Melitta horoszkóp (06.17.-06.23.)

0
1160
Fotó: gettyimages.com
„Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág.”
(Zakály Viktória)

Kos

(március 21.-április 20.) A napokban nehéznek érezheted az életedet, egyfajta szorongás lehet rajtad úrrá. A kialakult szituáció befolyásolja a napi rutinod zökkenőmentes teljesítését is. Sajnos büntetésveszélyes ez a hét, amennyire csak lehet tartsd be például a közlekedési szabályokat! Utazásnál, piacon vigyázz jobban pénzedre, éktártárgyaidra! Ne hagyd, hogy valamiféle mondvacsinált ürüggyel figyelmedet elvonják a dologtalan, munkakerülő gazemberek, akik erre a fajta életformájukra még büszkék is, és meglopjanak! Ügyelj belső akkumulátoraid töltöttségére, mert bármilyen erős is vagy, a sok fáradozás túlságosan kimeríthet!

Bika

(április 21.–május 21.) Ezen a héten érdemes elindulni az önismeret új útjain. Tudatosan készülj elfojtott érzelmeid feldolgozására! Nem kell ebben egyedül maradnod, keress és fogadj el segítséget, olyan ember személyében, akiben maradéktalanul megbízol! Ha van gyermeked, olyan dolgot szeretne, amivel te nem igazán értesz egyet. Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudod győzni őt az ellenkezőjéről, de ne feledd, hogy a döntés, és annak következményinek a felelőssége a tiéd!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Eljött az idő, hogy kitörj a szigorú keretek közül, szabad, sőt kell is lazítani a szabályrendszereden. Vajon mit súg a képzeleted, hova vezetne, ha hagynád? Erőforrásaid kimeríthetetlenek, csak néha meg kell találni a módot, hogy szabadon hozzájuk férhess. Szerelemben, ha nem szánod el magad a változtatásra, akkor a sors fogja megtenni helyetted. Előfordulhat, hogy a jelenlegi pároddal kerültök olyan helyzetbe, amelyet szerettél volna mindenképpen elkerülni. Ennek a helyzetnek üzenete van. Nézz mélyen a szívedbe, és rá fogsz jönni min kell változtatni! Azt is jó lenne átgondolnod, hogy az adott helyzet mire tanít!

Rák

(06.22.–07.22.) Megeshet, hogy olyan korábbi, bonyolult ügy kerül ismét terítékre, amelyről már azt hihetted, letudtad. Egy kedves barátod segít végérvényesen letenni a batyut. Lehet, nem fog tetszeni, amit mond, de te nem hízelgést, talpnyalást vársz tőle. Ez a hét nemcsak a legfájóbb érzelmeiddel szembesít, de erőt is ad azok elviseléséhez, megoldásukhoz. Ideje, hogy pároddal megbeszéljétek a hosszú időn át kimondatlan nehezteléseiteket, aztán illene végérvényesen elengedni a haragotokat. Amennyiben a szinglik táborába tartozol, olyasvalaki kerülhet az utadba, aki nem az igazmondásáról híres. Meséket csak tiszta forrásból! Benedek apó, Pósa bácsi legyen az etalon, ne egy hadaró, kappanhangú ficsúr!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Fantáziavilágod gyakran ütközik a valósággal. Ennek ellenére mehetsz bátran szíved után, csak találd meg a megfelelő arany középutat! Fontos, hogy, ne ostorozd magadat, sem másokat! Néha lassíts egy kicsit, figyelj a belső hangodra és a megérzéseidre! Ez a hét rengeteg lehetőséggel ajándékoz meg: akár a meglévő kapcsolatodat is rendezheted, de elindulhatsz egy új kapcsolat irányába is. Amennyiben a szinglik táborába tartozol, olyasvalaki kerülhet közeledbe, akivel pillanatok alatt fellobban a szerelmi tűz. Kifordulni önmagadból nem kell, maradj mindig titokzatos és végtelenül kedves, természetes!

Szűz

(08.24.–09.23.) Bármit elérhetsz, amit csak szeretnél. Ha volt is olyan terület, amiben mostanában nem érezted annyira erőteljesnek magadat, akkor most ott is sikerül kiteljesedni. Gyakorlatilag rugalmasabban működhetsz, ami jókedvet és kellő lazaságot hoz magával, persze, ha hagyod. A hét második felében olyan hírek juthatnak el hozzád, amelyek még inkább megkoronázzák ezt a nagyszerű időszakot. Engedd, hogy a nap sugarai átjárják testedet, lelkedet! Próbálj töltődni és engedj el minden sértődést, bosszút, vagy elégedetlenséget.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Nem mindig férsz hozzá meglévő erőforrásaidhoz. Előfordulhat, hogy egy kis felismerésre, némi türelemre lesz szükség. A hét második felében hivatali procedúra is hátráltathat. Aki igazán boldoggá tehetne, az ott van a közvetlen környezetedben. Az is előfordulhat, hogy talán a múltadból valaki, akire eddig nem úgy tekintettél, mint lehetséges partnerjelöltre. Üdvös lenne elgondolkodnod a vágyaidról, majd átértékelni, valóban ezeknek megfelelően éled-e az életedet! Mennyi a megalkuvás, a mások elvárásainak való megfelelés, és mennyit teszel magadért, a saját boldogságodért. Borítékolható, hogy az egyensúly az előbbiek felé fog billenni.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Meglévő párkapcsolatban nagy szükségetek lenne az őszinteségre mindkettőtök részéről! Ugyanis elhallgatással, fél igazságokkal csak tovább bonyolítjátok a helyzetet, arról nem beszélve, hogy távolodtok egymástól. Ha valaki/valami felzaklat, akkor lényeges, hogy ne a családodon, vagy a szeretett személyeken vezesd le az indulatokat. Ők semmiről nem tehetnek. Valakinek az irigysége, rosszindulata előtt értetlenül állsz. Vannak dolgok, amiket nem is kell nekünk feltétlenül megérteni. Elég, ha tudatosítjuk, hogy az illetőt nagy ívben el kell kerülni. Ha szembejön, nekünk kell átmenni az utca másik oldalára!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Merj olyan lenni, amilyen szeretnél! Bátran képviseld álláspontodat, bárhogy is viszonyul ehhez környezeted! Kapcsolataid határai most kicsit fellazulhatnak, vagyis tágíthatod őket, ha szeretnéd. Ideje, hogy megrázd magad, és kezedbe vedd a saját sorsod irányítását, hiszen nem fogja helyetted megtenni senki. Rá fogsz jönni, hogy mennyire vonzó vagy, amikor magabiztosan érzed magad. Ne fogadj el tanácsokat olyanoktól, akik semmit sem tudnak, de mindent megmagyaráznak!

Bak 

(12.22.-01.20.) Üdvös lenne ránézni napjaid beosztására, lehet, hogy most egy kicsit változtatni kéne a prioritásokon! Az se lenne baj, ha kedveseddel felvennétek egy közös, vagy legalább hasonló tempót. Érdemes összekapni magad és jobban iparkodni, a szerelem segítő szárnyakat ad. Magányosként, ha elég nyitott vagy, akkor a sors egy különleges személyt sodorhat az utadba, és általa eddig nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ne akard erőszakosan fogni őt, mert akkor elmenekül!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Lehet, nem vagy túl jó véleménnyel valakiről, akivel a napokban véletlenül összetalálkozol. Arra azonban ügyelj, hogy ez ne üljön ki az arcodra! Ha van is véleménykülönbséged az illetővel, nem ez a hét a legalkalmasabb arra, hogy ezt tisztázzátok. Szerelemben a nagy felismerések időszaka a mostani, rájössz nem érdemes ragaszkodni ahhoz, ami már elmúlt, mert az csak hátráltatja mindkettőtök fejlődését. Egyedülállóként, ha rendezted magadban elengedéseidet, akkor a sors küldi is feléd a szerelmet.

Halak

(02.20.– 03.20.) Balesetveszélyes ez a hét, legyél óvatosabb, mert esély van arra, hogy egy kórház sürgősségi osztályán köss ki! Talán soha nem volt annyira fontos számodra a kommunikáció, mint ezen a héten. Most olyan témákat is meg tudtok beszélni, amelyek eddig a tabuk közé tartoztak. A szerelmi viszonyokban, összeveszés esetében édesebb a kibékülés, mint valaha. A Plútó remek lehetőséget teremt, hogy tisztázzátok a problémákat, félreértéseket. Ha éppen párt keresel, itt az ideje, hogy összeszedd a bátorságodat, higgy abban, amit szeretnél és teremts alkalmat az ismerkedésre!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online