Melitta horoszkóp (2020.10.03-09.)

0
353

KOS

(március 21.–április 20.)  Alapvonásaidhoz és lelkedhez most az akácfa áll legközelebb. Hangulatod ezen a héten olyan lesz, akár lelked fája. Hol szépen peckesen állsz lábaidon, hol pedig tüskéket eresztve bökdösöd meg környezeted. Ez arról is árulkodik, hogy éppen milyen napod volt/van. Felszínes természetednél fogva jóízlésed garantált, anyagi javaidat foggal – körömmel véded. Akkor érzed jól magad, ha van némi kis anyagi biztonság valahol számodra tartalékként elrejtve. Szingliként új jelöltre tehetsz szert: az illetőt munkahelyeden, vagy a környékeden pillanthatod meg.

Bika

(április 21.–május 21.) A nyírfa titkait hordozod lelked mélyén. Stabil, elegáns arisztokrata stílusod ellenére e héten roppant barátságos és szerény, és közvetlen leszel. Imádod asz őszi természet adta szépségeket csodálni, az irritáló, vulgáris megnyilvánulásoktól feláll a szőr is a hátadon. Ha a szenvedély hiányzik életedből, képzelőerőddel pótolod. Szingliként már szinte ajtódon kopogtat a változás, és megérzéseid jót súghatnak. A sors kockaköves útján, a kanyaron túlról, már hallani a közelgő szerelem szekerének zörgését.   

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A szomorúfűz szépsége lenyűgöz, annak a föld felé hajló ágai alatt jó megpihenni. Le kéne picit lassulni, nem folyamatosan zizegni! Aki téged megismer, gyorsan rájön, hogy melletted, bűvkörödben, sosem unalmas az élet. A hét elején a partnerkapcsolatokban érzékeny leszel. Ennek ellenére megint csak sosem lehet tudni, hányadán áll veled az ember. Éned kettős: az egyik álmodozó, melankolikus, a másik ugrásra kész, kritizáló nyugtalan. Rettenetesen félsz most is a csalódástól. Szilárd kötődésre vágysz, olyanra, amely biztonságot nyújt mindenkor számodra. Nincs párod? A netes ismerkedés 10%, a véletlen 90%-a hozhat sikert.

Rák

(06.22.–07.22.)   A bükk a legerősebb fa az erdőkben. Ezen a héten ilyen leszel te is, erős és megfontolt.  Hideg fejjel tervezel és kivitelezel dolgokat. Amennyiben hagynak kibontakozni, erőfeszítéseidet siker koronázza. Különös érzéked van ahhoz, hogyan lehet pénzhez jutni. A lépésről lépésre elvét követve szépen eléred célodat. Az otthon, annak szépítése igen fontos számodra, mert szívesen időzöl benne. Amennyiben van kapcsolatod, abban hű vagy, de ugyanezt a hozzáállást elvárod kedvesedtől is. Ha nincs párod, egyik barátnőd/barátod ismerősének akad meg rajtad a szeme. Vajon ki lehet ő, és mikor kezdeményez?   

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Személyes vonzerőd a fenyő gyönyörű zöld ágaihoz hasonlítanám. Sok báj, sajátos belső kisugárzás jellemez téged. Kívülről nézve kiegyensúlyozott vagy, de ha van valami, ami bánt, nem tudsz szabadulni annak gondolatától. Életed nem lesz unalmas, mert mindig újabb és újabb élményeket keresel. A héten naivnak tűnsz, mert embertársairól rosszat nem feltételezel. Ezért csalódhatsz. Mindig tartoznod kell valakihez, akire érzékenyen vigyázol. Az eltávolodás legkisebb jeleit gyorsan megérzed. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen jóképű jelentkező szólíthat le. Flörtnek indul, de komollyá is válhat.

Szűz

(08.24.–09.23.)Varázserővel bírsz magad is, melyhez nem is állhat közelebb más, mint a mogyorófa. Szeretnél megfelelni mások elvárásainak, annak ellenére, hogy nem az a személyiség vagy, aki azonnal magára vonod mások figyelmét. Mihelyt beszédbe elegyednek veled, kitűnik bájod, és különleges kisugárzásod. Mások gondjaival szemben megértő és segítőkész leszel.  Szerelemben ez a hét nem a hűségről szól. Ha a társad hosszú pórázra enged, és változatos életet biztosít számodra, az ideoda próbálkozások ellenére is hű maradsz. Ha nincs párod, régi szerelmed juthat eszedbe: most már mindent tisztán láthatsz.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A diófa árnyékot ad, termése, a dió, melynek belseje akár az agyé. Sokat agyalsz te magad is. Két lélek lakozik szívedben; az egyik egyszerű, mármár majdnem, hogy igénytelen, kevéssel beéri. A másik élvhajhász, vágyódik a komfort, a kényelem, a fényűzés után. Hivatásban erősen állsz, amit eltervezel, annak gyökereit nem lehet egykönnyen kitépni. Kitűnő szervező és bátor végrehajtó leszel a héten is. Minden élethelyzetben megállod a helyed, elfogultság nélkül cselekszel. Gyorsan szerelemre lobbansz, izzó szenvedélyed azonban csupán szalmaláng. Akit barátságába fogadsz, azt figyelmességgel, kedvességgel veszed körül. Ha nincs párod, egy régi ismerősödbe botolva felfedezheted, hogy ma már egész más szemmel nézel rá. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) A hársfát tenném most lelked mellé, mely gyógyít téged és másokat. Ha családtagjaidnak, barátaidnak segítségre van szüksége, mindent otthagysz és sietsz, hogy segíts. Hivatásodban a jól elvégzett munkádért elismerést vársz el. Értelmes és igen kötelességtudó vagy. Sok az önálló és a szabadfoglalkozású e jegy szülöttei között. Fiatal korodtól kezdve önállóságra vágysz, ami azt jelenti mész a saját fejed után. Barátaid nincsenek sokan, alaposan megválogatod őket. A szerelemben a szenvedélyes megéléseket keresed, sokáig tart, amíg a véglegest elfogadod. Biztos kapcsolatra, melegségre vágysz. Ezzel együtt sok szabadságra van szükséged. Tudásszomjad erős. Szingli vagy? Jelöltedről a napokban új infót kapsz. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Olyan vagy akár a jegenyefa, magasba nyújtózkodva erősnek, keménynek tűnsz. Ez azonban csak a látszat. Tulajdonképpen sebezhető vagy, mint a mimóza, védelmet, elismerést, harmonikus környezetet keresel Jóindulatra és kellemes környezetre van szükséged a jó közérzethez. Az a jegenye-jegy, aki szervez, vagy gyakorlati pályán dolgozik, szabadidejében fest, zenél, vagy más, a művészettel kapcsolatos dolgokat tesz.  Az igazán komoly kapcsolat életének másik felében jön el, mivel igen sokáig válogat, vagy a hivatását a magánélete elé helyezi. Ám ha igent mond, az egy életre szól. Ha szingli vagy, az illető akár egy jóképű férfi, vagy nő is lehet, akivel ezúttal több is kialakulhat, mint szimpla barátság

Bak 

(12.22.-01.20.) Nagyon erős lélek vagy, égi küldött, képes vagy szinte minden körülmény között alkalmazkodni. A gyertyánfa magasra törő egyenességével éled napjaidat. Embertársaidnak panasza, gondja nálad mindig nyitott fülekre talál. A könyvek, az okos emberek társasága adott helyzetekben ösztönöz. Hivatásodban igen tevékeny vagy, viszont hatalomért, különösebb pozícióért ezen a héten sem küzdesz. A pénz és a szenvedély iránti vágyad akkor izgat, ha van családod, és róluk gondoskodnod szükséges. Bak nő vagy, és nincs párod? Vonzó kisugárzásod felkelti egy helyes pasi figyelmét, érdeklődését: bárhol leszólíthat.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Nekidőlni egy egészséges gesztenyefának, szedegetni annak termését, csak úgy merengeni a természetben, varázserővel bír. Eljött az ideje annak, hogy lelked sebeit begyógyítani szíveskedjél. A természet segít tisztábban látni.  Gyakran gondolják rólad, hogy szokatlan és szabadlelkű jellemed van, nem törődsz azzal, hogy éppen milyen benyomást teszel másokra. Pedig ez nincs így. Csak rejtegeted mérhetetlen éhségedet a szeretet iránt. Erős igazságérzeted és érdekes személyiséged vonzza az embereket, azonban ha már sok vagy, könnyen irritálóvá válhatsz számukra. Gyakran érzed, hogy félreértenek. Így történik ez mostanság is. Ha nincs párod, valaki a mostani, vagy egykori kollégák közt többre is vágyhat veled.

Halak

(02.20.– 03.20.) Gondolj a gyönyörű cédrusfára, és sok mindenben magadra fogsz ismerni! Szabálytalan alakja, bogas ágai pont olyan bonyolultak, mint a te jellemed. Barátságos, alkalmazkodó emberként működsz a héten is, aki szereti az élvezetes és szép dolgokat az életben. Ezért járod a boltokat, keresgélve valami őszi pluszt, amivel feldobhatod otthonodat. Ha szingli vagy, egy barátnős/barátos program vár, mely ismerkedéssel és telefonszámcserével végződhet. Az érzelmeidet nem kell elfojtanod, csak nem árt tudni, ha valaki tetszésének elnyerésére pályázol, legyél kicsit visszafogottabb, óvatosab

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu