A Galenus Kiadó 20 éve szolgáltat egészségügyi tartalmú kiadványokat a nagyközönség és a szakma számára. De tevékenysége nem merül ki csupán az elméleti alapú ismeretterjesztésben. Kiadónk az idei évben is kiveszi a részét a társadalmi szerepvállalásból, amelynek kiemelkedő eleme az egészség és az egészséges életmód minél nagyobb körben való propagálása.

Ennek a társadalmi szerepvállalásnak két megvalósuló bizonyítéka Rácz-Érsek Lili úszókarrierjének támogatása és a Patika Magazin Közönségklub létrehozása.

A Patika Magazin 9 éves úszóbajnoka

Rácz-Érdek Lili, mióta az eszét tudja, úszóbajnoknak készül. Az álom mostanra lassan valóság lesz… A Patika Magazin pedig ennek az álomnak válik egyik támogatójává.

 

Lilinek – fiatal kora ellenére – igen komoly úszóeredményei vannak… 5 éves korától indult amatőr versenyeken, azóta már a BVSC-Zugló versenyzője. A kis úszóbajnok legutóbbi sikerét a Pest Megyei Úszó Diákolimpia döntőjében, az 50 m-es mellúszásban megszerzett aranyéremmel aratta. Ezzel aztán kivívta magának a helyet a márciusban Győrben tartandó Országos Diákolimpia döntőjére. Lili szép eredményeinek segítője a Patika Magazin, amelynek ügyvezető igazgatója, Fári István személyesen is szívén viseli a kislány úszókarrierjének segítését.

Fári István: “A Galenus  Lap-és Könyvkiadó egy kisvállalat, amely korlátozott anyagi lehetőségekkel bír, mégis kiemelkedőnek tartjuk a társadalmi felelősségvállalást.  A felelősségvállalásunk alapja: az értékteremtés és értékőrzés, amelyben – profilunkat tekintve – hangsúlyosan beleértjük az egészséges életmód fogalmát és gyakorlatát is. Az egészségügyi ismeretterjesztés piacán elfoglalt pozíciónk meg is követeli ezt a fajta társadalmi felelősségvállalást, aminek mi nagy odaadással eleget is teszünk. Cégünk hitvallása az egészségügyi ismeretterjesztés, az egészséges életmód propagálása. Ezen irányelvek mentén haladva karoltuk fel Rácz-Érsek Lili sportkarrierjének támogatását.”

A Galenus Kiadó, a Patika Magazin kiadója büszkén követi figyelemmel Rácz-Érsek Lili nagyszerű eredményeit. Biztosak vagyunk benne, hogy sokat fogunk még hallani Lili sikereiről!

Beszélgessünk az egészség jegyében!

Dr. Szarvasházi Juditfőszerkesztő-gyógyszerész – a Galenus Kiadó magazinjainak (Patika Magazin, Bébik, kicsik és nagyok, szakmai lapok) és számtalan egészséges életmóddal kapcsolatos könyv szerkesztése mellett, a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő Patika Magazin Közönségklub háziasszonyi teendőit is felvállalja.

 

Dr. Szarvasházi Judit: ” A Patika Magazin Közönségklub egy sajátos, egészséggel kapcsolatos együtt gondolkodás a budapesti Rátkai Klubban. Ezeken az alkalmakon, hónapról hónapra beszélgetést szervezünk az egészségről, az egészségtudatos életmódról, a megelőzés fontosságáról, és adott esetben a betegségekről. Gyógyszerészként és főszerkesztőként is kiemelten fontosnak tartom az egészségtudatos életmód propagálását, amire ezek a személyes találkozások is jó alkalmat jelentenek.”

A Galenus Kiadó tehát nem csak hiszi és vallja az egészségtudatosság fontos szerepét, hanem példamutatásban és a gyakorlatban is segít megértetni ezt az emberek számára.

Galenus