Heti horoszkóp 2013. március 16-tól 22-ig

0
896

Van, akinek szerencsét s van akinek vért és verejtéket jósolnak a csillagok mától a jövő hét péntekig. Ön a szerencsések közé tartozik? Vagy jobban teszi, ha óvatos marad?

KOS [03.21-04.20]

kos

Mostanában nagyon önálló és célratörő. Annyi az energiája, hogy kollégái alig tudják tartani a tempót. Ezért meg is orrolhatnak önre, hiszen nem arra gondolnak, hogy ez a természetéből fakad, hanem, hogy stréberségre gyanakodnak. Magánéletében zűrzavaros időszak következik. Gyakran van, hogy visszavágyik régi szerelméhez, aztán mikor belátja, hogy úgysem működne, bepánikol. Pláne azért, mert még nincs senki új. Legyen türelmes, és fejben tervezze meg magánéletének minden lépését! A sorbarendezett szándékok sokat segíthetnek.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

Hosszú hónapok után végre magára talál. Könnyen át tud hangolódni akár egy merőben új munkaterületre is, ha a helyzet úgy kívánja. A nagyon fontos döntéseket azért érdemes volna 21-e utánra halasztani. Magánéletében párkapcsolatára jó hatással volna, ha néhány napot külön tölthetne partnerétől. Mindkettőjüknek kell egy kis elvonulás, amikor tisztázhatják lelkükben az elmúlt időszak borús eseményeit. Ám a mostani hosszú hétvégét mindenképpen töltsék együtt – meghitt kettesben.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Épp ahhoz nincs kedve, ami a feladata. Szívesebben csinálná kolléganője munkáját, mert azt izgalmasabbnak véli. A véletlen úgy hozza, hogy helyettesítenie kell őt, és megtapasztalhatja, hogy milyen is a valóság. Magánéletében újra és újra abba a hibába esik, hogy az apró problémákat felnagyítja, eltúlozza. Ráadásul iszonyúan kíváncsi, nem ritkán olyasmibe üti az orrát, ami nem önre tartozik. Ebből nézeteltérés támadhat, a kedvese ugyanis a kérdéseit ellenőrzésnek, számonkérésnek érezheti.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNehezen dönt, többnyire másoktól várja a megoldást. Valóban kényelmes dolog végrehajtani, amit mondanak, minden felelősség nélkül. De ha most egyedül lépne, az önbizalma mellett a szakmai hírneve is megerősödhetne. Magánéletében, bár az utóbbi időben nem túl gyakran volt őszinte a párjához (mert nem akart csalódást okozni vagy mert titkos utakon járt), most mégis őt vádolja bizalmatlansággal. A hétvégén a bolygók kedvező hátteret adnak a szóban forgó kényes kérdések tisztázásához.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Kellemes meglepetés éri. Váratlanul olyan feladatot kap, ami nemcsak kedvére való, de anyagilag is sokat hoz a házhoz. Ráadásul az egyik kollégájával a napi feladatok során több mint baráti kapcsolat alakul ki. Szépen alakul a zűrzavar! Magánéletében a Jupiter a szerelmi életét nagyon kedvezően befolyásolja. De mindaz, amit átél, csak önre és társára tartozik. A barátai rendre félreértik, ha az érzéseiről, szerelmi élményeiről tart hosszas beszámolókat. A partnerét pedig igen kínos helyzetbe hozza ezzel.  


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

A külső körülmények miatt most kevesebbet tud teljesíteni, mint a többiek. Elégedetlenségét ne hangos szóval, arrogáns fellépéssel próbálja leplezni, inkább keresse a kompromisszumos megoldásokat, no meg azt, hogy hol csúszott be hiba a gépezetbe! Magánéletében kellemes órákat ígérnek a csillagok, akkor is, ha eddig magányosan élt, de akkor is, ha már sok-sok közös év elhalványította a romantikus érzéseket. Nem kizárt, hogy egy rokon gyermek felügyelete közben felébred a vágyuk egy saját kisbaba után.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Legyen békében önmagával, mert ha ezt sikerül elérnie, a március közepének bolygóállásai sem tudják kikezdeni a kapcsolatát. Amennyiben még nem kötelezte el magát, nehezebb a helyzete, mert két befutó is lehet a láthatáron. Munkában elég nehezen találja meg a helyét, más, amiből élni tud, amiből pénze van és megint más, amit szívesen csinálna. Bizonyosságot szeretne, vagy legalább egy olyan ígéretet, amire építheti a következő hetek anyagi kiadásait. Addig is csak a legszükségesebbekre költsön!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióKitűnőek az esélyei, hogy kilépjen a rutinfeladatok mókuskerekéből, és új színt vigyen a mindennapjaiba. A főnökei felfigyelnek a problémamegoldó képességére, és új munkakört kínálnak fel. Jól gondolja végig, mielőtt döntést hoz! Magánéletében egész héten önzőbb, mint máskor, ami azzal a veszéllyel jár, hogy nem hallgatja meg a partnerét, nem figyel a kérésére. Ő szívesen menne a barátok által szervezett közös programra, ön pedig inkább visszavonulna, és meditálással töltené az időt.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Munkahelyi viták, vagy egy kellemetlenkedő kolléga veti vissza a tevékenységében. Ahhoz, hogy mindenben a feszes határidőt tartani tudja, talán még ezen a hétvégén, vagy legalábbis egy részén dolgoznia kell. Jellemtelen, gerinctelen munkatársak mindenhol vannak, ezen ne gyötörje magát! Magánéletében néha képtelen uralkodni indulatain. Partnerét féltékenységével gyötri, de még a barátaival is gorombáskodik. Mivel most mindenkibe beleköt, tanácsos lenne valahova elvonulni, és elmélkedni azon, miért is lett ilyen.


BAK [12.21-01.19]

bak

Irigyeinek száma a siker mértékével növekszik. Gyors előléptetése, vagy a szakmában terjedő jó híre még azokat is irritálja, akiket eddig szövetségesnek hitt. Hja kérem, az irigység nagyon sajátos emberi tulajdonság! Magánéletében egy kicsit talán bepánikol. Mivel nem ért a csábítás fortélyaihoz, többnyire ajtóstul ront a házba. Rámenősségével inkább megrémíti, mint elbűvöli a másik nemet. Barátok tanácsára új taktikát kezd, megjátssza a gyámolításra szorulót. De ez önnek elég nehéz szerep lesz.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Új ismeretség, új remények által szárnyal fantáziája. De a boldogsághoz vezető út meglehetősen rögös, és nem biztos, hogy lesz türelme, kitartása végigjárni. Pár hétig még minden biztosan marad szingli, vagy a már kicsit unalmas, de biztos régi partnerkapcsolat mellett. Kemény munkával sok pénzt fog keresni, ám ha túlságosan a mennyiség és a teljesítmény kerül előtérbe, az alkotás öröme elvész. A hosszú hétvége módot ad a pihenésre és tervei újragondolására.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Kiadások növekedése várja, különösen a hiteltörlesztőket. A bankokat nem érdekli az ön gondja, baja. Ők a pénzüket akarják, lehetőleg jó magas uzsorakamattal. Aki munkahelyéről vár valamilyen plusz juttatást, az sajnos meghiúsulhat. Ezzel együtt feladatai sokasodására számíthat, mivel az elküldött, vagy távollévő kollégák feladatai is önre hárulnak. Sokan az elmúlt napok, hetek egyikén kötöttek ígéretes ismeretséget, így szívükben szerelem tüze lobog. Akinek nincs partnere, annak legfeljebb egy aprócska flört édesítheti meg hétköznapjait. De jó hír: jövő héttől már sok minden jobb lesz!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu