Heti horoszkóp 2016. július 16-tól 22-ig

0
1419

Ha ön Halak, ne üzleteljen ezen a héten! A Bika vigyázzon és ne makacskodjon: zűrök várhatók a munkahelyén és otthon is. A Skorpió ezen a héten is csak dolgozik, dolgozik, dolgozik… A Rák pedig kössön kompromisszumokat, ez nagyon fontos jó tanács lehet számára az elkövetkező napokban!

KOS [03.21-04.20]

kos

Hiába él párkapcsolatban, időnként hatalmába kerítheti a magány fojtogató érzése. Úgy érzi, társa nem áll ön mellett. Mindig a pénzügyek kerülnek előtérbe, pedig sokat tesz azért, hogy valamilyen módon bevételeit növelje, és megtakarításából ősszel gyermekei normálisan el tudják kezdeni az iskolát. Egész héten át óvatos, körültekintő viselkedésre buzdítom, a munkában, a magánéletben és a közösségekben folytatott mindenféle kommunikáció kapcsán.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaCsaládi zűrök alakulhatnak ki ezen a héten. Kompromisszumokat kellene kötni, mert csak így állítható vissza a rend és a béke. A céltalan makacskodás nem vezet sehova. Munkája során szintén akadhatnak próbatételek a napokban. Készüljön fel rá, hogy akár több alkalommal is kaphat ellenőrzést! Kiváló ez a hét például alapos nagytakarításra, hivatalos ügyek végleges elintézésére. Tömegközlekedésben legyen nagyon körültekintő, vigyázzon a lehető legjobban értéktárgyaira!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Jupiter hatására egyre nagyobb hangsúly nehezedik kapcsolatrendszerének ápolására, fejlesztésére. Akik nem lesznek méltók önhöz, elmennek, és helyettük újak jönnek. Költözésre is nyílik lehetőség, melyet frappánsan, jó anyagi kondíciókkal bonyolíthat. Szerelemben élvezze és élje meg a pillanatot, mindenféle különösebb bonyolítás nélkül! Fontos: az intim helyzeteket nem bölcs dolog megörökíteni, az ilyen felvételek később komoly gondokat okozhatnak.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa szeretné tovább vinni a kapcsolatát, bizonyos helyzetekben önnek kell kompromisszumot kötni. Nem a megalkuvásra gondolok, csupán az adok és kapok egyensúlyára. A csillagok állása szerint szerencsejátékban több apró nyeremény ütheti a markát. Ha jön az egészséges belső érzés, hogy jó lenne egy szelvényt kitölteni, ne álljon ellen! Többet, sokat nem kell! Egészség: augusztus közepére a szabadtéri fürdőhelyek nagyon sok helyen elszennyeződtek. Döntéseinél fontolja meg ezt a szempontot is!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Szerelmi életét azzal bonyolítja, hogy sosem elégedett azzal, akije van. Mostanra, úgy a sokadik próbálkozás után, nem merült fel önben, hogy tán nem is a partnerekben van a hiba? Ezen a héten próbára teszi a sors abban is, hogy mennyire tud, akar titkot tartani. Ha kiderül, hogy kifecsegte az önre bízott bizalmas információkat, több éves barátsága foszlik szerteszét. Ráadásul összeütközésbe kerülhet a törvénnyel, ha nem veszi komolyan, ill. késve fizeti be kötelezettségeit.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNehezen indul a hét, talán az időjárás gyakori változása, talán a munkahelyi kavarodások miatt. Nagyon nagy szüksége lenne egy kis elvonulásra, lazításra. De mivel erre még kicsit várni kell, próbáljon hét közben a késő délutáni órákra némi kikapcsolódást megszervezni! Az a Szűz, aki pillanatnyilag egyedül él, ne erre a hétre várja a nagy Ő betoppanását, viszont kiváló alkalom e pár nap arra, hogy felkészüljön az új társ befogadására.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A Mérleg jegyűeknek a hét folyamán nagy előrelépésre van lehetőségük, elsősorban munkájukkal kapcsolatban. Szerencsésnek mondhatja magát, ha a családja is támogatja, így a karriere fejlődésének lényegében semmi akadálya nem lesz. Az e heti nyaralást – ha még nem volt sehol – igen változékony időjárás kíséri. Ennek leginkább kedvese fog örülni, hiszen többet foglalkozhatnak egymással. Tudja, minden rosszban van valami jó….

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióEzen a héten a Skorpió sok munkával lesz ellátva, így már jó, ha előre felkészül erre. Semmiképp ne hagyja, hogy ez a magánéletére rossz hatással legyen! Bár kedvese maximálisan tolerálja, hogy ennyire elfoglalt, mégis igyekezzen munka után rövidebb, hosszabb közös programokat tervezni! Lassan itt az ideje, hogy otthonában is rendet tegyen, elrakja, vagy továbbadja, amire nincs különösebben szüksége. Sok a lom, amit kerülgetni kell, arról nem beszélve, hogy a sok felesleges holmi akadályozza a csí áramlását.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A házasságokban, de még az új kapcsolatokban is fel – fellobbannak a harcok. Egészen apró dolgokon veszhetnek össze. Szülő, rokon miatt nagyobb felelősséget kéne vállalni, illetve nem lenne szabad magára hagyni az elesett embert. A probléma megoldása sok türelmet, utánajárást igényelhet, de nem szabad sajnálnia az erre fordított időt, fáradságot. A munkában jó lehetőség adódik, amivel a bevételeit növelni tudja, mellette félre is tud tenni valamennyit. Legyen szemfüles, hogy felismerhesse a kínálkozó alkalmat!

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzerelmi életére nem lehet azt mondani, hogy olyan, mint egy állóvíz. Felkavaró napok jönnek. Olyasvalakivel hozza össze az élet, akivel nemcsak a kémia működik, hanem tudnak miről beszélgetni, együtt jönnek, mennek, programokat szerveznek. Régi kapcsolatokban még mindig a monotónia okozhatja a fokozatos elhidegülést. Aki időben felismeri és tesz a megoldásért, ott látványos és tendenciózus javulás mutatkozik. Akik csak ülnek rajta, ott könnyen beléphet egy harmadik, és vége a dalnak.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A közérzete sokkalta jobb lesz, mint az elmúlt napokban volt. Fizikailag és szellemileg is jóval többet fog bírni, anélkül, hogy a hét végére kifacsartnak érezné magát. Ne feledkezzen meg a szükséges pihenésről, mert anélkül nem lehet hosszú távon csúcson maradni! Ezen a héten csalódások érhetik, olyan emberekkel kapcsolatosan, akikben eddig vakon megbízott. Amint ez kiderül, még ha nehéz és fájó is a felismerés, de ne betegedjen bele! Nem éri meg!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA mostani héten nem nagyon ajánlott komolyabb üzleti dologba belefogni, mert a csillagok állása nem ígér sikeres napokat ezen a vonalon. Lehet, hogy kicsit elfáradt és itt lenne az ideje, hogy pár nap szabadságra menjen, de valójában ezzel is várnia kellene. Összpontosítson a jelenre! Ami várhat, azt mindenképp halassza el a következő hétre, ezzel elkerülhet mindenféle nagyobb anyagi veszteséget is! Valaki a családi, vagy baráti köréből segítségére lesz e hét során, ha mással nem, azzal, hogy meghallgatja gondjait, és remek tanácsokkal fogja ellátni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu