A természet éledésével, kibontakozó szépségeivel, az újjászületés, nyitottság, új eshetőségek, új kapcsolatok, formabontó ötletek, nagyszabású tervek vannak kilátásban. Olvass tovább, és megtudhatod, hogy számodra mit hoz a tavasz első hete, a zodiákusod alapján!

Kos

(március 21.–április 20.)Hangulatodat pillanatok alatt átsugározod a környezetedre. Amennyiben még egyedül vagy, ne búsulj, és ne légy türelmetlen se! A szerelem közeleg, mégpedig egy olyan férfi/nő személyében, akire érdemes volt ennyit várni. A hét szinte minden napjára jellemző, hogy betakarítod a korábbi munkád gyümölcsét. Jelenleg a barátságok, régi ismerősök, támogatók kerülnek a fókuszba. Elhiheted, még akkor is, ha bizalmatlan vagy, hogy aki most nyújt kezet, abban megbízhatsz, és hosszú távon számíthatsz rá. A tavasz beindító napjai arra terelnek, hogy szemlélj, figyelj, légy nyitott a legmélyebb érzéseidre! 

Bika

(április 21.–május 21.) A Vénusz és a Szaturnusz összjátéka behozhat egy jó kis galibát a párkapcsolatodba. Ha felismertétek, majd átbeszéltétek a zavaró tényezőt, zárjátok azt ki az életetekből! Szingliként optimizmus kíséri utadat tavasszal, sok kedvező lehetőséggel. Legyél tudatában annak, hogy a szó minden értelmében képes vagy magadévá tenni a világ szépségeit! Abból tudsz töltekezni, és ezzel környezetedet is le/megnyugtatod. Többnyire a társaság középpontja leszel. Gyors, határozott gondolkodásod sok rajongót vonz. A tavaszi zsongás annyira beindít, hogy a versenyszellem komoly küzdelemre vezérel majd. Előfordulhat az is, hogy te magad leszel a fő riválisa saját személyednek.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Ide oda repül, mint egy madár, mindig keres valamit de sose találja, szoktuk ezt mondani az Ikrek szülöttre. Egy megtanult kontrollal azonban, megtörhető ez a diszharmónia, és a későbbiekben nem lesz zavaró, sem maga, sem pedig mások számára. A jegyedben tevékenykedő Jupiter két égitesttel is kapcsolatba kerül. A Merkúr most növeli az intellektuális szinted, a Mars pedig a fizikai energiádra van pozitív, minőségi hatással. Most már csak azt kell eldöntened, hogy a tudásodat, vagy inkább az erődet akarod kiaknázni. Tavaszi üzenet: értékeld amid van, és bánj vele ahhoz méltón! Amit áramoltatsz mások felé, azt hozza vissza neked a sors.

Rák

(06.22.–07.22.)Erős lelki érzékenységgel bírsz, jók a megérzéseid és rálátásod az élet dolgaira. Együttérzésed olyan irányba tereli gondolataidat, hogy minél gyakrabban segíts a rászorulón. Párkapcsolatodat illetően nagy szükség lehet arra, hogy többet legyetek kettesben, beszélgessetek, vagy csak úgy létezzetek egymásnak. Ha nincs párkapcsolatod, a természet ébredésével együtt jöhet egy kedves idegen, akivel sok szépre, jóra, sőt, nagyon jóra van kilátás. Tavaszi üzenet: óvakodj a hamis tanítótól, aki hálókat hoz létre körülötted, hogy a jövőben észrevétlenül manipuláljon. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)Sikeres leszel a tavaszi zsongásban, újjászületésben. Hiúságodnak hízelgők a szerelmi ajánlatok, melyek mostanában érkeznek. Az iskolában, munkahelyeden is szerezhetsz népszerűséget, ha kibontakoztatod kellemes személyiségvonásaidat. Te magad is meggyőződhetsz arról, hogy már egy kedves szó is nagyon hatékony mások felé! Túlteng benned a spiritualitás. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Szeretnék, ha visszaállnál a normális napi kerékvágásba. Néha bölcsebb az álláspontodat, véleményedet, meggyőződésedet magadban tartani! Tavaszkezdő üzenet: bízz az élet menetében, és ne feledd mindig időben érkezik a segítség! 

Szűz

(08.24.–09.23.) .) Magánéletedben fontossá válik a szerelem, és az érzékiség. Kedvesed többször is kifejezheti, hogy mennyire szépnek, vonzónak talál. Vedd észre a közeledését! Töltődj belőle! Ha még egyedül vagy, kulcs a párra találáshoz, hogy ebben az időszakban különösen gyakran mozdulj ki, mosolyogj, ismerkedj, beszélgess! Ez hozhat sikert. Elbűvölő stílusod a tanulásban és munkakapcsolataidban is segít, könnyedebben zajlanak a mindennapi ügyeid. A tavasz első pár napja ráébreszt arra, hogy milyen légy: szabad a vágyaidban, és közvetlen a cselekedeteidben. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Jó ötlet, ha egyszer családtagjaidat, máskor barátaidat is meghívod egy kellemes délutánra, ebédre, vagy ha éppen jó időt fogtok ki, akkor egy kirándulás is beleférhet. Így az elhanyagolt kapcsolatokba is életet lehelhetsz. Ha ügyes vagy, akkor most fizetésemelést is kérhetsz. Ha diplomatikusan lépsz fel, akkor könnyebben teljesülhetnek az igényeid. Foglalkozz az események pszichológiai szempontjával, azokat gondosan elemezd, illetve diszkréten befolyásold! Ha valamilyen nagyszabású terved van a közeli jövőre, akkor babonából ne kürtöld szét a nagyvilágban, inkább szépen csendben formálgasd! A tavasz első pár napja segít rendbe tenni benned a szétesett elemeket.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A munkahelyeden/iskolában is érzelmeid irányítanak, nehezen dolgozol/tanulsz együtt azokkal akiket nem kedvelsz. Tartsd szem előtt, hogy a munka/tanulás nem a személyes érzelmekről szól! A hét második felében eszedbe juthat egy régi kedvesed. Addig gondolsz rá, amíg a sors utadban sodorja. Érdemes meggondolni, hogy mibe mászol bele! Lehet, hogy csak barátként isztok meg egy kávét, de a vége egészen más lesz. Ugyanis a tavasz első pár napja beindítja benned a vágyat a jóra és a szépre, azok befogadására, egyben intenzív megélésére.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)Nyugodt vagy, de bizalmatlan. Ha elgondolkodsz a céljaidon, terveiden, akkor saját magadnak segítesz, rendszerezheted a tennivalóidat. Magánéletedben szembekerülhetsz némi feszültséggel, mert mindketten hajlotok arra, hogy uralkodjatok a másikon. Ez gyakran oda vezet, hogy összevitatkozhattok a semmin. Lehet, hogy megváltoznak a munkakörülményeid. Enyhébb esetben csak új kollégák érkeznek, vagy egy másik opció az, ami költözéssel jár. A tavasz első pár napjában a fizikai erőnlétedre helyezd a hangsúlyt. Válaszd ki számodra a legtesthezállóbb mozgást, mellyel megalapozod formádat! Ne feledd, hogy ebben az intim tevékenységek is segíthetnek!

Bak 

(12.22.-01.20.) Magánéletedben jól jöhet néhány olyan nap, amit a kedveseddel, kettesben töltesz el. Már rátok férne némi erotikus romantika, nehogy unalmassá váljon a kapcsolat! Szingli Bak ne feledd, hogy rendkívül vonzó vagy. Éppen ez a vonzerő vihet tévutakra. Elhiszed boldog-boldogtalannak, hogy te vagy számára az igazi, holott ő csak kalandot keres. A munkahelyeden megnövekednek, vagy lényegesen bonyolultabbá válnak a feladatok. Ez ne okozzon gondot, hiszen hamar és magabiztosan feltalálod magad. A tavasz első pár napjában engedd be a Nap sugarait, a fényt, legyenek élő virágaid, töltekezz szépségükből! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Most kiderülhet, hogy melyik kapcsolatod mit jelent neked. A munkahelyeden remekül együtt tudsz dolgozni munkatársaiddal, pontosan tudod, hogy neked mi a dolgod. Jó koordinációs képességeidet felhasználhatod a magánéletedben, könnyebben vezényled le az otthoni munkát is. A családtagok megbízhatóságot, hiteles döntéseket várnak tőled, meglévő párod pedig szeretné, ha elsősorban az ő igényeinek megfelelően viselkednél. A tavasz első pár napja a kozmikus aktivitást növeli, mely által nyitottabb, befogadóbb leszel. Idősebb Vízöntőnek javasolt a mozgás, ennek hiányában a rendszeres masszázs. Mindkettő kizárja a punnyadó keringést, mintegy harminc évvel fiatalabbnak érezheted magad.

Halak

(02.20.– 03.20.) Mélyre ható változtatásokat hajtanál végre az életmódodban és a kapcsolataidban is. Úgy érzed, hogy kevés szabadság jut neked, és az időt is kevesled, amit önmagadra fordíthatsz. Érdemes tudatosan eldöntened, hogy az elkövetkezendőben legalább heti egy alkalommal, fél napot önmagadra szánsz, s ezt kedved szerint használod fel. Bár nem hiszel benne, hogy felnőtt emberek megváltoznak, a héten mégis tapasztalsz ilyen, jó példát. Számodra a tavasz első pár napja a megerősödésről szól. Testi és lelki értelemben egyaránt.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu