Mit hoz a 2014-es év? Erre mindannyian kíváncsiak vagyunk. A Skorpió például jól teszi, ha tanulni kezd, az Oroszlán pedig készüljön, mert 2014, számára, a döntések éve lesz! Önnek mit jósolnak a csillagok?

KOS [03.21-04.20]

kos

Az elmúlt időszakban szerelmi téren igen nagy hullámzásokban volt része.  Akit mindez túlzottan kifárasztott, az örülhet, mert az elkövetkező esztendőben jóval olajozottabban mennek majd a dolgok.  Munkájában domborítsa ki tevékenységének pozitívabb összhatását! Ne bíbelődjön apró részletekkel, inkább az összképre koncentráljon!

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa valaki bejön önnek, most el tudja csábítani. Ön is nyitott, ha valaki éppen önt szeretné az ujjai köré csavarni. Amennyiben szülő, vagy nagyszülő, csemetéje, unokája gondoskodik váratlan meglepetésekről. Sajnos, nem mindig kellemesekről! Házas- vagy élettársát óvja a haveroktól, nemszeretem barátoktól, akik olyan dologra beszélhetik rá, amely elviszi a kemény munkával összegyűjtött kis pénzét!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mostanság meglehetősen erős jin víz energia érvényesül, amely erőgyűjtés miatti pihenésre és nyugalomra int mindenkit. Fontos: a szerető társ szemében akkor is jó fényben látszik, ha nem csillogtatja állandóan összes létező pozitív tulajdonságát. Pénzügyi területen mielőtt bármibe kezdene, alaposan járja körül a témát, ha kell, semleges szakemberek segítségével beszélje át a dolgokat!  Biztosra menjen, ne kockáztasson feleslegesen!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA jósors és a szerencse átsegíti a legváratlanabb helyzeteken is.  A szilveszter jó hangulatban köszönt önre.  Az évbúcsúztatón nem panaszkodhat, de amiket fél kómásan ígérnek önnek, azt nem kell komolyan venni! Amint elkezdődik, vagy folytatódik a munka, nem árt, ha tudja, hogy a versenytársak nem ellenségek, csupán saját érdekeiket védik. Tehát tetteiket nem feltétlenül a rosszindulat vezérli.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

2014 a döntések éve lesz. Szerencsés időszak ígérkezik, még akkor is, ha látszólag sokan összeesküsznek ön ellen. Meglehet, hogy egy vállalkozása, vagy régebbi, sokat ígérő terve dugába dől. A kudarc azonban csak átmeneti.  Szerelemben, párkapcsolatában sok türelemre lesz szüksége, ha azt akarja, hogy még sokáig tartson. Környezete hozza a szokásos formáját, legyen megértő velük!
.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzVégre valahára némi kis pénzösszeg áll a házhoz, esetleg olyan, nem várt juttatásokban lesz része, amelyek miatt szinte örömtáncot járhat. Minden akkor jön, amikor legnagyobb a szükség.  A csillagok állása szerint a mostani a legjobb időszak párját eljegyezni, házasodni. Összebútorozásra is jó lehet ez az év!  Amennyiben ön egyedülálló, akkor ennek most vége, mert olyasvalakivel hozza össze a sors, akire mindig is vágyott.


MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A munkát ebben az évben nem érzi nyűgnek, különösen, hogy pozitív változásokra számíthat.  A korábbi félreértések tisztázódnak, a régi ellentétek elsimulnak. Az eljövendő évben ne essen olyan pénzügyi, gazdasági csapdába, mint amilyenbe 2013-ban nemtörődöm rokonai juttatták! Ha házas, partnere szóvá teheti, hogy keveset van otthon, és szinte semmi házimunkát nem végez el, minden rá marad. Ne hagyja őt magára!

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióLassan, de biztosan visszatér családi életébe, párkapcsolatába a kiegyensúlyozottság és az állandóság. Véget érnek az izgalmak, és hozzáláthatnak, hogy a kialakult viszonyokat integrálják mindennapjaikba. Aki tanulni szeretne, annak agya ebben az évben sokkal fogékonyabb lesz, mint máskor. Ne feledje, több szempontból is hasznára lesznek a megtanultak! Álljon végre teljesen a saját lábára, s mutassa meg a világnak, mire képes!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Amikor dolgozik, legyen óvatos! Kövesse az előírásokat a munkafolyamatokat illetően, és hordja a kötelező munka, ill. védőruhát! Rendezze gondolatait, és vigyen némi rendszert általában minden tevékenységébe! Kedvese is értékelni fogja, hogy végre tud kettőjükkel tervezni! Akik szeretnének befejezni egy kapcsolatot, ne nyújtsák az időt! Mielőbb tegyenek pontot annak végére! Minden nap, hét, hónap, az Önök életéből lesz feleslegesen elpazarolva!

BAK [12.21-01.19]

bakSok kérdés merül fel önben, egyre többször törnek felszínre a miértek.  Ne legyen türelmetlen, mindenre megkapja majd a választ! Saját fejében pedig egyre jobban tisztul a kép arról, mi volt az, amit most már másképpen kell tennie.  Munkában, anyagiakban lehetőség szerint biztosítsa be magát, mert lehet egy rövidebb időszak, amikor betegeskedni fog! 2014 nem lesz könnyű év a Bak jegyűek számára, de ha összeszedi magát, túl fogja élni.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A 2014-es bolygóállások kitűnő feltételeket teremtenek a létstruktúrák pilléreinek megújítására, fejlesztésére, a hosszabb távú biztonság megerősítésére. Aki a szerelemben akar sikereket elérni, annak most offenzív taktikához kell folyamodnia. A Vénusz segíti mindenben, de tartsa észben, hogy nem kedveli a virágnyelven előadott célozgatásokat, sem a félénk gesztusokat.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Szerelemben a legfontosabb, hogy az alapok szilárdak legyenek. Mit sem ér a szép díszlet, ha nincs alatta megfelelő alap. Aki a jövőben is boldog párkapcsolatban szeretne élni, vésse eszébe mindezt! Munkában figyelje meg, hogy a beindult változások hogyan kezdenek el alakulni, eredményeket hozni. Ha valakit meg akar győzni, tegye azt tudással, nem pedig kifárasztásos alapon, ledumálva még a fejét is!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu

 

(ni)