Hagyja egyszerűen maguktól alakulni az eseményeket! Csütörtöktől jó ciklus következik, hogy megtervezze hosszú távú céljait. Ez kedvez mindenfajta tervezésnek és stratégiaalkotásnak, emellett jóval koncentráltabbá is teszi.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHa párkapcsolatát, vagy egyéb személyes kapcsolatát illetően kétségei vannak, vagy voltak, ezen a héten kiderítheti, volt-e alapja ezeknek. Előfordulhat, hogy nem is Önnek kell meghozni a döntést, hanem a külső körülmények szólnak közbe, és így csak elfogadnia kell az eredményt. A szerelem sok boldog pillanatot tartogat még önnek. Minél kevésbé érzi magát jól a munkahelyén, annál inkább értékeli most a családi dolgokat, kedvese türelmét, megértését és ragaszkodását. Persze ön sem fogy ki a jó ötletekből, újabb és újabb módokon csinosítja házát, imád elkészíteni eddig ki nem próbált finomságokat, egyszóval pörög ezerrel. A hét második felétől, több családtagja kérheti ki a segítségét, különböző ügyekben. Jó érzés lesz, ha tud segíteni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Pár összefüggésre fény derülhet. Például nem mondja ki azonnal, amit gondol! Alkalomadtán tartson némi önvizsgálatot is! Lehet, hogy nemcsak a párja hibás, ha a kapcsolata éppen mélypontra zuhant. A sok, szőnyeg alá söpört, ki nem mondott sérelmek gyakran szakításhoz vezethetnek. Munkában lelassult, talán a fülledt meleg a nyári fáradtság, vagy a felszedett kilók száma lehet az oka. Hétvégén vegyen egy lottót, kaparós sorsjegyet, vagy hasonlót, van némi kis esélye, hogy Fortuna kegyes lesz önhöz! Tökéletesítse azon tulajdonságait, amikre büszke, és annyi sikerélményt adtak már eddig is! Gyengéit vegye számba, és törekedjen azok kiküszöbölésére! Ne feledje, az ön tehetsége gyakran irigységet válthat ki környezetéből.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióFéltékenységre semmi oka, úgyhogy tessék szíves lehiggadni! Kedvese szereti önt, azért vannak együtt. A „titokban belenézek a telefonjába csak most az egyszer” viselkedés önt húzza le lelkileg, teszi egyre jobban bizonytalanná, kishitűvé. Munkahelyén nagyon sokat, és nagyon keményen dolgozik. Alig győzi, de szerencsére mindig időben jön egy kis segítség, pont annyit, amennyire éppen szüksége van. Próbálja úgy alakítani a napját vagy legalább az estéjét, hogy valamivel több ideje legyen saját kedvteléseire, hiszen mostanában elhanyagolta ezeket. Felfokozott érzelmi töltését és érzékenységét mások segítésére is fordíthatja. Jó érzékkel találja meg azt a pontot a másik életében, ami erőt adhat, vagy ami valóban lényeges a kialakult élethelyzetben.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Óvatosan válaszoljon meg minden személyes kérdést, főként a kellemetleneket! Legüdvösebb, ha szétválasztja a munkát és a magánéletét. Színre léphet valaki, akivel korábban már feltűnés nélkül kerülgették egymást. Önön múlik, mi lesz belőle. Mielőtt fejest ugrik a kapcsolatba, jó alaposan gondolja végig, tényleg ezt akarja-e! Az élet többi területén sem árt az óvatosság. Példának okáért most pár napig kerülje az extrém sportokat, többször nézze meg hogy induláskor bezárta-e az ajtót, ha pénzt fizet ki, vagy éppen kap, akkor figyelmesen számolja meg! Számos lehetőség kínálkozik most a kommunikáció különféle formáira is. Emberek közé kívánkozik, hogy átbeszéljen velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keresi a kapcsolatot, akik hasonló dolgok iránt érdeklődnek, mint ön.

 

BAK [12.21-01.19]

bakÚgy érzi, ha jobban szeretne, az már fájna. Vigyázzon, mert partnerét akár meg/el is ijesztheti ez a túlcsorduló érzelmi ragaszkodás, birtoklás. Mostanában elhanyagolta barátait és mindent kedvesétől szeretne megkapni. Tartsa a kapcsolatot barátaival is, legalább annyiban, hogy néha felhívja őket telefonon, vagy beülnek valahová beszélgetni egyet. Munkahelyén inog a rendszer, nem kizárt, hogy az ön pozíciója is veszélyben lesz. Amennyiben mégis hagynák a helyén, akkor is csak pár hónapja lesz ezen a helyen, aztán jön valami újabb lehetőség. Fontos: a jelenben éljen, de mindig tervezze meg a jövőt! A jelenlegi bolygóállások óriási energiával töltik fel Önt. Ne feledje bármit képes most megszerezni, ha igazán vágyik rá.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A támogató és akadályozó erők egyensúlyban vannak egész héten, a mérleg azonban a pozitív irányba billenhet, különösen, ha a problémamegoldásra helyezi a hangsúlyt. A hét első napjaiban mindent pontosan fel tud mérni, és régóta esedékes jó döntéseket hozhat. Sokat fantáziál romantikus természetű dolgokon. Akármennyire is sürgetni szeretné a dolgokat, ne kapkodjon, mert akkor hajlamos lehet elsiklani néhány olyan apróság felett, ami később porszem lehet a gépezetben. Erősítse magát Nap energiával, tegyen virágszirmokat a fürdővizébe, sportoljon, hogy a közeledő őszt újult erővel fogadja majd. A felszedett kilókról pedig ne csak beszéljen, hanem mozogja le!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakElőfordulhat, hogy keresztülhúzzák a számításait, ami miatt először idegeskedik, de hosszú távon így jár majd jobban. Vegyen vissza partnere kritizálásából, és meglátja, kicsit oldódik az otthoni síri hangulat. Új kapcsolat esetében hagyja meg az ismerkedéssel járó kezdő, haladó fázisok megélését. Ne akarjon mindent egyszerre! Értéke úgyis csak annak van, amiért megharcolunk. Munkahelyén ne pletykáljon, mert ma mást, holnap önt helyezik középkori kínzóketrecbe, ugyanúgy egy alapos, igen gyakran igazságtalan kivesézésre. Egyik barátjának, barátnőjének nagyobb szüksége van most Önre, mint korábban bármikor. Sok dolgot kell megbeszélniük, de ehhez szükség van egy békés, nyugodt környezetre.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu