Melitta horoszkópja 2018. szeptember 22-től 28-ig

0
669

A hét sztárjai egyértelműen a mérleg jegy szülöttei lesznek, de a bolygóállások természetesen semelyikőnk napjait nem hagyják érintetlenül. Hogy pontosan mit tartogat a hét a tizenkét csillagjegy szülöttei számára, asztrológiai prognózisunkból most is kiderül…

KOS [03.21-04.20]

kos

Kos (03.21.- 04.20.): A napokban bármit megtehetsz, ami az előremeneteledet szolgálja. Szerencsére az intuíciód vezérel, és sok tapasztalattal bírsz az elmúlt időszakból is. Kellő önbizalommal rendkívül eredményessé teheted a hetedet. Kisebb dolgokban számíthatsz a családod segítségére is. Ha kreatív terveken dolgozol, lendületet kapsz. Teendő: ha még el tudsz csípni pár általad kívánt szabadtéri koncertet, ne habozz, ne odázz, inkább menj, vegyél egy jegyet, és tombold ki magad.

BIKA [04.21-05.21]

bikaBika (04.21.- 05.20.): Anyagi dolgaid kerülnek előtérbe. Egy váratlan utazás, kül- vagy belföldi tanulás, mely valamilyen szinten munkádhoz kapcsolódik, és nemcsak erőidet, de anyagi tartalékaidat is megcsappanthatja. Ennek ellenére javasolt, mert a későbbiekben sokat profitálsz majd belőle. A Jupiter most támogat párkapcsolati kérdésekben. Tedd félre a túlbonyolítást, hallgass a szívedre, és éld jól meg amit, akit kaptál. Tennivaló: Frissítsd fel nyelvtudásodat: levelezz olyan külföldiekkel, akik ebben segítségedre lehetnek!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ikrek (05.21.- 06.21.): Most semmi nem lehet nehéz vagy problémás számodra. Jól használod adottságaidat, egyben a Mars erejét. Elsősorban hivatalos ügyeidben segít, hiszen a Mars hatása az amúgy is gyors gondolkodásodat még jobban felpörgeti. Fontos: ne hagyd magad felbosszantani a hivatalokban működő „droidok” által! Tennivaló: Friss levegő, kis mozgás, esti séta. Az eredmény: jobb, tartalmasabb, pihentetőbb alvás.

RÁK [06.22-07.22]

rákRák (06.22.- 07.22.): Egyre jobban azt érzed, letetted a múlt terheit, és ezután már csak jó jöhet. A szépség és a szerelem lesznek a társaid az úton, és a hozzájuk szegődő bölcsességgel együtt már vitorládba foghatod a jó szelet. Munkádban akkor leszel sikeres, ha azt csinálod, amit szeretsz. Amennyiben erre még nincs lehetőséged, töltsd ki az üres űrt valamiféle általad kedvelt hobbival! Tennivaló: Ha pasiból vagy, kellenek a női energiák, de ez fordítva is igaz. Attól pedig, hogy nem végleges egy kapcsolatod, szükséged van az összebújásokra, a melegségre…

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Oroszlán (07.23.- 08.23.): A Merkúr és a nap visszavonulót fúj, ezért nem leszel annyira nyakas. A Vénusz be/átsétál jegyeden, és egy kellemes románcot, flörtöt hoz. Kivételesen te is könnyedén veszed a dolgokat, nem akarsz többet, mint amennyit a helyzet enged. Ennek az állapotnak az eredménye, hogy ingadozásmentesnek, kiegyensúlyozottnak érzed magad. Tennivaló: mozdulj ki! Egy jó színházi előadás nemcsak szórakozást hozhat, hanem közelebb hozhatja egymáshoz a párokat, a családtagokat. Élvezd a szellemi pörgést!

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz (08.24.- 09.23.): Elsőbbséget élveznek a barátok, a szórakozás, a társasági élet. Különösen akkor élvezed, ha a központban lehetsz. Amit előadsz, annak mindig van tartalma, és a közönség figyel rád. Munkahelyeden, ha vannak beosztottaid, őrizd meg higgadtságodat, annyit várj el tőlük, amennyire képesek! Tennivaló: itt az ideje, hogy belekezdj valami örömet adó mozgásformába, táncba. Keress oktatót, és társakat az edzéshez, a tanuláshoz!

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérleg (09.24.- 10. 23.): Ha valami öröm ér, hegyeket leszel képes megmozgatni. Egyébként is kitűnő napok előtt állsz, te leszel a hét sztárja. Fizikai és mentális erőd óriási, vonzóerőd pedig mindenkit rabul ejt. Ha most keresel párt, találni is fogsz: viharos, érzéki időszakra érdemes számítanod. Az őszi napok feltöltenek még akkor is, ha nem mindig süt a Nap. Táplálkozásodra ügyelj, ne légy mohó és telhetetlen, ügyelj az elfogyasztott étel mennyiségére és minőségére is. Tennivaló: eljött a takarítás, rendrakás, selejtezés ideje. A végén meglátod, a rendrakás stresszoldó hatása sem marad el.

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpió (10.24.- 11.22.): A Mars a jegyedben halad, kapcsolatba kerül uralkodó bolygóddal. Jó oldala, hogy tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, negatív hozadéka pedig, hogy időnként túlteng benned a függetlenség vágya. Egy kedves személy segítségével sikerül megnyugvást találnod. Tekintsd ezt ajándéknak, anélkül, hogy rögtön magadhoz akarnád láncolni! Tennivaló: búcsúztasd a nyarat egy jó kis partival, melyen mindenki ott van, aki neked fontos!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nyilas (11.23.- 12.21.): Veled van az erő még akkor is, ha most úgy érzed, az utóbbi időben minden megállt, vagy épp rosszabbul ment. A Nyilas szülött most kétféleképpen nyilvánulhat meg. Egyszer önbizalom-hiányos, pesszimista, máskor összeszorított fogakkal is, de túllép az élet adta nehézségeken. Jelenleg a csillagok szerencsére ez utóbbinak kedveznek. Legyél bátor és kitartó! Tennivaló: menj bulizni, élvezd még kicsit a nyitott teraszok hangulatát! Akkor is, ha a hideg miatt időnként takarót kell kérned a pincértől…

BAK [12.21-01.19]

bakBak (12.22.- 01.20.): Érzelmileg egy jó hét áll előtted. Megtalálod, akire vágytál. Akkor, ha van párod, a saját személyiségedet tudod még kedvesebbé varázsolni. Pár napos utazás, vagy valamiféle tanfolyam is belefér ebbe az időszakba. Fontos, hogy engedd szabadjára fantáziádat. De nem ám csak úgy, földhözragadtan, hanem szabadon szárnyalva. Tennivaló: ha már régóta tervezed valami új megtanulását, itt az idő: váltsd be a magadnak tett ígéretedet.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Vízöntő (01.21.- 02.19.): Jegyedben az Uránusz egyre jobban megmutatja erejét. Arra vigyázz, hogy engedj kicsit makacsságodból! Mostanság erősen érzed, hogy bizonyos helyzeteket csak úgy tudsz elfogadni, ha a te akaratod érvényesül. Szerencsére az utolsó pillanatok általában meghozzák az odaillő megoldást. Hivatásodban akkor érzed jól magad, ha csapatban dolgozol, mégis független tudsz maradni. Tennivaló: érdekes felfedezésekre juthatsz családod eredetének tisztázásával, családfakutatással. Ha úgy érzed, ennek itt az ideje, tedd meg a szükséges lépéseket.

HALAK [02.19-03.20]

halakHalak (02.20.- 03.20.): Erősödnek a baráti kötelékeid, kapcsolataid. Eljött az a pillanat, amikor meghallják és fontosnak tartják véleményedet. Otthonodban kisebb változások veszik kezdetét, új dolgokkal gyarapodsz. A színekre vigyázz,törekedj arra, hogy inkább a pasztellszínek legyenek azok, amik dominálnak. Újfajta kihívás talál meg a tanulásban, munkában, és addig nem hagy nyugodni, amíg utadon nem vagy. Tennivaló: szükséged van a rendre és a rendezettségre. Ami bent van, az van kint is: ha a lelked rendben van, akkor dolgaid döntő többsége is rendezett lesz.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu