Íme a 2013-as év utolsó Heti horoszkópja!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha képes lesz visszafogottan viselkedni, ha nem akarja kedvesére kényszeríteni az akaratát, ha erőt tud venni magán, ha türelmesebb lesz, békés karácsony elé néz. Akinél nem régen alakult szerelmi kapcsolat, ne feledje tisztázni partnerével ünnepi terveit! Nem szabad senkit bizonytalanságban tartani! Ne feledkezzen meg azokról a környezetében élő szegény emberekről sem, akiknek betegségük, kevés pénzük miatt, szinte semmi nem jut az asztalukra! Adni, nem szégyen, ha keveset is, nagyon jó érzés!

BIKA [04.21-05.21]

bikaA családi karácsony létszámában változások lehetnek. A fiatalabbak már nem biztos, hogy Önnel karácsonyoznak. De az is lehetséges, aki mostanában társát, anyját, apját, gyermekét veszítette el, annak nem lesz kedve örömködni. A lehetőségek adottak lesznek, hogy elmélyüljön, gondolkodjon egy kicsit. Fontos: ne sajnálja magát!  Inkább hívjon fel, keressen meg valakit, akivel pár szót válthat! Egy jó cselekedet is nagy örömmel töltheti el. Etessen meg például pár kóbor állatot, tegyen valami jót ebben a rossz világban!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Béke, öröm lesz a családban. Nem kizárt, hogy egy kis jövevény is érkezik. Aki lehet egy baba, esetleg egy kutyus, cica, vagy éppen kis madárka. Bármelyikükről is legyen szó, nagy felelősséget vállal, de úgy fogja szeretni, mint még soha senkit. A most induló szerelmi kapcsolatok a túlzott birtoklási vágy miatt zűrösen alakulhatnak. Fontos azonban Önnek is valami jót cselekedni, vigyen pár süteményt, meleg teát valamelyik rászorulónak!

RÁK [06.22-07.22]

rákMeglévő kapcsolatában úgy tűnhet, mintha Ön jobban szeretné kedvesét. Pedig csak arról van szó, hogy ő nyersebb, kevésbé közvetlen típus. Most induló szerelmi kapcsolatban vad szenvedély tombolhat, de akkor sem kizárt, hogy mindketten másutt töltik a szentestét. Emiatt meg végképp ne keseregjen! Pihenjen, szépítkezzen, és tegyen valamit a szegény gyermekekért, akiknek nem adatott meg az a jólét, biztonság, nyugalom, mint Önnek és családjának!


OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A zsigereiben érzi, hogy mondani kéne, kérdezni kedvesétől, hogy milyen szándékai vannak önnel a továbbiakban? Drága Oroszlán, ha ezt most megteszi, rombolóbb nem is lehetne! A most kialakuló szerelmi viszonyokban sorsszerű, elkerülhetetlen események követik egymást. Teljesen függetlenül attól, hogy még egyedül, vagy már családdal él, tegyen valami jót! Keressen fel pl. egy elfekvőt, és szeretettel beszéljen olyan emberekhez, akiknek senkijük nem maradt, vagy csak berakták őket egy ilyen helyre, hogy ne legyenek útban!


SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA legnehezebb önnek akkor lesz, ha szerelmi háromszögben él. Szenteste két helyen egyszerre nem tud ott lenni. Bármelyikük egyedül marad, az szomorú lesz, és szidja önt, mint a bokrot. Ha a szinglik táborához tartozik, akkor sem lesz egyszerű a helyzet, mert saját magát okolja, alacsonyítja le, hogy miért is nem kell senkinek. Pedig ez nem így van! Egyszerűen, csak nem találta meg, vagy nem is kereste komolyan partnerét. Fontos: jócselekedet lehet az is, ha csak felemeli a telefont, s meghallgatja elkeseredett ismerőseit.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A Szaturnusz keményen érezteti hatását ünnepek alatt Önnel. Befejezetlen ügyek, hiábavaló utak, és az emiatti pénztelenség keserítheti meg napjait. Azért ügyeljen arra, hogy ne hangozzanak el olyan szavak, melyekkel megbánthat másokat! Vannak, akik szeretik önt, ha nem is sokan, de ez az egynéhány ember legalább őszinte! A most induló szerelmi kapcsolatok rendkívül izgalmasak lesznek. Csak nem kell már most házassági ígéretet kicsikarni! A jócselekedetekből Önnek sem szabad kifogyni. Legyen az, aki ha az utcán lát egy didergő embert, telefonál és beviteti egy melegedőbe!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióNagyon boldognak érezheti magát, és ennek elsősorban a magánéletében történő változás az oka. Amennyiben még nem találta meg élete párját, akkor most sikerrel járhat! Céges bulin, vagy interneten, de valahonnan nagyon közelít. Adjon esélyt szerencséjének, és higgye el végre, hogy igenis kell valakinek! Ja, és nem mindenáron! Tegyen olyat, ami Önnek jó! Sétáljon, vagy pihenjen, töltődjön egy kicsit! Idén karácsonyi jócselekedetet lehet az is, hogy szavaival, megjegyzéseivel nem bánt, nem aláz meg másokat!

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha már évek óta él együtt kedvesével, most elérkezik a nyilvános elköteleződés ideje. Amennyiben együtt jár valakivel, de még nem tudja ő lesz-e az igazi, hagyja a dolgokat, érzéseket szabadon kifutni! Rövidesen kiderül, melyik utat, szeretné járni. De addig is élje meg a pillanatnyi boldogságot! A külső mellett keresse a belső értékeket is! A karácsony nagyjából minden Nyilasnál nyugodtan zajlik. Egy kis szeretet, egy jó szó az elesetteknek, az egyedül élő időseknek, ezzel akár életet is menthet.

BAK [12.21-01.19]

bakA csillogás, a fények, a kis csengő hangja felidézi gyerekkora karácsonyát. A könnyek ilyenkor nem minden esetben a fájdalomról szólnak, a meghatottságtól is lehetnek. Hagyja, hogy ezek az érzések átjárják szívét lelkét, egyben kössön békét önmagával és szeretteivel egyaránt! Akinél a szerelem titokzatos bilincse béklyóz, jól gondolja végig, hogy melyik az a pont, ami már a személyes szabadságot, a birtoklást súrolja. Idén karácsonykor se legyen rest valami jót tenni! Ötletként: etessen kismadarakat, vagy tegyen bármit, ami szívből jön!

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban él, lesznek kellemes és kellemetlen napjai ezen a héten. Az utolsó ünnepi simítások, a „kihez, hova menjünk előbb” feladatok eléggé kikészítik. Új kapcsolatokban a romantika a rózsaszínű világ van még a csúcson. Magányos Vízöntő se szomorkodjon, vegyen elő egy jó könyvet, nézzen valami lélekemelő filmet, foglalja le magát! Az egyedüllétet, ha csak rövid időre is, de kapta valamiért. Aztán, ha marad egy kis ideje, tegyen valami jót akár embertársai, akár az állatok körében. Nem baj az, ha valamiből kevés van, egy falat mindig jusson másnak is!

halakHALAK [02.19-03.20]

A gyors fellángolás után hideg jeges zuhany érheti, mert valamit nagyon félreértett. Lehetséges, hogy a másik fél alapjáraton ilyen kedves, és csak barátkozik. Mindenesetre, ha kitartó, és megmarad a jó nexus, nem hisztizik, a későbbiekben még bármi is lehet. Aki gyermeket szeretne, idő előtt ne kiabálja el a várandóságát! Régóta együtt élők segítsék egymást, nem csak az ünnepi előkészületekben, hanem mindenben! Semmiképpen se feledkezzen meg a környezetében lévő rászorulókról sem!

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu