Heti horoszkóp Melittától 2017. augusztus 5-től 11-ig

Rád hogy hat a Merkúr vagy a Vénusz mozgása? Az égi konstellációkat ki ne hagyd a számításból…

KOS [03.21-04.20]

kos

Töretlen hátszeledet a Merkúrnak köszönheted és ettől sikert sikerre leszel képes halmozni, mindezt egy jó nagy adag szerencsével fűszerezve. Igaz, hogy most remekül mennek a dolgok, de néha tekints ki a nagy rózsaszín köd mögül! Előfordulhat, hogy az energiáidat nem a legjobban osztod be, és ettől kimerültté válhatsz. Komoly probléma, vagy betegség nem fenyeget, de szakíts időt az aktív pihenésre és feltöltődésre is, mert ha ennyire pörögsz folyamatosan, leeshetsz a lábadról! Szeretnél megnyerni egy helyzetet, egy csatát, de ez csak akkor lehetséges, ha te irányítod az eseményeket, nem pedig vánszorogsz utánuk. Itt az ideje annak, hogy ne csak majmolj másokat, végre meghatározd a saját irányodat.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAz amúgy is sziklaszilárd Bikának nem kell mindig a figyelmeztetés, hogy legyen kemény, határozott és elszánt, hiszen tudja ő azt maga is. Épp ezért, ha egy kicsit türelmetlenül is várja a boldogság érkezését, mégsem fog abba a hibába esni, hogy elveszítse a fejét, és csak azért, hogy elmondhassa révbe ért, nem fog belevágni egy nem túl kecsegtető kapcsolatba. Kitartásodnak meglesz a jutalma, megéri várni arra, hogy a megfelelő időben érkező legtökéletesebb társnak tartogasd magad, szerelmedet. Egyik pillanatról a másikra egy ismerősöd megváltozik, te pedig nem igazán tudod, hogy mihez kezdj ezzel. Véleményem szerint fontos a dolgok tisztázása a saját, és a másik fél érdekében egyaránt.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Kellemes meglepetésként a Vénusz azt jelzi, hogy valakitől szívhez szóló gesztust kapsz. Ezek a napok a Tűz jegyekben járó bolygóknak köszönhetően pörgősnek ígérkeznek. Vedd fel a ritmust, ha nem akarsz lemaradni! Amire az Ikreknek ügyelnie kell, hogy bármilyen célt tűz ki maga elé, amellett álljon ki és tartson ki, bárki bármit is mond. Egyszóval ne engedd, hogy akár egy jó barát, akár a párod ettől el akarjon téríteni! Most teljes egészében tudatában vagy annak, mit szeretnél és mi lesz a legjobb neked. Hétvégétől az Ikrek Hold és a remek fényszög neked kedvez, ettől leszel feldobott, egyben megfelelő. Sose hagyd el magad! Hatékonyan feltölt az is, ha aktív kikapcsolódást választasz…

 

RÁK [06.22-07.22]

rákLehet, hogy nem fogsz lelkesedni ezért a hétért. Téged a tüzes jegyekben járó bolygók nem igazán dobnak fel. Irigykedés és ítélkezés helyett foglalkozz a saját dolgaiddal! Ha most nem tudsz szabadságra menni, akkor csinálj valami kellemes esti programot: pl. séta, mozi, trécselés parti és hasonlók. Pár nap elteltével jobb passzban leszel: a Hold visszahozza az életkedvedet és optimizmusodat. Akkor is, ha látszik néhány nehéz fényszög, ne törődj vele! Tartogat még a nyár jó élményeket bőven. A Jupiter mozgása eléd teszi a szerencsés történéseket is, csak élned kell az adandó remek lehetőségekkel.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A csillagok állása most minden téren kedvez számodra, de főleg az érzelmek és a szerelem terén. Számíts azonban arra is, hogy az igazi érzelmek elől nem fogsz tudni menekülni! Ha Ámor nyila eltalál, már nem igazán lesz módod hadakozni, válogatni. A hét nagy kérdése lehet az Oroszlán számára, hogy a régi szerelmet megéri-e újraéleszteni, vagy tovább kell lépni. Keddtől a tüzes jegyekben járó bolygók üzenik, hogy a pénzügyeid kedvezőbben alakulnak, mint eddig. Megdolgoztál érte, megérdemled. Persze azért továbbra is dolgoznod kell, csak így biztosíthatod a folyamatos utánpótlást. A hét második fele és a hétvége a kikapcsolódásról szól. Szükséged van erre.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzValahogy meg kéne barátkoznod azzal, hogy nem mindig rólad szólnak az égen zajló konstellációk. Emiatt úgy érezheted, hogy kimaradsz a jóból. Ez nem így van. Csupán arról van szó, hogy folytatnod kell a csendes, rutinszerű dolgaidat. Ebben neked is kapóra jön a tüzes energia, ami másoknak látványos, míg neked még nem. Péntektől a Bakban járó Hold érzékennyé tesz téged. Kapsz hideget, meleget, lesznek kedvező és kedvezőtlen fényszögek. Mivel az igényeid igen magasak, arra törekszel, hogy a számodra hibátlan, szinte tökéletes társsal élj. Ne feledd, 100% tökéletes nem létezik. Mégis számíthatsz rá, hogy Vénusz teljes mértékben szárnyai alá vesz téged.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A párkapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magadat. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor nem árulsz sokáig petrezselymet, mert rátalálhatsz arra a személyre, akiről úgy gondolhatod ő a lelki társad. A munka vagy lakóhelyeden van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt értetlenül állsz. Kerüld ki, hülyékkel vitázni felesleges! Figyelj arra, hogy szokásodhoz híven ne fejjel menj a falnak, hanem azért próbálj meg legalább érveket felsorakoztatni egyik és másik oldal mellett, csak ez után dönts!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA hétvége napjai felfokozzák benned a szerelem utáni vágyat. Tüzes jegyekben járó bolygók felizzítanak téged. Ha van párod, akkor becsüld meg őt! Ha nem teszed, rövidesen megteszi más helyetted. Amennyiben nincs még senkid, most jó eséllyel rátalálhatsz álmaid férfiára, nőjére. Ebben szövetségeseid több jegy is, mint: Oroszlán, Kos, Nyilas, vagy Halak. Hétfőtől a Bak Hold segít a tökéletes koncentrálásban, testi – lelki harmóniád megélésében. Ne felejtsd el, hogy csak rajtad múlik, hogyan alakul az életed!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Sokszor merül fel benned a kérdés, hogy mit kellene elsajátítanod ahhoz, hogy ügyesebb és eredményesebb légy. Bármi is ez az ismeret, azt jó eredménnyel gyakorolhatod. Ez az egész hét alkalmas arra, hogy valami használható tanfolyamot keress magadnak. Gyakran azt érzed, hogy magányos harcos vagy, valaki, aki egyedül harcol a párkapcsolati vagy a családi boldogságért. Közben nem veszed észre, ha befolyásolnak, mások teszik tönkre a jól felépített világodat. Élj úgy, ahogyan szeretnél és tedd, ami jólesik, és meglátod, rád talál a szerelem.

 

BAK [12.21-01.19]

bakÉszrevétlen éred el azokat az álmaidat, amelyek nemrég még csak távoli képek voltak. Vedd észre, hogy ezek az álmok már csak karnyújtásnyira vannak tőled! Sose légy kishitű, vagy lusta, mert az még ma is megakadályozhat a haladásodban! Amennyiben van kapcsolatod, lehetséges, hogy titokzatosnak tartod őt. Úgy érzed, hogy nem ismered abban a mélységben, ahogyan valóban szeretnéd, Úgy érzed, hogy túl sok titok veszi körül, amelyeket talán nem kellene megtartania magának. Engedd meg neki, hogy saját világa, saját kis titkai legyenek, mert ez minden embernek jár. Indulj ki magadból, akkor átlátod és megérted őt is!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A munkahelyeden olyan folyamatok zajlanak, amelyekből jobb lenne kimaradni. Nem mindenki olyan őszinte, és tisztességes bizonyos helyzetekben, mint te. Keresd meg a jóindulatú szövetségeseidet, de akkor se kavarj, pletykálj, maximum védd magad! A házasságokat, a régi együttléteket nehézzé teheti a féltékenység szörnyetege. Ha titkos viszonyt folytatsz, akkor bombabiztos alibire lesz szükséged, mert pillanatok alatt lebukhatsz. Pénzügyeidnek az alakulása miatt minden okod meglehet a derűlátásra.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz álmaid megmutatják, hogy mi az, amire valóban szükséged van. Igazolják, hogy mi az, amit valóban szeretnél csinálni. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy lefordítsd azokat az adottságok nyelvére. Az elkövetkező napokban olyan találkozásban lehet részed, ami miatt varázslatosnak érezheted az életed. A most induló kapcsolatok szorosak lehetnek, akár hivatalosan is összeköthetitek az életeteket. Amennyiben szülő vagy, csemetéd miatt extra kiadásaid lehetnek, olyanok, amiket nem kerülhetsz el.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu