Elhivatottság és felelősségvállalás

0
879

November közepén Dr. Szarvasházi Judit főszerkesztő és Fári István kiadóigazgató a hatoscsatorna vendégei voltak.

A Patika Magazin lapcsaládon és könyvkiadáson kívül sok érdekes téma is elhangzott a műsorban, így többek között Dr. Szarvasházi Judit életútjáról és a gyógyszerész szakmához kötődő kapcsolatáról, a kezdetekről is beszél a nézőknek. Mi a közös a pszichológiában és a gyógyszerészetben? Ezt is megtudhatjuk a riportból. A főszerkesztőasszony kiemelte, hogy fontos kritériumnak tartja, az ismeretterjesztést és az oktatást, hogy az olvasók betegségértést tanuljanak.

Fári István igazgató beszélt a Patika Magazin és a kiadó indulásának körülményeiről, a kezdeti sikerekről, és az azóta töretlen olvasói bázisról. Beszélt a felelősségvállalásról, a hiteles tájékoztatásról, ezért nagyon fontosnak tartja, hogy szakemberek írják a cikkeket.

A vezetők bemutatják a magazinok mellett kiadott könyveket, kiadványokat, amelyek fontos szerepet töltenek be az egészséges életmód tudatosságának felfedezésében és terjesztésében. Széles skálán mozognak a megjelent könyvek stílusbeli határai, a szépirodalomtól, a betegségekről szóló írásokon át olyan információkat adnak át a nagyközönségnek, amelyek hathatós segítséget nyújthatnak az olvasóknak. A különböző alternatív gyógymódokat, növényeket bemutató kiadványok mellett a kiadó portfóliójában megtalálhatóak gyermekeknek szóló füzetek is.