Hogy ez a hét se induljon csillagközi üzenet nélkül…

KOS [03.21-04.20]

kos

Az eddigi feszített tempót teste is jelzi. Üdvös lenne, ha nem tartaná magában a vélt sérelmeket, negatív gondolatokat. Beszélje meg ezeket barátaival, bizalmasával, bárkivel, akiben megbízik. Legyen sokat friss levegőn, igyon sok folyadékot! Ha valakit szeretne becserkészni itt a jó alkalom. A fogadtatás azon múlik, mennyire lesz jobb, érdekesebb elődeinél. Ha már kapcsolatban él, végre fellobbanthatják egy kicsit a szenvedélyt. Ha átmenetileg is, de azért jó lesz újra megélni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaFigyelje teste és lelke jelzéseit, azok megadják a választ arra, amire kell. A Mars hatására meglehetősen rámenős lehet, látványosan fontosabbnak tartja saját érdekeit másokénál. Szerelmi életében előfordulhat, hogy kicsit több szabadságra vágyik. Hogy hozza párja tudomására? Egyszerűen csak mondja el neki. Az e heti szenvedélyes energiák újfajta kapcsolatoknak is kedveznek. A hódítás sok időt és türelmet igényel. De ha komolyan elszánja magát, megéri!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Tegye le végre a megfelelési kényszerét, és azzal foglalkozzon mi, és hogyan jó önnek, miként javíthatna életének minőségén. A sors útjába küld olyan embereket, lehetőségeket, akikkel ezeket az előrelépéseket megteheti. Jönni, menni, új dolgokat megtapasztalni, ez a sors akarata most a szerelemben. Az erőteljes Ikrek energiák a legnagyobb erővel bírnak, és lehetőséget adnak új kalandokra. A többi jegy társításával is működhetnek, amennyiben komolyan rászánják magukat.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákVáratlanul törhet a felszínre egy olyan konfliktus, rossz érzés, amiről nem vett tudomást, inkább lenyelt az utóbbi időben. Ezen a héten kezdődik el egy tisztulási folyamat, amelyet üdvös lenne hagyni lecsengeni. A szerelemben, ha úgy érzi nem értik meg Önt, keresse meg annak okát, kérdezzen rá, ne hagyja annyiba a dolgokat! Amennyiben sikerül a héten megbeszélni a konfliktusokat, az azt követő időszak már sokkal derűsebb pillanatokat hozhat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A Jupiter egy kicsit átrendezi életét, annak alakulását. Minden arra készteti, hogy túllépjen saját korlátain. Sorra kapja majd a figyelmeztetéseket, egyben a lehetőségeket is a megoldáshoz. Jó lenne nem kihagyni ezeket a lehetőségeket! Pihenésre, mentális állapotának fejlesztésére is fordítson több figyelmet! Szerelemben legyen nyitottabb, legyen kész megízlelni a boldogságot! Sokat profitálhat belőle. Nem csak kedvesét ismerheti meg jobban, hanem saját magát is.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAmikor befejezi napi munkáját, iktasson be egy laza sétát, gyaloglást, ami kizökkenti a benti feszültségekből! Haza ne vigyen a munkahelyi légkörből. Találkozás a barátaival, séta a természetben, nagyon jól oldják a napi blokkokat. Szerelemben, ha elengedi a fantáziáját, és egy kicsit rábízza magát kedvese vezetésére, rengeteg új dolgot tanulhat. Csodás órákat élhetnek meg együtt. Teremtsék meg a maguk kis szigetét, ahová mindketten megérkezhetnek!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha valamilyen egészségügyi gondja van, érdemes visszamenni kicsit a múltba, és elemezni, mit és hogyan csinált. Melyek azok a területek, amiket nem tudott, vagy nem is akart feldolgozni, ezáltal milyen mérgek kerültek a szervezetébe. Ha ez megvan, könnyebb lesz a gyógyulás. Ha nincs, akkor még mélyebbre kell ásni. Általában mágnesként vonzza az embereket, a másik nemet is beszámítva. De csak akkor lesz boldog, ha kedvesével több időt töltenek együtt, újra meg újra életre keltik szerelmüket.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióMozgalmas, izgalmas időszak vár önre. A hét első felében olyan dolgok történnek, melyek még jobban motiválják céljai elérése felé. Fizikai állapota mindig tükrözi lelki állapotát. A Mars segíti az elfojtott érzelmeket felszínre hozni, de nagyon fontos tisztázni és átbeszélni őket. Nem kell megijedni a kis szócsatáktól, a dolgok tisztázásától! A Skorpió nő párnacsatái mostanában elfajulhatnak. Ne aggódjon, ameddig mindkettőjüknek jó, nem lehet baj belőle. Csak a diszkrécióra ügyeljen!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Gyakori stresszhelyzetének a munkahelyi problémák, a kollegális széthúzás az oka. A Hold állása is keményen beleszól a mindennapjaiba, ingadozásával hol sírós, hol pedig nevetős hangulatot idéz elő. A Vénusz azonban különleges lehetőséget ad a szerelemre, jelesül, hogy szívvel lássa kedvesét. Amennyire csak lehetséges, legyenek sokat együtt, érezzék és éljék meg az édes perceket! Ez erősíti most a kapcsolatukat. Ne higgyenek a pletykáknak, a múlt most egyikük életében sem fontos! A jelenben és a jelennek éljenek!

 

BAK [12.21-01.19]

bakSokfelől sok különböző inger éri. Van mit megoldani fizikálisan és mentálisan is. Ha nagyon feszült, keressen olyan barátot, beszélgetőpartnert, akivel megoszthatja gondjait! Próbáljon egy kicsit felelősségteljesebben mérlegelni! Ez a hét főleg kapcsolatát, házasságát illetően szembesíti néhány nem szeretem érzéssel, kérdéssel. Szerencsére lehetősége lesz a változtatásokra. Bak férfi egészségi problémákra számíthat: a csillagok szerint ízületi, illetve izomfájdalmak keseríthetik meg mindennapjait.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Mars feltölti energiával, erőt ad, hogy váltson át aktívabb és egészségesebb életvitelre. Persze sok múlik azon is, milyen motivációi vannak. A sport mellett figyeljen a táplálkozásra is! Szerelemben most használja ki az ég adta pozitív energiákat, lehetőségeket! Választásában, döntéseiben hallgasson a szívére is! Próbáljon olyan dolgokért küzdeni, amik nem csak a saját érdekeit szolgálják, hanem másoknak is hasznosak lehetnek!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakIgen fontos, hogy megtalálja életében a harmóniát, sikeres legyen, jól kihasználva az aktív és passzív időszakot. Ne aggodalmaskodjon szüntelenül! Próbálja meg élvezni az élet apró örömeit is! Megújult erővel könnyebb lesz sarkából kifordítani a világot. A szerelemben a kivárásos időszak önnek kedvez. Később fogja megérteni, hogy mi lett volna, ha érzelmeit, indulatait nem tudja fékezni. Nyugodjon meg, minden a maga idejében fog megtörténni!!!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu