KOS

(március 21.–április 20.)  Magánéletedben kilendülsz a holtpontból, nagy erővel veted bele magad a kapcsolatod megújításába, vagy ha kell, éppen a társkeresésbe. Pasizásra, csajozásra, perzselő szerelemre egyelőre munkahelyen, vagy társkereső portálon van a legnagyobb esélyed. Munkában nagy az összevisszaság, a rendezetlenség. A periódus első felében kollégáid imáikba foglalják a nevedet, mert megtalálod a porszemet a gépezetben, ezzel tengernyi bajt előzhettek meg. Ezen a héten figyelj jobban lelki békédre, annak szépségére! Találj valami oldódási lehetőséget, olyat, ami hozzád közel áll: futás, szauna, masszázs, vagy hasonlók! Nyers megnyilvánulásaid helyett viselkedj finomabban, ne akarj mindig te lenni a domináns személyiség!

Bika

(április 21.–május 21.) Hamarosan fény derülhet a magánéleted gyenge pontjaira. Ez talán fájdalmas tanulsággal szolgál, de ha tudod mi a hiba, könnyebben rájössz, miként orvosolhatod a bajt. Semmiképpen se ragadj le az önsajnálatnál! Munkában legyél nyitott, de azért nem kell feltűnően túlzottan buzgólkodni! A szabadidőd kárára meg pláne nem. Választás elé kerülhetsz, kevesebb pénzért olyan munkát vállalsz, ami a szívügyed, vagy csekély lelkesedéssel dolgozol biztosabb bevételért. Lelki töltődést ezen a héten egy jó kis könyv, egy a szeretteiddel történő társasjáték, egymás közötti vidám kvíz hozhat. Hogy mit válassz? Ami jól esik.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ismerd fel a tanulási lehetőségeket! Ne nehezítsd saját fejlődésedet azzal, hogy duzzogsz, ha netán kioktatnak! Sokan vannak, akik szívesen átadnák neked a tudásukat. Használd ki nagyvonalúságukat! Szerelemben ódzkodsz felszakítani régi sebeket, pedig szükség lenne rá, hogy végleg letehesd a múltbéli koloncokat. Annál is inkább, mert ezeket nem egyedül cipeled, meglévő, vagy leendő párodnak is jut belőlük épp elég. Lelki töltődést a héten, bármilyen alkotás, kisebb hobby munka adhat. Tervezz pl. konyhakertet, próbálj meg jobban visszatalálni a természetes dolgokhoz!

Rák

(06.22.–07.22.) Megérzéseidre hallgatva nem esik nehezedre bonyolult összefüggéseket átlátni a munkában. Szinte senki nem érti, hogyan csinálod, de ettől csak még jobban elismernek. Szép szavakkal kecsegtethet egy netcsillag. A kísértés elől akkor sem menekülsz, ha egyébként nem vagy szingli. A billentyűzet ugyan sokat elbír, ezért lehetséges, hogy egy álomképért lobbantál lángra. Arra azért vigyázz, hogy semmilyen személyes adatot, vagy éppen intim fotót ne adj ki magadról! Ezen a héten se maradhat ki életedből valamiféle lelki fejlődési forma. Meditálj, hallgass pánsíp alapú zenéket, és figyelj arra, mire vágysz, amit érzel! Olyan leszel, mint egy rózsabimbó, ami épp kinyílás előtt van. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A heti bolygóállások nagy hatást gyakorolnak a találékonyságodra és a fantáziádra. Ezek a befolyások széppé, harmonikussá, romantikussá tehetik a napjaidat. Tele vagy tervekkel. A korábban problematikusnak tartott dolgok, melyek lehetnek akár szülői viselkedés, rövid időn belül megoldásra találnak. Ha diák vagy, tanulj sokat, főleg abból, amivel hosszú távon tervezel! Ne legyél kishitű, mert az égiek kegyeltje vagy! Ne rágd a körmödet, ne vájjad arcodat sem! Nem méltó hozzád! Oldásként foglalkozz kisállat barátaiddal, figyelj rájuk jobban! Ha neked nincs otthon, keress valami menhelyet, ahol kicsit tudsz segíteni, önkénteskedni! Nem baj, ha nem kapsz érte pénzt, a kis életkék csillogó szeme, ahogy néznek rád, minden fizetésnél többet ér! 

Szűz

(08.24.–09.23.)  Ha valami kicsúszik a kezed közül, ne kapkodj utána ész nélkül, mert lehet jobb így! Vonatkozik ez a munkádra és magánéletedre egyaránt. Ez utóbbiban a szerelem istennője felforrósítja körülötted a levegőt. Szárba szökken egy izgalmas kapcsolat, melyet az erotika gyújt be és tart izzásban. Rajtad is múlik, hogy marad, vagy kialszik. Ami hirtelen lobban fel, s nagy lánggal ég, amiben nincs idő a megismerésre, az sokkal hamarabb kihuny, mint a lassú, de fénylő, melegítő tűz. Lelkedet ezen a héten a színek kavalkádja tölti fel legjobban. Nézz színeket, rendezz át több mindent akár otthon a lakásban, használj szívedhez közel álló színekben pompázó kiegészítőket, díszítő elemeket! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  A múltban elkövetett hibák kísérthetnek a karrieredben, elővigyázatosságra és adminisztratív dolgok pontos intézésére késztetve téged. Sok lesz a tennivaló, de feltétlenül szánj időt arra, hogy munka után kiereszd a fáradt gőzt! Megeshet, hogy nem jut el minden információ hozzád, ez lehet az oka annak, hogy talán megijedhetsz mindattól, ami körülötted zajlik. Ne aggódj, a dolgok később jobbra fordulnak!  Étrendedben úgy válogasd össze az élelmiszereket, hogy a Jin-Jang energiák egyensúlyban legyenek! Tapasztald ki a törvényszerűségeiket! A világban mindennek megvan az ellenpólusa, semmi nem létezhet önnön párja nélkül. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)   A túlzott sietség tart nyomás alatt. Így nem tudsz lépést tartanai a pároddal. Ebből következik, hogy szükségetek van külön eltöltött időre is. Mindenki csinálja, amit szeret, persze tiszteletben tartva a kapcsolati szabályokat! Ne érezd kötelezőnek a másik által diktált tempót, elsősorban a saját elvárásaidnak akarj megfelelni! A világban történő változások is megrémítenek, a globális felmelegedés, az állatok kipusztulása, a víz hiánya, a kapzsiság uralkodóvá válása a világban. Egyébként a pénzügyeket illetően, ha eddig mostohán bántál a pénzzel, gátlástalanul költekeztél, a pénz is gonoszul, bánik veled. Változtatni azonban sosem késő! Lelki békédet ezen a héten a szabadság, a nagy séták, a külső szemlélődések adják.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A játék és a titok felpezsdíti szerelmi életedet, akár van párod, akár még csak keresgeted. Ismerkedésnél vedd magadra bátran a szenvedélyes csábító szerepét! Meglátod, a siker önmagáért beszél. Úgy érzed, eltitkolnak előled valamit a munkahelyeden? Találgatás helyett kérdezz! A jól megfogalmazott, illetve időzített kérdések nem maradnak megválaszolatlanul, és nem marad utánuk rossz szájíz. Fejleszd önuralmadat! Ne akard felrúgni azokat, akik fejben oly sötétek, mint a csillagtalan éjszaka, de ennek ellenére mindent (is) jobban tudnak mindenkinél! Ők pont azért viselkednek így, mert nem képesek felérni ésszel saját képességeik határait. Ezen a héten lelki rezgésedet a függőben lévő ügyeid rendezése, azok megértése, majd letétele teszi lehetővé. A zene is segíthet az oldásban. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Ezen a héten ne állj ellen a változásoknak! Szerelmeddel új fejezetet nyithattok, és ehhez bizony elsősorban neked kell nagyvonalúbbnak lenned. Szingliként kapós leszel, de megállapodni csak úgy tudsz, ha nem ragaszkodsz túlzottan az előítéleteidhez. Munkahelyváltáshoz, pályaválasztáshoz ideális körülmények várnak. Kérdés, hogy akarsz-e időt, energiát áldozni rá. Ha még vizsgák várnak rád, ne hergeld magad! Ha tanultál, nincs okod idegességre. Lelki megnyugvást úgy találsz, hogy nem jössz zavarba, amikor te kapsz segítséget, vagyis megtanulsz elfogadni is. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Az elhatározás megvan, de a konkrét lépéseket egyre csak halogatod. Tartsd szem előtt, hogy ha valakit túl sokáig várakoztatsz, az egy idő után már nem a vágy titokzatos tárgyaként tekint rád, hanem úgy érezheti, felültették! Ha legalább egy teljes holdcikluson keresztül naponta egyszer tudatosan teszel valamit a boldogságodért, meglepően hamar elérhető közelségbe kerül a cél. Csak nehogy megint megtorpanj a nyíló kapu láttán! Lelki töltődést számodra ezen a héten az őszinte barátokkal történő beszélgetések jelentenek. Ne feledd: a kapcsolatokat ápolni kell, mert azok magukra hagyva elsatnyulnak, tönkremennek!

Halak

(02.20.– 03.20.) Pénteken a Merkúr és Vénusz is jegyet vált, ami arra jó, hogy új megvilágításba kerüljenek a jövővel kapcsolatos terveid. Jól tennéd, ha rugalmasan kezelnéd ezt. A Merkúr meglepő gondolatokat hoz neked. Végre elengedheted a fantáziádat. A Vénusz a szépséggel kapcsolatos dolgaidban segít, amit az utóbbi időben eléggé félretettél. Gondolj csak bele mennyire kis tip-top voltál, most meg a „jól van az úgy” zajlik benned. Miért is? Ha erre megtalálod a választ, akkor az megmutatja a kivezető utat is ebből a silány állapotból. Lelki töltést, rezgésszint emelkedést a héten gyógyteák, a növényi bogyók, termések jelentik.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu