A következő szürke, téli héten sem kell a csillagok segítsége nélkül maradnunk. Melitta segít, hogy elkerüljük a bajokat és kihasználjuk az örömeinket. Most ráadásul egészségtippeket is kapunk a horoszkóp mellé!

KOS [03.21-04.20]

kos

Folytonosan olyan helyzetekbe kerül, hogy döntőbírót kell játszania két, vagy több ellentétes idea, vagy körülmény között. Középen áll, és az ütközőszerepet vállalja annak reményében, hogy harmóniát teremt. Nem szeret egyedül élni, de időnként kívánja a magányt. Tégy, ahogy jól esik, de arra törekedjen, hogy ne bánton meg senkit! Egészség: ne feledje a citrom gyógyító hatását, mely leghatásosabb vírusölő, kitűnő szer megfázás ellen, ill. annak gyógyításában.

BIKA [04.21-05.21]

bikaEgyre fontosabb számára a biztos anyagi és érzelmi háttér. Ne aggódon, kedvese mindezeket biztosítja önnek, csak ne legyen követelőző! A hét elején több vitára számíthat, különösen, ha sürgeti azt, aki önhöz a legközelebb áll. Egy baráti kapcsolat révén viszont kitűnő lehetőséghez juthat. Érdemes lesz alaposan megfontolni! Egészség: amikor főz, használjon több petrezselymet! Lúgosító hatása van a savas vérre, egyben az allergia elleni küzdelem egyik hatékony gyógyszere.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ezen a héten fordítson több figyelmet a munkájára, és ügyeljen jobban a pénzére! Ragadja meg a lehetőséget, ha új munkahelyet kínálnak, ezzel együtt gondolja át, hogy mire költ! Egy váratlan út például jóval többe is kerülhet, mint amit szánnal rá. Érzelmi élete változatos lesz, egyre gyakrabban kimondja, ami nem tetszik. Egészség: bőrre, hajra, körömre a legajánlottabb a fehér paszternák. Nem véletlenül a profi hús és zöldséglevesek elengedhetetlen hozzávalója.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKiemelkedő teljesítményt nyújt a hivatásában. Az otthona és a családja is élvezi ennek áldásos következményeit. Lehetőségee nyílik arra, hogy megmutassa mennyi mindenben jó. De, ne csak adni, hanem kapni is tanuljon! Akármennyire is nehezére esik, fogadja el az élet adta örömöket! Az energiák kiegyenlítődéséhez erre szükség van. Egészség: kisebb anyagcsere problémákkal küzd? Magas a koleszterinszintje? Fogyasszon több paprikát! Serkenti az anyagcserét, antioxidáns, tele van bioflavonoidokkal!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Az Oroszlán jegyében áthaladó bolygók kicsit megbolondítják pénzügyeit. Ön, aki mondhatni a takarékosság mintaképe, most könnyelműen áll hozzá az anyagiakhoz. Simán beadja a derekad, ha valami újat lát, még az sem kizárt, hogy egy közeli rokonnak is kölcsönad. Egészség: bizonyára észrevette, hogy nem mindig tud úgy gondolkodni, ahogyan kéne, vagy gyakran felejte el dolgokat. Megoldás lehet a spenót, mely gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Segít a mentális képességek fenntartásában.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz Érzelmi élete minden lesz, csak unalmas nem. A horizontja kitágul, testi érdeklődése megnő az újdonságok iránt, mindenre nyitott lesz. Kapcsolata stabil, de mindig jót tesz  egy kis lelki és testi izgalom. Lepje meg a párját egy hosszú hétvégével távolabb az otthontól! Egészség: itt az ideje elmenni egy év eleji laborvizsgálatra. A vérvételtől való félelem ne tartsa vissza, ugyanis eredményei rávilágíthatnak kisebb bajaira, melyeket így időben orvosolni lehet!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A rejtélyesség és magánéleti rámenősség folytatódik, de most már kicsit más a helyzet. A hét közepére megoldódik a probléma. Büszke lehet magára, mert az intelligenciája által képes lesz feltenni a pontot feltenni az „i”-re. Egészség: A Mars elsősorban a meghűléses, lázzal járó megbetegedésekre hajlamosíthat. Mivel sokat van emberek közt, netán a tömegközlekedést is gyakran használja, érdemes betárolni némi vitamin muníciót, szüksége lesz rá! Elsősorban természetes vitaminokban gondolkodjon!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióIntellektuálisan kedvező hét előtt áll. Anyagilag is termékeny napok mutatkoznak, egy régen várt összeg, vagy kisebb nyereség ütheti markát. Szerelemben úgyszintén sokak tekintetét vonza magára, majdhogynem ön lesz a hét sztárja. Kapkodás helyett adja meg a módját a kapcsolatoknak! Akár meglévőről, akár újról legyen szó, gyengédség és megértés, ugyanakkor szenvedély jellemezze önt.  Egészség: érdemes ezen a héten hatványozottan is odafigyelnie az egészséges táplálkozásra, ugyanis immunrendszere nincs a topon. Egyen több zöldséget, gyümölcsöt, főleg olyanokat, amelyek immunrendszert erősítő hatásukról ismeretesek! Például fehér retket, citrusféléket, illetve a tél kedvencét, a savanyú káposztát.


NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ideje rendbe tennie az érzelmi életét, mostanság ugyanis kicsit kezd kaotikussá válni a helyzet. Ha párkapcsolatban van, döntse el, mit is akar ettől a kapcsolattól! El tudná-e képzelni a párját mint házastársat. Ha nem, akkor valójában nem tartanak sehová. Húzni a dolgokat, annyit jelent, hogy blokkoloja magát, és őt is az előrehaladásban. Egészség: fáradékony lehet télen, amit a legkézenfekvőbb módon, pihenéssel orvosolhat! Nem szabad túlhajszolnia magát. A munka is lényeges, de az egészség sokkal fontosabb.


BAK [12.21-01.19]

bak Minden igyekezetével próbálja rendezni a kapcsolatait – a felszínes ismeretségektől kezdve a barátságon, a szerelmen át a házasságig – valamennyit! Csak akkor jut egyről a kettőre, ha nem akar erőnek erejével senkitől döntést kicsikarni. Ne feledje, mindennek van egy átfutási ideje! Egészség: amilyen alapos és körültekintő a vastag pulcsikat és kötött sálakat illetően, olyan könnyelmű lehet a téli sportokkal. Ha síelni méegy, és óvatlan lesz, kificamodhat a bokája, vagy akár el is törhet valamije.


VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Minden azon múlik, mennyire tud alkalmazkodni a körülményekhez, és hogyan kezeli a problémákat. Nagyon kell igyekeznie, hogy a kapcsolatai elviselhetőek maradjanak. Családi problémák, szerelmi konfliktusok, békétlenség a házasságban, mind-mind halaszthatatlan döntést, sürgős változtatást igényelnek. Egészség: szellőztessen rendszeresen, mossa meg a kezét minél gyakrabban, jó alaposan! Egyen sok természetes vitamint! Ha ezekre nem figyel, akkor sajnos ön is beállhat a tüsszögők sorába.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Ha párja nem veszi komolyan a fejlődését, előfordulhat, hogy kiadja az útját. Igaz az ellenkezője is megeshet: kedvese válik túlságosan követelőzővé, merevvé és barátságtalanná, amit viszont ön nem visel el. Egyes Halak régebbi kapcsolatot „hivatalosíthatnak”, míg egyes szinglik körültekintő és bölcs társra találhatnak. Egészség: a minduntalan változó időjárás megviselheti. Mivel hol enyhül, hol hidegebbre fordul, gyakran érezheti magát levertnek, és bizony, fájhat néha a feje is. Ne egyen mértéktelenül fájdalomcsillapítókat, inkább menjen a levegőre!

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu