A hamis táplálékkiegészítők az életünk részei már évek óta. A piacon mindig is jelen voltak. Ennek az oka nem más, mint a nyerészkedés, hiszen nem tartalmaznak ezek a termékek jó minőségű összetevőket és néha nem azokat tartalmazzák, amelyek rá vannak írva a dobozára.

 

Így kerüljhetjük el a hamisítványok vásárlását, ha internetről rendelünk

  1. Mindig számlával kell érkeznie a vásárlásnak. Ha nincs számla, már gyanakodhat.
  2. Mindig megbízható webáruházból vagy üzletből szerezze be a táplálékkiegészítőt. Az ilyen webáruházak működnek már évek óta, a webáruház valóban működőképes, az árak nyíltak és a legtöbb webáruház rendelkezik a MEGBÍZHATÓ bolt vagy webáruház logójával.
  3. Sose vegyen át táplálékkiegészítőt sérült csomagolással.

Hogyan tudja megkülönböztetni a hamisítványt az eredetitől?

  • Termékcímke és csomagolás

A hamisítók fő célja, hogy maximálisan profitáljanak minimális kiadással. Ezért általában alacsony minőségű termékcímkéket alkalmaznak. Nézze meg jól a csomagolást és általában kitűnik, ha valami hamisítvány vagy nem, az eredeti termékkel összehasonlítva.

  • A dobozon lévő címkék

Mindig olvassa el a csomagoláson lévő termékcímkét!

  • Lezárt csomagolófólia

Minden jó gyártó cég alkalmazza ezt a technológiát: a termékdoboz nyakán egy lezáró fólia van. Ez azért szükséges, hogy a terméket védje a párától és a levegőtől. Ha ez nincs rajta, inkább ne vegye meg a táplálékkiegészítőt.

  • Elérhető ízek

A legtöbb hamis étrend-kiegészítő kizárólag csoki vagy vanília ízesítéssel kerül a vásárlókhoz.

  • Izomzatveszteség

Ha mindent ugyanúgy végez el, mint néhány nappal ezelőtt, de most fáradtnak érzi magát, és az immunrendszere gyengül, miután alkalmazásba vette az új terméket, akkor gyanakodhat.

hamisitasellenes.hu